Γαλλικό late, γερμανικά φάουλ

Γαλλικό late, γερμανικά φάουλ

Δύο 24ωρα κράτησε εντέλει η European Super League, αυτή η… επανάσταση, τάχα μου. Και αυτό το διήμερο θα μείνει στην ιστορία ως η απόλυτη διαδικτυακή, ως επί το πλείστον, επανάσταση του ποδοσφαίρου ενάντια στο χρήμα μιας και η μπούρδα αυτή διαλύθηκε γρήγορα. Διότι το ποδόσφαιρο είναι σαν το ΠΑΣΟΚ: ένα κίνημα εξουσίας (των οπαδών). Δεν χαρίζεται, δεν κληρονομείται και δεν τεμαχίζεται σε τιμάρια. Ούτε, φυσικά, εξαγοράζεται τόσο εύκολα. Οι οπαδοί, κυρίως της Λίβερπουλ, της Ιντερ, της Μίλαν και της Αρσεναλ, ξεσηκώθηκαν αναφανδόν ενάντια: ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Πάντα. Και το ποδόσφαιρο ξεκινά και τελειώνει στον φίλαθλο.

Η δράση στο Σέφιλντ και στο Παγκόσμιο του σνούκερ συνεχίζεται, με πολύωρα παιχνίδια που ως επί το πλείστον δεν ολοκληρώνονται την ίδια ημέρα. Και στα τελευταία καλά πήγαμε, παραλίγο νέο ακριβές σκοράκι χθες αλλά ο Ντινγκ λιγοψύχησε στο τέλος…

https://twitter.com/nbozionelosgr/status/1384629631689625603

 Λιόν – Μονακό. Νοκ άουτ ματς για τους «8» του Coupe de France και, σημαντικό, σε τυχόν ισοπαλία πάνε απευθείας στα πέναλτι. Τον Οκτώβριο στο Λιόν είχαν έρθει 4-1 για τη Ligue 1, έκτοτε μπήκε πολύ νερό στο αυλάκι και για τις δύο, κατεβαίνουν με λιγοστές αλλαγές φρεσκαρίσματος, μεσοεπιθετικά είναι εξαιρετικές. Ψάχνοντας τις αποδόσεις, το μάτι στράφηκε στο late goal, που διπλασιάζει.

Βέρντερ Βρέμης – Μάιντζ. Φαβοριτίζεται ωσάν να ήταν… Γκλάντμπαχ ή Λέβερκουζεν η Μάιντζ – και να νικήσει, δεν υπάρχει αξία. Κι όμως, αν τις συγκρίνεις, στο γήπεδο περιμένεις τη Βέρντερ να παίξει με κατοχή μπάλας και όχι την αντίπαλο ομάδα του Μπο Σβένσον, με τον οποίο έχει μεταμορφωθεί και από το… πουθενά ανέκτησε ελπίδες σωτηρίας. Στα φάουλ στράφηκα, το line στα 26,5 είναι μεν κατιτίς πάνω από τους μέσους όρους τους αλλά ανεβαίνει όταν αντιμετωπίζουν καλύτερες, στο γήπεδο, ομάδες και όχι ισάξιες.


Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα υπόλοιπα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο FootballBet.gr

21:30
Βέρντερ Βρέμης – Μάιντζ
Under 26,5 φάουλ
1.87
Bet minute
22:00
Λιόν – Μονακό
Over 0,5 από 75:00 ως λήξη
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις