Οι Ιταλίδες και η μικρή της Πόλης

Οι Ιταλίδες και η μικρή της Πόλης

Με δείγμα δύο αγωνιστικών πλέον στην Ιταλία, μπορούμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια. Αρχή από τη Γένοβα, εκεί που η Σαμπντόρια φιλοξενεί την Μπολόνια. Μηδέν οι βαθμοί στο σακούλι μετά την επανέναρξη για τη «Σαμπ», έβγαλε όμως δύσκολα ματς κόντρα σε Ρόμα και Ίντερ, και μάλιστα τηρουμένων των αναλογιών, αν ήταν λίγο τυχερή θα μπορούσε να πάρει κάτι. Μπροστά της η Μπολόνια, σε ένα ματς «must win». Οι «ροσομπλού», βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, εννιά βαθμούς μακριά από περιπέτειες, ενώ παραδοσιακά δεν τα πάνε καθόλου καλά στο «Λουίτζι Φεράρις» καθώς στις τελευταίες οκτώ επισκέψεις τους, μετράνε επτά ήττες, καταφέρνοντας μόλις μια φορά να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 2.40 η ανάγκη της γηπεδούχου για το… τρίποντο.

Φουριόζα

Δεν σταματιέται η Αταλάντα. Τι κι αν βρέθηκε με δύο γκολ πίσω στο σκορ κόντρα στην επίδοξη πρωταθλήτρια Λάτσιο; 3-2 τελικό και συνεχίζει ακάθεκτη. Εκτός έδρας είναι περισσότερο αποτελεσματική, μόλις μία ήττα και 37 γκολ ενεργητικό σε 13 ματς! Στα μάτια μου, θα είναι τεράστια έκπληξη αν μπορέσει να την σταματήσει αυτό το συνονθύλευμα της Ουντινέζε. Πόσο μάλλον απ’ την στιγμή που είναι τιμωρημένος ο ηγέτης Ντε Πολ.

Στο 1.45 το διπλό, προφανώς δε λέει κάτι, μόνο αν το ψάξουμε με γκολ θα μπορέσουμε να βρούμε στοιχειώδης αξία. Επιλογή το 2 & over 1,5 στο 1.70.

Επιθετικό dna

Σασουόλο και Βερόνα συνθέτουν ένα ζευγάρι που υπόσχεται γκολ. Φύση επιθετική ομάδα η γηπεδούχος, πήγε μεσοβδόμαδα στο Μιλάνο και έβαλε για πλάκα τρία γκολ στην Ίντερ. Είναι η έκτη καλύτερη επίθεση στην Serie A. Στους «Έλληνες» της Βερόνα, ο Γιούριτς, προσπαθεί να υιοθετήσει το μοντέλο της Αταλάντα. Μαθητής του Γκασπερίνι γαρ.

Βρίσκω το over 2,5 κοντά στο 1.90 και το κυκλώνω.

Άμυνα για κλάματα

Άστραψε και βρόντηξε η Πάρμα στη Γένοβα, 4-1 με χατ-τρικ του Κορνέλιους. Το τρελό είναι πως και στο πρώτο γύρο τη σκόρπισε με 5-1, ξανά με χατ-τρικ Κορνέλιους! Τρομερό… Έχει το εύκολο γκολ η φετινή Πάρμα, δεν αγκομαχά όπως τις προηγούμενες σεζόν. Στην αντίπερα όχθη η Ίντερ. Η Ίντερ… Με άμυνα παιδική χαρά έχει παρουσιάσει την ομάδα ο Κόντε μετά τη διακοπή και εύλογα, η σκέψη πάει στην κόντρα αλλά και στα γκολ.

Ωστόσο θα κρατήσω μόνο το over 2,5 στο 1.85, καθώς δεν είμαι πεπεισμένος για το κατά πόσο οι «κροσιάτι» θέλουν να κυνηγήσουν μια έξοδο στο Europa League…

Η πρόκληση της ζωής της

Την ευκαιρία να αποσπαστεί τέσσερις βαθμούς από της Τράμπζονσπορ στην κορυφή της τουρκικής Super Lig, έχει η Μπασακσεχίρ, μετά τη χθεσινοβραδινή γκέλα ολκής των διωκτών της κόντρα στην Ανκαραγκιουτσού. Δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ, κερδίζει και στην κακή της μέρα, βγάζοντας νοοτροπία πρωταθλητή. Στα 13 ματς το αήττητό της, η διακοπή δεν την επηρέασε και τώρα βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της. Στον αντίποδα, η Γαλατά, έχει μείνει μακριά από τη διεκδίκηση του τίτλου, αφού ακόμα και σε περίπτωση νίκης της, θα βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω. Αλλά δε δείχνει ότι μπορεί να κερδίσει. Έχασε στη Ρίζεσπορ, ισοπαλία εντός με την Γκαζιαντέπ ενώ έχει να διαχειριστεί και ένα κάρο απουσίες με σημαντικότερες αυτές των Μουσλέρα, Φαλκάο και Μπουγιούκ.

Στο 1.95 ο άσος, δέχεται παιχνίδι τις τελευταίες ώρες, ωστόσο παραμένει αξιόλογη επιλογή.

Μονό

20:30 Σαμπντόρια – Μπολόνια: 1 (2.40)

Δυάδα (απόδοσης 3.51)

20:30 Σασουόλο – Βερόνα: Over 2,5 (1.90)

22:45 Πάρμα – Ίντερ: Over 2,5 (1.85)

Μονά και δυάδα (απόδοσης 3.31)

20:30 Ουντινέζε – Αταλάντα: 2 & οver 1,5 (1.70)

21:00 Μπασακσεχίρ – Γαλατασαράι: 1 (1.95)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις