Θέλεις άνοδο; Ιδού η Ρόδος…

Θέλεις άνοδο; Ιδού η Ρόδος...

Γεια και χαρά σε όλους και καλή Κυριακή να έχουμε. Εξαιρετικά πήγε η χτεσινή μέρα με δύο καθαρές νίκες και δυο επιστροφές, άλλο ένα συν στις προτάσεις και στο κέρδος φυσικά.

Χωρίς υπερβολή σήμερα έχει ματσάρες σε όλη την Ισπανία, τόσο στη Primera και στη Segunda, οπότε μπαίνω κατευθείαν στο ψητό.

Αρχή με Primera και το Λεβάντε – Μπέτις που διεξάγεται νωρίς το μεσημέρι. Για τη Λεβάντε το έχω αναφέρει πολλές φορές, αξιόλογη ομάδα που παίζει με πάθος αλλά αδικεί εαυτόν με τις εμφανίσεις της. Η Μπέτις πήρε μια σημαντική νίκη επιτέλους και πιστεύω θα παίξει με λιγότερο άγχος για το αποτέλεσμα. Θα εμπιστευτώ τις επιθετικές αρετές των ομάδων και θα πάω στα γκολ. Αυτό το over θα το συνδυάσω με το αμφίτερμα στο ντέρμπι Βιγιαρεάλ – Βαλένθια. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το ζευγάρι που θα αγωνιστεί στο “Μαδριγάλ”.

Ποιοτικότατες ομάδες μεσοεπιθετικά, μπορούν να σκοράρουν σε μία από τις πολλές φάσεις που θα δημιουργήσουν.

Φεύγουμε από Primera και πάμε Segunda στον αγώνα Μιραντές – Αλμερία.  Εμφανώς κουρασμένη πάλεψε αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα της Τενερίφης την  προηγούμενη αγωνιστική. Παραμένει όμως ιδιαίτερα ανταγωνιστική στην έδρα της το στάδιο Anduva. Η Αλμερία κυνηγάει την απευθείας άνοδο και θέλει να εκμεταλλευτεί απώλειες βαθμών, όπως την χτεσινή της  Καντίθ, αλλά και να μην υποπέσει και η ίδια όπως συνέβη την τελευταία αγωνιστική με την εντός έδρα ήττα από την Αλκοκόρν. Πιστεύω ότι η Μιραντές θα βάλει δύσκολα στην Αλμερία όμως είμαι σχεδόν βέβαιος ότι μπορούν να  σκοράρουν και οι δύο και η Αλμερία μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.

Θα κλείσω με το Σπόρτινγκ Χιχόν – Λούγκο. Είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο, περισσότερο για την Λούγκο, αλλά το σετ των αποδόσεων αδικεί κατάφορα την φιλοξενούμενη, για αυτό τον λόγο θα τη στηρίξω, έστω και με κάλυψη στην ισοπαλία.

Μονό

18:00 Μιραντές – Αλμερία:  X2 & over 1,5 goal  (1.90)

Μονό

18:00 Σπόρτινγκ Χιχόν – Λούγκο: X2 ( 2.00)

Δυάδα  (απόδοσης 3.06)

15:00   Λεβάντε – Μπέτις: Οver 2,5 (1.80)

18:00  Βιγιαρεάλ – Βαλένθια: Goal/goal (1.70)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις