Θα βγάλει και πάλι εγωισμό;

Προγνωστικά

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Δύο κόρνερ έλειψαν στο ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα για να επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά μας, σε ένα παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε και πήρε μια δίκαιη νίκη με 2-0.

Συνέχεια σήμερα, με τον Αρη να υποδέχεται τον “δικέφαλο” του βορρά σε ένα ακόμη ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην φετινή χρονιά. Στην πρώτη χρονικά μεταξύ τους αναμέτρηση, οι «κιτρινόμαυροι» πήραν μια πολυσυζητημένη νίκη με 1-0, ενώ το παιχνίδι της Τούμπας έληξε με 2-2.

Θα ξεκινήσω από τους «ασπρόμαυρους». Η επικράτηση επί του πρωταθλητή Ολυμπιακού δίνει άλλο αέρα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με νίκη στο σημερινό παιχνίδι θα φτάσουν τον Αρη στους 57 βαθμούς και την δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών. Στο παιχνίδι της Κυριακής, ο Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψε στο σύστημα… Αμπέλ Φερέιρα και με το 3-4-3 που χρησιμοποίησε, πήρε την πολυπόθητη νίκη. Απειλήθηκε κυρίως στα πρώτα 20 λεπτά και μετά ο Ολυμπιακός αφανίστηκε, καθώς ο ΠΑΟΚ έδειξε εγωισμό και απέδειξε πως ακόμη και στην κακή του περίοδο, μπορεί να είναι το αφεντικό.

Οι γηπεδούχοι πήραν μια σπουδαία νίκη την Κυριακή στη Λεωφόρο. Μπορεί να στο ημίχρονο να βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 1-0 και να έχασαν πέναλτι, αλλά στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκαν την κόκκινη του Μαουρίτσιο και γύρισαν το παιχνίδι. Σημαντική η νίκη τους, στην προσπάθεια για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα. Δεν έχει να διαχειριστεί σοβαρά προβλήματα ο Ακης Μάντζιος.

Στο περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τα πλέι οφ, ο ΠΑΟΚ είχε πάρει σημαντική νίκη με σκόρερ τους Βαρέλα και Σφιντέρσκι, ενώ καθοριστικός τότε ήταν ο Μίροσλαβ Στοχ. Τότε ήταν και η τελευταία νίκη της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη κόντρα στην ομάδα του Θεόδωρου Καρυπίδη, καθώς ακολούθησαν δύο ισοπαλίες και μία ήττα για τον ΠΑΟΚ.

Εκτιμώ πως ο Ακης Μάντζιος θα διαφυλάξει πρώτα τα μετόπισθέν του και μετά θα κοιτάξει να σκοράρει. Πιθανότατα να πιέσει ψηλά τον ΠΑΟΚ, χαλώντας το build up της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία. Στην αντίπερα όχθη, ο Ουρουγουανός τεχνικός πιθανώς να μην αλλάξει το σύστημα που χρησιμοποίησε στο ντέρμπι της Κυριακής.

Πιο έμπειρη ομάδα ο ΠΑΟΚ και με το 3-4-3 έχει προβάδισμα νίκης. Σε άλλη περίπτωση θα δυσκολευτεί, καθώς η επιθετική γραμμή του Αρη είναι ταχύτατη και θα δημιουργήσει πρόβλημα στο transition. Τα τρία στόπερ και τα δύο μπακ, που άλλοτε κλείνουν σε πεντάδα και άλλοτε γίνονται χαφ, δίνουν ισορροπία και σταθερότητα στον ΠΑΟΚ.

Τα προγνωστικά δείχνουν ποντάρισμα στο διπλό με DNB σε απόδοση 1.80, πιστεύοντας στους «ασπρόμαυρους» και κυρίως στον εγωισμό τους.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:30
Αρης - ΠΑΟΚ
2 dnb
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις