Με παράδοση στην Ολλανδία και γκολ σε Βέλγιο, Αγγλία

γκολ

Καλημέρα Κουβανεζόπαιδα. Ωραία ξεκίνησε η στήλη μας αυτή τη βδομάδα καθώς επιβεβαιώθηκε και με το παραπάνω η πρότασή μας στην Αυστρία με το αμφίτερμα με γκολ καθώς η Τιρόλ κέρδισε με 3-2 τη Σάλτσμπουργκ και μας πλήρωσε από νωρίς. Προχωράμε! Αν και Πέμπτη σήμερα χωρίς ευρωπαϊκές διοργανώσεις το στοιχηματικό κουπόνι είναι γεμάτο από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης και έχω εντοπίσει κάποια ωραία παιχνίδια για να βγάλουμε σήμερα το μερτικό μας με σταθερό παρονομαστή τα γκολ. Πάμε να τα δούμε ένα ένα.

Παράδοση στα γκολ

Οι πρωταθλητές Ολλανδίας πέτυχαν έναν από τους στόχους τους για φέτος κατακτώντας το κύπελλο Ολλανδίας απέναντι στη Φίτεσε με σκορ 2-1 αφήνοντας πίσω τους τον αποκλεισμό από τη Ρόμα στα προημιτελικά του Europa League. Πλέον, η προσοχή του Αίαντα στρέφεται στην Eredivisie έχοντας καπαρώσει την 1η θέση με 72 βαθμούς μετά και από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Βαλβάϊκ. Ο Άγιαξ έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 86 τέρματα και το σημερινό ζευγάρι έχει εξαιρετική παράδοση στα γκολ αφού οι 5 τελευταίες συναντήσεις τους έχουν 4/5 over 2,5 και 3/5 over 3,5. Απόντες οι Μπλιντ και Ονάνα.

Η ομώνυμη ομάδα της πόλης της Ουτρέχτης έρχεται από ήττα με 2-1 στην έδρα της από την Φέγενορντ και βρίσκεται στην 7η θέση με 43 βαθμούς και δίνει τη δική της μάχη να πλασαριστεί ψηλότερα στα πλέι οφ. Η ομάδα του Ρενέ Χάκε έχει 2 σημαντικά πλεονεκτήματα, το πρώτο είναι ότι αυτή και ο Άγιαξ αγωνίστηκαν στις 11/04, παράλληλα η Ουτρέχτη είχε 10 μέρες ξεκούρασης ενώ οι σημερινοί γηπεδούχοι έδωσαν 2 πολύ δυνατά παιχνίδια στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με Ρόμα και Φίτεσε. Το δεύτερο είναι ότι οι σημερινοί φιλοξενούμενοι έχουν βρει το τρόπο να είναι φωτιά εκτός έδρας και για το λόγο του αληθές στις 5 τελευταίες εξορμήσεις τους έχουν  5/5 νίκες με 3/5 over 2,5 και συνολικά τέρματα 14-2, αρκετά εντυπωσιακό κατά τη γνώμη μου.

Εκτίμηση: Σημαντικός παράγοντας η παράδοση πάντα στις προβλέψεις μου αλλά αυτή τη φορά με παρακινεί το ίδιο έντονα το να βασιστώ και στη φόρμα των φιλοξενούμενων που θα κρίνει κατά μεγάλο μέρος τη σημερινή μου πρόταση στο over.

Τα περισσότερα γκολ φέρνουν… κούπα

Η Σταντάρ Λιέγης έρχεται από εμφατική νίκη με 3-0 επί της Μπίρσοτ και βρίσκεται 6η με 50 βαθμούς κυνηγώντας μια θέση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Στο κύπελλο, αν και δύσκολα, απέκλεισε την Έπεν με 1-0. Η Σταντάρ έχει καλό ρυθμό καθώς στα 5 τελευταία παιχνίδια έχει απολογισμό 3-1-1 με 5/5 over 2,5.

Η Γκενκ δέχθηκε τρομερή ανατροπή καθώς κέρδιζε με 0-2 ως το 64ο λεπτό με 2 γκολ του καυτού Ονουάτσου που έφτασε τα 31 γκολ στη χρονιά και κατέληξε να χάσει με 3-2 δεχόμενη 2 τέρματα στο 90 & στο 92 χάνοντας την 2η θέση, οπότε σήμερα πρέπει να αφήσει πίσω της το στραβοπάτημα και να σώσει τη χρονιά φέρνοντας τη κούπα πίσω. Η ομάδα του Τζον Βαν Ντε Μπρομ κέρδισε στα ημιτελικά την Άντερλεχτ με 2-1 για να βρίσκεται στο σημερινό τελικό. Στον ίδιο ρυθμό με τη σημερινή της αντίπαλο έχει αντίστοιχα 3-1-1 με 5/5 over 2,5 & 4/5 over 3,5.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Εκτίμηση: Δύο βασικά χαρακτηριστικά έχει ο αποψινός τελικός, το κίνητρο για τη κούπα που θα σώσει τη χρονιά και την εξαιρετική φόρμα εκατέρωθεν. Θα πάμε με το απλό όριο στα γκολ που είναι σε αρκετά καλή απόδοση, κατά τη γνώμη μου.

Με σύμμαχο τη καλή κατάσταση

Η Λέστερ μετά από την ήττα με 3-2 από την Γουέστ Χαμ διατήρησε την 3η θέση στη Premier League με 56 βαθμούς και παίζει κάθε αγώνα στη κόψη του νήματος καθώς με ένα ακόμη στραβοπάτημα κινδυνεύει να μείνει εκτός θέσεων που οδηγούν στο Champions League. Σε ρηχά νερά το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έχοντας απολογισμό 3-0-2 και σύνολο τερμάτων 11-6. Απόντες οι Μπαρνς και Τζάστιν.

Η Γουέστ Μπρομ συνεχίζει τον άθλο της για παραμονή στη κατηγορία πετυχαίνοντας την 2η συνεχόμενη νίκη με 3-0 επί της Σαουθάμπτον και βρίσκεται στη 19η θέση με 24 βαθμούς και κυνηγάει το θαύμα της παραμονής στις αγωνιστικές που απομένουν. Η καλή κατάσταση και η καλή ψυχολογία των φιλοξενούμενων φαίνεται πλέον στις  2 επιβλητικές νίκες με Τσέλσι και Σαουθάμπτον και δεν ξέρω αν θα πάρει βαθμό ή βαθμούς αλλά ένα γκολ πιστεύω θα το βρει. Μοναδικός απών ο Ιβάνοβιτς.

Εκτίμηση: Η μεταξύ τους παράδοση ευνοεί το αμφίτερμα καθώς στις 10 τελευταίες συναντήσεις τους 7/10 είχαμε goal/goal και σύμφωνα με τη καλή κατάσταση της Γουέστ Μπρομ που ανέλυσα παραπάνω θα επιλέξω το αμφίτερμα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:45
Άγιαξ - Ουτρέχτη
Over 3,5
2.00
Δυάδα απόδοσης 3.70
21:45
Σταντάρ Λιέγης - Γκενκ
Over 2,5
1.90
22:00
Λέστερ - Γουέστ Μπρομ
Goal/goal
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις