Πόσο θα αντέξουν οι φιλοξενούμενοι;

Προγνωστικά Euroleague

Απόψε γίνονται οι δεύτεροι αγώνες στη σειρά των play offs και είμαστε εδώ με προγνωστικά Euroleague. Χθες, η Φενέρ μάς λαχτάρισε, σκοράροντας κατά ριπάς στα τρία πρώτα δεκάλεπτα. Στο τελευταίο όμως η ΤΣΣΚΑ δυνάμωσε την άμυνά της και πήρε τη νίκη. Η Μπαρτσελόνα όμως την έκανε τη γκέλα. Καλά να πάθει και καλά να πάθουμε και εμείς που την εμπιστευτήκαμε.

Προγνωστικά Euroleague στο Μιλάνο

Πρώτη στάση το Μιλάνο, όπου η Αρμάνι φιλοξενεί τη Μπάγερν. Επεισοδιακό το προχθεσινό παιχνίδι, με τους Ιταλούς να χαμογελούν με buzzer beater του Ζακ Λεντέι. Τελικό σκορ 79-78.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν κακό μπάσκετ. Ωστόσο, έκαναν μια μεγάλη ανατροπή με πρωταγωνιστή το Σέρχι Ροντρίγκες. Άλλωστε, η εμπειρία είναι η βασική τους διαφορά σε σχέση με τους Γερμανούς. Πολύ κακό ποσοστό στα τρίποντα, που δε νομίζω να επαναληφθεί. Από την άλλη, η Μπάγερν έβαλε τα πρώτα σουτ, πήρε ψυχολογία και στη συνέχεια είχε μεγάλη ευστοχία. Πρώτο βιολί ο Σίλεϊ, που αμφιβάλω αν θα ξανακάνει τέτοιο παιχνίδι στη σειρά.

Εκτίμηση: Ένας Θεός ξέρει πώς έφτασαν τόσο ψηλά προχθές. Δεν πιστεύω πως οι φιλοξενούμενοι μπορούν να ξαναφτάσουν κοντά στους 80 πόντους. Επίσης, έφτασαν κοντά στο μπρέικ μια φορά. Σπάνια αυτό συμβαίνει και δεύτερη. Η Αρμάνι δεν μπορεί να είναι χειρότερη και πρέπει απόψε να δώσει αξία στην προχθεσινή νίκη.

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά

Ο μεγάλος αγώνας από πλευράς ονομάτων γίνεται στην Τουρκία. Η Εφές υποδέχεται τη Ρεάλ δύο μέρες μετά το άνετο 90-63.

Έβγαλε το επιθετικό της ταλέντο η Εφές και έφτασε στους 90 πόντους. Κακός ο Μίσιτς που τραυματίστηκε και είναι αμφίβολος. Μάλιστα, κράτησε τη Ρεάλ στους 63 πόντους με πολύ καλή άμυνα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Ισπανοί έχουν κενά και δεν μπορούν να ακολουθήσουν στο ρυθμό της Εφές για 40 λεπτά.

Εκτίμηση: Συνήθως όταν έχουμε τέτοια διαφορά στο πρώτο παιχνίδι, το δεύτερο γίνεται ντέρμπι. Το χάσμα στα μάτια μου, όμως, είναι αρκετά μεγάλο. Θα το παλέψει η «Βασίλισσα», αν και δεν έχει τόσες λύσεις επιθετικά κυρίως λόγω δημιουργίας. Πόσα κρεμασμένα να βάλει ο Κάρολ, ο Γιουλ και ο Ρούντι;

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
20:00
Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης
1 (-4,5) & under 166,5
2.13
Μονό
21:45
Αρμάνι Μιλάνο – Μπάγερν Μονάχου
1 (-2,5) & under 161,5
2.23
Μονό
21:45
Αρμάνι Μιλάνο – Μπάγερν Μονάχου
1 (-10,5)
2.82
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις