Οι ταύροι δηλώνουν παρών

Προγνωστικά

Καλησπέρα στην παρέα του koubanezos.gr, αρκετά πλούσιο το πρόγραμμα του NBA απόψε το βράδυ. Εμείς στα προγνωστικά μας θα σταθούμε στο παιχνίδι με ώρα έναρξης στις 02:00 ανάμεσα στους Κλίβελαντ Καβαλιερς (20-37) και τους Σικάγο Μπουλς (24-33).

Για το Κλίβελαντ η χρονιά ουσιαστικά έχει τελειώσει, τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι διαδικαστικά, δεν πιστεύω ότι μπορούν να διεκδικήσουν την είσοδο τους στο play- in. Στα τελευταία έξι έχουν πέντε ήττες και προχθές μάλιστα έχασαν από μια κακή ομάδα όπως το Ντιτρόιτ.

Για τους Μπουλς από την άλλη η χρονιά έχει πάρει φωτιά. Μετά από καιρό δείχνουν ικανοί ότι μπορούν να πάρουν μέρος στην post season και για αυτό το λόγο πριν από μερικές βδομάδες κατάφεραν και έφεραν τον Μαυροβούνιο Σούπερ Σταρ, Νικολα Βουτσεβιτς.

Οι πρώτες μέρες από τον ερχομό του βέβαια δεν ήταν ρόδινες. Ήττες που συνδυάστηκαν και από κακές εμφανίσεις έφεραν προβληματισμό και καθίζηση στην βαθμολογία, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να είναι 10 η και να παλεύουν να μπουν στα play-in.

Στης 18/4 αναμετρήθηκαν μέσα στο Σικάγο με τους Μπουλς να επικρατούν με 106-96. Ύστερα πήγαν μέσα στους Σέλτικς και κατάφεραν να πάρουν ένα πολύ μεγάλο διπλό που τους ανέβασε κυρίως ψυχολογικά. Αυτές τις 2 σερί νίκες τις πέτυχαν μάλιστα χωρίς τον έτερο Σταρ της ομάδας, τον Ζακ Λαβιν.

Ούτε σήμερα πρόκειται να αγωνιστεί, αλλά ακόμα και έτσι πρέπει να κερδίσουν και θεωρώ ότι στο τέλος οι ταύροι θα τα καταφέρουν και θα μας πληρώσουν το 2 (-2.5) στο 1.95!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
02:00
Κλίβελαντ Καβαλιερς - Σικάγο Μπουλς
2 (-2,5)
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις