Σκόρπιες σκέψεις στο Euroleague Fantasy

Best Picks

Δεύτερο ραντεβού αυτή τη βδομάδα για το Euroleague Fantasy. Αυτή τη φορά έχουμε προτάσεις για τους δεύτερους αγώνες των σειρών.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν και πολλά να κάνουμε στις ομάδες μας. Οι επιλογές είναι προφανείς και τα μπάτζετ αρκετά για να πάρουμε σχεδόν όποιον παίκτη θέλουμε. Σήμερα αποφάσισα να κάνω μια γενική αναφορά σε κάποιους παίκτες που μπορεί να μας απασχολήσουν.

Προτάσεις παικτών στο Euroleague Fantasy

Ξεκινώντας από την Εφές, σημαντικό ρόλο παίζει ο τραυματισμός του Μίσιτς. Άγνωστο αν θα αγωνιστεί ή όχι. Αυτό καθιστά το Λάρκιν εξαιρετική επιλογή αρχηγού. Από κει και πέρα, ο Σανλί πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Το ίδιο και ο Μπομπουά που αν λείψει ο Μίσιτς, θα πάρει παραπάνω χρόνο.

Μία ακόμα περίπτωση που μπορεί να μας απασχολήσει είναι ο Ζακ Λεντέι. Φαίνεται ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό, παίρνει πολλές προσπάθειες και αρκετό χρόνο. Το ίδιο ισχύει και για τον Τόμπκινς της Ρεάλ. Ο πιο ποιοτικός ψηλός των Μαδριλένων ξεχωρίζει ανάμεσα σε Γκαρούμπα, Βούκσεβιτς και Ταβάρες.

Τέλος θα πάω στην ΤΣΣΚΑ. Βόιντμαν και Χάκετ έχουν ξεμείνει ως βασικοί στη θέση «1» και «5». Παίρνουν αναγκαστικά πολύ χρόνο και η αλήθεια είναι ότι τα πηγαίνουν πολύ καλά. Τους ευνοούν φυσικά και οι απουσίες της Φενέρ.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και «εντζόι δε γκέιμ»!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις