ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Σνούκερ: Επικίνδυνη αποστολή για τον Σέλμπι

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Σνούκερ: Επικίνδυνη αποστολή για τον Σέλμπι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Σνούκερ: Επικίνδυνη αποστολή για τον Σέλμπι

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Σνούκερ: Επικίνδυνη αποστολή για τον Σέλμπι

Σνούκερ: Επικίνδυνη αποστολή για τον Σέλμπι

O 1ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σνούκερ οδεύει προς το τέλος του, μια και ρίχνονται στη μάχη και οι τελευταίοι έξι συμμετέχοντες.

Στο στοίχημα, βέβαια, μας έχουν τύχει ένα σωρό αναποδιές. Έχουμε χαμένο σημείο σε decider (Μπίνγκαμ-Ντινγκ 10-9) και χάντικαπ ή over για ένα frame (Κ. Γουίλσον-Γκ. Γουίλσον 10-8, Λισάουσκι-Κάρτερ 10-9, Γιαν-Γκουλντ 10-6). Δεν πτοούμαστε, όμως. Το Παγκόσμιο… είναι αρρώστεια και δεν το παρακολουθούμε για το στοίχημα.

Σήμερα, λοιπόν, ρίχνονται στη μάχη ο Μαρκ Σέλμπι, ο Μαρκ Γουίλιαμς και Σον Μέρφι από τους 16αδάτους. Θα ολοκληρωθούν, επίσης, οι αγώνες του Τζαντ Τραμπ με τον Λίαμ Χάιφιλντ (16:30, 7-2 στο πρώτο σκέλος) και του Μπάρι Χόκινς με τον Μάθιου Σελτ (21:00, με το σκορ στο 6-3).

Μαρκ Γουίλιαμς (12) – Σαμ Κρέγκι (58)

Τετάρτη 21 Απριλίου (12:00 και 21:00)

Από τότε που κατέκτησε το τρίτο Παγκόσμιο ο Μαρκ Γουίλιαμς, δεν ξέρεις τι να περιμένεις από αυτόν. Προς τα έξω, το παίζει χορτάτος, ότι δήθεν δεν «καίγεται» για νέες διακρίσεις. Πέρυσι, όμως, όταν έχασε τον δραματικό προημιτελικό από τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν, δεν έκρυψε την πικρία του. Όσο κι αν προσπάθησε.

Ο 46χρονος πια Ουαλός μπαίνει χωρίς τυμπανοκρουσίες και στη φετινή διοργάνωση. Δεν συγκαταλέγεται στα φαβορί, ξέρουμε όμως ότι είναι επικίνδυνος για όλους τους (υπόλοιπους) «μεγάλους». Η προοπτική μίας αναμέτρησης με τον Τζον Χίγκινς στον 2ο γύρο μας εξιτάρει, όμως ο Σαμ Κρέγκι δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

Πρόκειται για έναν από τους λίγους σχετικά νέους Άγγλους που δείχνουν να έχουν προοπτικές για καλή καριέρα. Όχι απαραίτητα κατακτώντας τρόπαια ή μπαίνοντας στο top 16, αλλά θα βγάζει καλό μεροκάματο. Και η παρθενική του πρόκριση σε τελικά Παγκοσμίου, με νίκη επί του Τζάο Ζιντόνγκ, είναι σημαντικό βήμα καθιέρωσης.

Έχω, όμως, αμφιβολία για το πόσο έτοιμος είναι πνευματικά για την πρόκληση ενός αγώνα κόντρα στον Γουίλιαμς στο Crucible. Δεν τον θυμάμαι να έχει νικήσει ποτέ κάποιον μεγάλο αντίπαλο σε σοβαρό ματς. Θυμάμαι, αντίθετα, δύο «αυτοκτονίες» του κόντρα στον Νιλ Ρόμπερτσον, πριν από μερικά χρόνια. Και φυσικά τον αποκλεισμό από τον 55χρονο Τζίμι Γουάιτ στα προκριματικά του Παγκοσμίου του 2018!

Θα πείτε, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Σίγουρα και μακάρι να γίνει. Όμως ο Γουίλιαμς παίζει καλά τους τελευταίους μήνες και θα είναι έκπληξη αν χάσει. Μου ‘χει κολλήσει κιόλας το 10-6 ως ακριβές σκορ

Σον Μέρφι (7) – Μαρκ Ντέιβις (45)

Τετάρτη 21 Απριλίου (12:00), Πέμπτη 22 Απριλίου (15:00)

Aν και βρίσκεται ακόμα στο Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, ελάχιστοι θεωρούν τον Σον Μέρφι υποψήφιο για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, άλλωστε, τα αποτελέσματά του είναι άσχημα.

Το γεγονός ότι ζει στο Δουβλίνο και λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεών του περνά μεγάλο διάστημα μακριά από την οικογένειά του, προφανώς έχει παίξει τον ρόλο του. Το έχουμε αναφέρει πολλάκις. Το Παγκόσμιο, όμως, είναι διαφορετική υπόθεση. Οι πληροφορίες λένε ότι προετοιμάστηκε καλά, με στόχο να επιστρέψει στις διακρίσεις.

Δύσκολα θα γίνει διεκδικητής του τίτλου. Τον Μαρκ Ντέιβις, όμως, πρέπει να τον νικήσει, για να μην πάρει… κουλούρι στη βαθμολογία και βρεθεί εκτός top 16 στο ξεκίνημα της επόμενης περιόδου. Δεν θα είναι εύκολο το ματς. Ο 48χρονος άσος προέρχεται από την επική ανατροπή κόντρα στον Τζέιμι Κλαρκ (10-8 από 2-7) και θέλει να δώσει συνέχεια.

Ο ισχυρός φαβοριτισμός του Μέρφι, μας ωθεί στο να κυνηγήσουμε την έκπληξη. Με αβαντάζ 3,5 frame, φυσικά, μια και μπορεί ο «Μάγος» να συνέλθει.

Μαρκ Σέλμπι (4) – Κερτ Μάφλιν (25)

Τετάρτη 21 Απριλίου (16:30), Πέμπτη 22 Απριλίου (21:00)

Δίχως αμφιβολία, πρόκειται για το ματς της ημέρας. Ο Μαρκ Σέλμπι αντιμετωπίζει τον Κερτ Μάφλιν, σε έναν αγώνα που ξυπνά αναμνήσεις από το 2015.

Στην επιστροφή του στο Crucible ως… νεόκοπος παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Jester είδε κι έπαθε για να νικήσει τον Νορβηγό (10-9). Πλέον πάει καιρός από τότε που φόρεσε για τρίτη φορά το στέμμα, όμως και στον αγώνα που αρχίζει σήμερα, είναι το φαβορί.

Ίσως όχι τόσο φαβορί, όμως, όσο μαρτυρά το 1.16 της νίκης του, που βρίσκουμε στις στοιχηματικές. Ο Σέλμπι ήταν καλός όλη τη χρονιά (κυρίως, βέβαια, μέχρι τα Χριστούγεννα), όμως και ο Μάφλιν ήταν πολύ δυνατός στα προκριματικά (10-4 τον Μίλκινς στον καθοριστικό γύρο) και προέρχεται από την περσινή εξαιρετική παρουσία στο Crucible. Δεν φτάνει όποιος κι όποιος στους «8», αποκλείοντας τον Τζον Χίγκινς.

Δεν ξέρουμε αν έπαιξαν ρόλο για τις αποδόσεις κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν για την αιτία της τρίμηνης απουσίας του Μάφλιν από το σιρκουί. Ο Νορβηγός άσος υποστήριξε μέσω Twitter ότι πρόκειται για συκοφαντίες και κατέφυγε στην αστυνομία για να κυνηγήσει τους διακινητές των φημών. Πλέον, έχει κλείσει τον λογαριασμό του και μόνο ο ίδιος γνωρίζει αν και πόσο τον επηρέασε ψυχολογικά αυτή η ιστορία.

Αφήνοντας όλα αυτά στην άκρη και αγνοώντας τις χαμηλές αποδόσεις ακόμα και νίκη του Σέλμπι με χάντικαπ (1.66 για νίκη του με σκορ έως και 10-6), έχουμε δύο πονταρίσματα: Το πρώτο, στο over 15,5 frames, με την ελπίδα ότι ο Μάφλιν θα παρουσιαστεί σε αξιοπρεπές επίπεδο. Και δεύτερον, ένα ακραίο fun bet για τα συνολικά century breaks του ματς, το οποίο όμως στηρίζεται στην αδιαμφισβήτητη ικανότητα και των δύο παικτών.

Δυάδα (συνολικής απόδοσης 3.15)
12:00
Σον Μέρφι - Μαρκ Ντέιβις
2 (+3,5)
1.83
16:30
Μαρκ Σέλμπι - Κερτ Μάφλιν
Over 15,5 frames
1.72
Μονό
12:00
Μαρκ Γουίλιαμς - Σαμ Κρέγκι
1 (-3,5)
2.20
Fun bet #1
12:00
Μαρκ Γουίλιαμς - Σαμ Κρέγκι
10-6 ακριβές σκορ
7.00
Fun bet #2
16:30
Μαρκ Σέλμπι - Κερτ Μάφλιν
5 century breaks στον αγώνα
9.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις