Στήλη γεμάτη με φάουλ και βόλεϊ

φάουλ

Καλησπέρα σας. Η αποχή ήταν επιβεβλημένη καθώς η αποτυχία ήταν μεγάλη, οπότε αναπαυθήκαμε 2 ημέρες και επιστρέφουμε. Η σημερινή μας στήλη έχει βόλεϊ και τρεις επιλογές με φάουλ.

Over στην Ιταλία

Στον 3ο παιχνίδι των τελικών του Ιταλικού βόλεϊ συναντώνται και πάλι η πανίσχυρη Περούτζια με τη Λούμπε Τσιβιτανόβα. Το σκορ είναι 1-1 και όποιος κερδίσει παίρνει κεφάλι στο σκορ και άρα μεγάλο προβάδισμα για το πρωτάθλημα. Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια έληξαν με σετ σκορ 3-1 και 3-2 αντίστοιχα με γεμάτα σετ. Σήμερα περιμένω το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της σειράς και θα πάω με το over 182,5 πόντους που επιβεβαιώθηκε και στις 2 προηγούμενες αναμετρήσεις.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Φάουλ στην Ιταλία

Από την Ιταλία έχω ξεχωρίσει δύο παιχνίδια. Το ένα είναι το Ουντινέζε – Κάλιαρι. Διαιτητής ο Γκουίντα με μέσο όρο 27,3 φάουλ ανά παιχνίδι. Δυο ομάδες που δεν είναι αδιάφορες καθώς με ήττα η Ουντινέζε αρχίζει και βλέπει πίσω της, ενώ η Κάλιαρι παλεύει ως 3η από το τέλος (και νομίζω κάτι θα πάρει πάλι σήμερα). Ομάδες που παραχωρούν φάουλ καθώς οι γηπεδούχοι παραχωρούν 14 ανά παιχνίδι ενώ οι φιλοξενούμενοι κάτι παραπάνω από 13,5. Θεωρώ ότι το όριο στο 26,5 είναι χαμηλό και θα τιμηθεί δεόντως στο over. Θα το τοποθετούσα στο 28,5 άνετα.

To δεύτερο παιχνίδι το οποίο ξεχώρισα και θα μπει στη δυάδα των δυνατών μας σημείων είναι το Τζένοα – Μπενεβέντο. Νομίζω είναι και το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι με φόντο τον υποβιβασμό αυτή την αγωνιστική. Διαιτητής ο Παιρέτο με 30 φάουλ μέσο όρο. Ομάδες που πρέπει σήμερα να πάρουν έστω ένα πόντο και πάμε στο over 28,5 στο σύνολο. Για τα στατιστικά της υπόθεσης, η Μπενεβέντο παραχωρεί 13,1 φάουλ ανά παιχνίδι ενώ η Τζένοα 13,4 ανά παιχνίδι.

Ισπανία και πάλι με τα φάουλ

Και κλείνουμε τη σημερινή μας στήλη με το παιχνίδι Έλτσε – Βαγιαδολίδ. Ο Σάντσεζ τη βάζει πολύ στο στόμα… τη σφυρίχτρα και άρα σφυρίζει πολλά φάουλ. Κάτι παραπάνω από 30 ανά παιχνίδι για την ακρίβεια. Παιχνίδι ”6 πόντων”, που, όποιος κερδίσει, παίρνει βαθιά ανάσα. Η Έλτσε παραχωρεί 13,7 φάουλ ανά παιχνίδι ενώ η Βαγιαδολίδ 14,2. Over 30,5 σύνολο φάουλ και ας μη βγει ποτέ! Το μόνο που φοβάμαι και δε το βάζω μεταξύ των δυνατών σημείων της στήλης είναι μη το σβήσουν στην ισοπαλία με κάποιο τρόπο και κοιμηθούν και τα καρεκλάκια που βρίσκονται στο γήπεδο.

Καλή σας τύχη.


ΥΓ. Για τα ελληνικά παιχνίδια ακόμα δεν έχουν ανοίξει όρια για να ξέρω, όμως, έχουμε και τα κανάλια επικοινωνίας μας κυρίως το Telegram, οπότε μόλις βγουν, ίσως δώσω εκεί κάτι ή το συζητήσουμε διεξοδικά.

Δυάδα απόδοσης 3.35
21:30
Περούτζια - Λούμπε Τσιβιτάνοβα
Over 182,5
1.72
21:45
Τζένοα - Μπενεβέντο
Over 28,5 φάουλ
1.95
Μονό
21:45
Ουντινέζε - Κάλιαρι
Over 26,5 φάουλ
1.87
Μονό
22:00
Έλτσε- Βαγιαδολίδ
Over 30,5 σύνολο φάουλ
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις