ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Σνούκερ: Κάθε αρχή και δύσκολη για τον Τραμπ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Σνούκερ: Κάθε αρχή και δύσκολη για τον Τραμπ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Σνούκερ: Κάθε αρχή και δύσκολη για τον Τραμπ

Σνούκερ: Κάθε αρχή και δύσκολη για τον Τραμπ

Η ώρα του Τζαντ Τραμπ έφτασε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σνούκερ. Ο Νο 1 της κατάταξης ρίχνεται στη μάχη σήμερα το απόγευμα, με αντίπαλο τον Λίαμ Χάιφιλντ.

Ο 1ος γύρος οδεύει σιγά-σιγά προς την ολοκλήρωσή του. Ήδη έχουν βρει κάτοχο τα μισά εισιτήρια της φάσης των «16», άλλους δύο θα τους μάθουμε σήμερα, ενώ έχουμε και τρία φρέσκα break-off. Ο αγώνας του Τραμπ συγκεντρώνει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον, όμως δεν πάνε πίσω και οι υπόλοιποι.

Στα ματς που άρχισαν χθες, δεν χρειάζεται να διορθώσουμε κάτι. Ο Ντινγκ Τζουνχούι προηγείται 5-4 του Στιούαρτ Μπίνγκαμ και έχει καλές πιθανότητες για τη νίκη (η συνέχεια σήμερα στις 16:30). Το κακό είναι ότι για ένα frame δεν βγήκε το χάντικαπ της νίκης του Κάιρεν επί του Γκάρι Γουίλσον (10-8) κι έτσι χάθηκε η προτεινόμενη δυάδα.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται και το ποντάρισμα στη νίκη με χάντικαπ 1,5 του Τζακ Λισάουσκι επί του Άλι Κάρτερ. Κι αυτός προηγείται με 5-4, ύστερα από το πολύ ενδιαφέρον και ποιοτικό πρώτο σκέλος. Το δεύτερο θα αρχίσει στις 12:00.

Ας δούμε, όμως, τι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα.

Μαρκ Άλεν (13) – Λιου Χαοτιάν (56)

Τρίτη 20 Απριλίου (12:00 και 21:00)

Δεν είναι μόνο ότι ο Μαρκ Άλεν έχει αποκλειστεί πολλές φορές στον 1ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Είναι κι ότι την έχει πατήσει δύο φορές με νεαρούς Κινέζους, όπως λογίζεται (ακόμα) ο Λιου Χαοτιάν!

Το 2019, του την έκανε ο Τζόου Γεϊλονγκ (7-10) και το 2012 ο Τσάο Γιουπόνγκ (6-10), σε ένα παιχνίδι που τελείωσε με μνημειώδη τρόπο. Αναζητήστε το, αν και είναι δύσκολο να μην το έχετε δει. Πρόκειται για ένα από τα πιο viral σνούκερ βίντεο στο Youtube.

Έχει κακό παρελθόν, λοιπόν, ο Βορειοϊρλανδός, ο οποίος και πέρυσι αποκλείστηκε στον 1ο γύρο από τον Τζέιμι Κλαρκ. Και είναι λογικό να σκέφτεσαι την έκπληξη, μόλις θυμάσαι ότι ο Λιου είχε αποκλείσει seeded παίκτη και στην παρθενική του παρουσία στο Crucible, το 2018. Έστω κι αν αυτός ήταν ο Μάρκο Φου, λίγο καιρό αφότου παρουσίασε το γνωστό πρόβλημα με την όρασή του.

Ο Άλεν δηλώνει σίγουρος για καλύτερη πορεία φέτος, αν και η χρονιά του ήταν μάλλον κακή (φωτεινή εξαίρεση η κατάκτηση του Champion of Champions). Σε ρηχά νερά κινήθηκε και ο Λιου. Μάλιστα, στα προκριματικά του Παγκοσμίου νίκησε μόνο δύο νεότερους συμπατριώτες του (6-5 τον Γκάο και 10-6 τον Πανγκ), ενώ ευνοήθηκε κι από το γεγονός ότι ο Νοπόν Σαενγκχάμ, βγήκε θετικός στον Covid-19. 

Γνωρίζοντας ότι παίζουμε με τη φωτιά, μια και ο Άλεν δεν είναι να τον εμπιστεύεσαι, επιλέγουμε «άσο» με το προσφερόμενο χάντικαπ. Μπας και σπάσει η παράδοση.

Τζαντ Τραμπ (1) – Λίαμ Χάιφιλντ (62)

Τρίτη 20 Απριλίου (16:30), Τετάρτη 21 Απριλίου (16:30)

Ευνοϊκή κρίνεται η κλήρωση για τον Τζαντ Τραμπ, παρότι ο Λίαμ Χάιφιλντ εντυπωσίασε στα προκριματικά. Δεν είναι μικρό πράγμα να νικάς τον Τζόου Γεϊλόνγκ με καθαρό σκορ (10-7), παίζοντας καλό, επιθετικό σνούκερ.

Ούτως ή άλλως, όμως, ο αντίπαλος δεν έχει μεγάλη σημασία όταν μιλάμε για τον 1ο γύρο του Τραμπ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο άσος από το Μπρίστολ παραδοσιακά ζορίζεται να νικήσει! Ίσως επειδή κατεβαίνει αγχωμένος, δεν παίζει ιδιαίτερα καλά και έχει απειληθεί αρκετές φορές με ήττα. Ακόμα και το 2019, όταν κατέκτησε το τρόπαιο, είχε φτάσει στο decider για να αποκλείσει τον Τεπτσάγια Αν-Νου.

Με 10-9 και μπόλικη τύχη είχε αποκλείσει και τον Κρις Γουέικλιν το 2018. Πέρυσι και το 2014 θα μπορούσε να είχε χάσει από τον Τομ Φορντ (νίκησε τελικά 10-8), το ίδιο κι από τον Λιανγκ Γουενμπό το 2016 (επίσης 10-8 με λιποθυμία του Κινέζου). Μόνο το 2015 επικράτησε σχετικά εύκολα του Στιούαρτ Κάρινγκτον, χάνοντας ωστόσο έξι frames. Και βέβαια, το 2017 υπέστη την ήττα-σοκ από τον Ρόρι ΜακΛάουντ!

Ο Χάιφιλντ δεν φημίζεται για κάποιο στοιχείο του παιχνιδιού του, πέρα ίσως από το ότι δεν φοβάται τα μεγάλα ονόματα. Γι’ αυτό έχει νικήσει ή δυσκολέψει αρκετούς από αυτούς. Δεν έχει την κλάση για να απειλήσει σοβαρά τον Τραμπ σε best of 19, όμως έξι frames μπορεί να του πάρει. Αυτό θα κυνηγήσουμε.

Μπάρι Χόκινς (11) – Ματ Σελτ (32)

Τρίτη 20 Απριλίου (21:00), Τετάρτη 21 Απριλίου (21:00)

Ο Μπάρι Χόκινς έχει παρουσιάσει σημάδια ανάκαμψης από την αρχή του 2021 και μας έδωσε έμπνευση να τον στηρίξουμε στο μακροχρόνιο για το τεταρτημόριο. Πρώτα, όμως, θα πρέπει να τα βγάλει πέρα με τον Ματ Σελτ, ο οποίος παρουσιάζεται ανεβασμένος.

O υψηλόσωμος άσος είχε δυσκολέψει αφάνταστα τον Χόκινς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015. Αν και είχε βρεθεί να χάνει με 9-4, κέρδισε πέντε διαδοχικά frames κι έστειλε το ματς στο decider, όπου τελικά «λύγισε». Σήμερα και αύριο θα επιδιώξει τη ρεβάνς, γνωρίζοντας ότι έχει έναν επιπλέον αντίπαλο. Τον εαυτό του.

Ο Σελτ δεν δίστασε να κάνει την αυτοκριτική του για το γεγονός ότι προκρίθηκε στο Crucible μόλις για τρίτη φορά σε δεκαπέντε χρόνια καριέρας. Το πρόβλημα είναι προφανώς στο μυαλό, εκεί δηλαδή που είναι δυνατός ο Χόκινς στους πρώτους γύρους του Παγκοσμίου. Διότι κι αυτός, αν φτάσει στο one table set up, λιποθυμάει όποιον κι αν αντιμετωπίσει!

Έχει τον πρώτο λόγο ο Νο 11 της κατάταξης, όμως η λογική λέει ότι ο Σελτ θα προβάλει αντίσταση. Ίσως πήρε τα πάνω του από την ασήμαντη, αλλά εξόχως προβεβλημένη νίκη επί του Στίβεν Χέντρι στο Gibraltar Open, μια και στη συνέχεια έφτασε στους «4» του τουρνουά. Στον 2ο γύρο, μάλιστα, είχε νικήσει και τον σημερινό του αντίπαλο!

Θέλουμε Χόκινς και για το μακροχρόνιο και επειδή είναι καλό παιδί. Περιμένουμε, όμως, αρκετά κλειστό ματς και αφήνουμε περιθώριο έκπληξης, βάζοντας αβάντζο 3,5 frames στον Σελτ.

Δυάδα (συνολικής απόδοσης 2.83)
12:00
Μαρκ Άλεν - Λιου Χαοτιάν
1 (-3,5)
1.80
21:00
Μπάρι Χόκινς - Ματ Σελτ
2 (+3,5)
1.57
Μονό
16:30
Τζαντ Τραμπ - Λίαμ Χάιφιλντ
Over 15,5 frames
2.62
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις