Έχει όλα τα φόντα η Ρόντα!

Έχει όλα τα φόντα η Ρόντα!

Το φιάσκο με την Super League ξεχώρισε στην αθλητική ειδησεογραφία των τελευταίων ημερών. Μπορεί η UEFA να κέρδισε την πρώτη μάχη, αλλά ο… πόλεμος θα συνεχιστεί καθώς η «εμπορευματοποίηση» του ποδοσφαίρου έχει από καιρό ξεκινήσει και οι Αμερικανοί επενδυτές θα επιστρέψουν. Στα… δικά μας, θα πορευτώ και σήμερα με προγνωστικά από την Β΄ Ολλανδίας που παραδοσιακά «γεμίζει» το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Προγνωστικά Β’ Ολλανδίας: Combo η Ρόντα, βήμα ανόδου η Ντε Γκράαφσαπ

Ξεκινώ με το combo διπλό της Ρόντα επί της Ντεν Μπος. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο όπου έχουν πετύχει τα περισσότερα τέρματα από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία και ορίζουν πλέον την μοίρα τους για το πλασάρισμα σε θέση πλέι οφ. Η Ντεν Μπος αδυνατεί να ξεφύγει φέτος από την τελευταία θέση, αμυντικά έχει… ξεχάσει πότε επικράτησε για τελευταία φορά και από καιρό έχει ξεμείνει από στόχους. Λογικό το διπλό και θα το ενισχύσω με over 1,5 γκολ που αβαντάρεται από τα αποτελέσματα και των δύο ομάδων.

Ποντάρω και στον άσο της Ντε Γκράαφσαπ επί της Αλμίρε στην… μετωπική για την 2η θέση. Οι γηπεδούχοι διατηρούν ένα πολύτιμο +3 και σε περίπτωση νίκης πραγματοποιούν το απόλυτο βήμα για την απευθείας άνοδο. Με τρεις κολλητές ήττες χωρίς να δεχτούν καν γκολ, έχουν ανεβάσει ταχύτητα σε κομβικό σημείο και εκτιμώ πως θα πετύχουν την καθοριστική νίκη. Η Αλμίρε δεν βρήκε λύσεις παρά την αλλαγή τεχνικού, συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη και δεν πείθει πως μπορεί να βάλει… φωτιά στην μάχη της ανόδου.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
22:00
Ντεν Μπος – Ρόντα
2 & over 1,5
2.00
Μονό
22:00
Ντε Γκράαφσαπ – Αλμίρε
1
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις