Διπλασιασμοί και στο βάθος 37.00

Κουπόνι ημέρας

Καλημερίζω το κοινό του koubanezos.gr.  Παρασκευή σήμερα με λίγες αναμετρήσεις  στο κουπόνι ημέρας με δύο επιλογές από Γερμανία και την αγαπημένη μεγαλόνησο, την Κύπρο.

Με την ψυχολογία στο 2.12 

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από το κουπόνι ημέρας με τον πρώτο χρονικά αγώνα στην Κύπρο με την αναμέτρηση του Ερμή κόντρα στην Δόξα. Από μεγάλη νίκη προέρχονται οι γηπεδούχοι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, που παρατάχτηκε με πολλές αλλαγές ενόψει του προχθεσινού ημιτελικού με την Ανόρθωση. Συνεχίζουν να ελπίζουν για την παραμονή.

Από την άλλη η Δόξα, προέρχεται από το 0-0 με την ΕΝΠ. Έχει 36 βαθμούς και σίγουρα δεν νιώθει ασφάλεια, όμως έχει και ένα ματς λιγότερο. Είχε ευκαιρίες το παιχνίδι, ωστόσο γκολ δεν μπήκε στην αναμέτρηση.

Με ψυχολογία οι γηπεδούχοι από την μεγάλη νίκη κόντρα στους «πορτοκαλί» που καίγονται για την νίκη. Θα ποντάρω στο να προηγηθεί η ομάδα του Ερμή σε απόδοση 2.12. Έχει μεγαλύτερη ανάγκη την νίκη από την Δόξα, που και η ισοπαλία δεν την χαλάει, αφού όπως προ είπα, έχει και ένα ματς λιγότερο.

Κουπόνι ημέρας: Και anytime και ακριβές σκορ

Πάμε στην Γερμανία και στον αγώνα της Άουγκσμπουργκ με την Κολωνία. Ο νικητής κάνει μεγάλο βήμα παραμονής, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση. Αναμενόμενη η ήττα με 2-0 από την Άιντραχτ, συνεχίζοντας το αρνητικό σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη και χωρίς να σκοράρει.

Η Κολωνία βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού, ισόβαθμη με την Χέρτα η οποία όμως έχει και δύο αγώνες λιγότερους. Πήρε τεράστια νίκη κόντρα στην Λειψία παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα, σε μια αναμέτρηση που πριν την έναρξή της έμοιαζε χαμένη.  Έχει ελπίδες παραμονής, ωστόσο εξαρτάται και από τα αποτελέσματα των υπολοίπων.

Η βασική επιλογή σε αυτήν την αναμέτρηση είναι το να σκοράρει πρώτη η Άουγκσμπουργκ. Το μεγάλο κίνητρο φαίνεται να το έχει η Κολωνία, ας μην λησμονούμε όμως ότι προέρχεται από μια μεγάλη νίκη που είχε και τον ανάλογο μόχθο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεμπερδεύουν με την υπόθεση παραμονή και θεωρώ πως είναι η ευκαιρία τους σήμερα να σπάσουν και την κατάρα των τριών αγωνιστικών χωρίς να σκοράρουν. Το anytime score 1-0 πληρώνει στο 2.20. Και ένα Fun Bet θα πάρω από εδώ. Πιστεύω σε ξέσπασμα μετά την αφλογιστία τόσων αγωνιστικών. Τρεις αγώνες χωρίς γκολ, οπότε θα ποντάρω ολίγα φράγκα στο 3-0 ακριβές σκορ σε απόδοση 37.00

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
19:00
Ερμής Αραδίππου - Δόξα Κατωκοπιάς
Anytime score: 1-0
2.12
Μονό
21:30
Άουγκσμπουργκ - Κολωνία
Anytime score: 1-0
2.20
Fun Bet
21:30
Άουγκσμπουργκ - Κολωνία
Ακριβές σκορ: 3-0
37.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις