Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε

Προγνωστικά Αγγλίας

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Ρεπό είχε χθες η στήλη, με στόχο την ακμαία πνευματική διαύγεια ενόψει ενός ακόμα καυτού στοιχηματικά Σαββατοκύριακου. Σήμερα Παρασκευή με λίγους αγώνες και περιορισμένες επιλογές, θα ρίξουμε όλη μας την προσοχή στα προγνωστικά Αγγλίας ως προθέρμανση για το επερχόμενο διήμερο.

Προγνωστικά Αγγλίας: Το μυαλό αλλού, το κίνητρο άλλος

Προγνωστικά Αγγλίας με την βραδινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρσεναλ και Έβερτον. Απέφυγε την ήττα η Άρσεναλ στις καθυστερήσεις από την Φούλαμ, με το γκολ του Νκέτια στο τέλος να της χαρίζει τον βαθμό της ισοπαλίας. Δύσκολο να προλάβει το τρένο για την Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος, αφού απέχει 7 βαθμούς από την εξάδα. Σίγουρα το μυαλό όλων θα βρίσκεται στον ημιτελικό με τη Βιγιαρεάλ την ερχόμενη Πέμπτη στην Ισπανία. Είναι ο μόνος τρόπος να διεκδικήσει σοβαρά την έξοδο στην Ευρώπη και πιθανότατα να επιλέξει παιχνίδι.

Από την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Τότεναμ προέρχεται η Έβερτον. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Σίγκουρτσον με δύο γκολ την έβαλε σε θέση οδηγού, αλλά o Κέιν έφερε το ματς στα ίσα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Συμπλήρωσε πέντε αγώνες δίχως νίκη με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Είναι αρκετά ασταθής το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να έχει χάσει έδαφος για το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι στην 8η θέση στο -6 από πεντάδα με ένα αγώνα λιγότερο.

Κακή η παράδοση της Έβερτον απέναντι στην Άρσεναλ. Σε 200 αγώνες πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι έχουν 98 νίκες. Οι παραδόσεις βέβαια είναι για να σπάνε…  Επιστροφές μετρούν οι φιλοξενούμενοι οι οποίο έχουν και το κίνητρο στον αγώνα. Πολύ πιθανόν να δούμε γκολ εκατέρωθεν στο «Emirates», ιδίως με τα αμυντικά προβλήματα της Άρσεναλ. Πρώτη επιλογή είναι τo αμφίτερμα σε απόδοση 1.85. Αφελείς αμυντικά οι γηπεδούχοι, σίγουρα θα δώσουν δικαιώματα, αλλά θεωρώ πως θα σκοράρουν κιόλας. Η επόμενη με το ρίσκο της, είναι το διπλό της Έβερτον σε απόδοση 4.01. Είπαμε, οι μεν έχουν το μυαλό αλλού, οι δε το κίνητρο.

Υ.Γ. Και ένα σχόλιο για τα τεκταινόμενα των ημερών. Κανένας ηρωισμός των αγγλικών ομάδων. Για περισσότερα λεφτά ήθελαν να φύγουν και για περισσότερα έμειναν και «έσωσαν» το ποδόσφαιρο. Είμαι κατά αυτής της Λίγκας προφανώς, αλλά οι ιδιοκτήτες δεν συγκινήθηκαν και πολύ. Πολυεθνικές έχουν τις ομάδες, που με την πρώτη ευκαιρία θα φέρουν στο προσκήνιο αυτό το εγχείρημα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Άρσεναλ - Έβερτον
Goal/goal
1.85
Ρίσκο
22:00
Άρσεναλ - Έβερτον
2
4.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις