Φρέσκα κουλούρια… γνωμικό νίκης!

Φρέσκα κουλούρια… γνωμικό νίκης!

Δεν ήταν καλή η χθεσινή ημέρα καθώς πέρασαν 1 στις 3 επιλογές μας. Το λάθος έγινε στην διαλογή των ματς, αλλά και στην άρνηση μου να ασχοληθώ για δεύτερη μέρα με την Αυστρία Β΄ μετά την Ριντ, τα παιχνίδια εκεί πήγαν πρίμα από άποψη κόρνερ, αλλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν και θα συμβούν ξανά. Το σημαντικό είναι όλα τα παιχνίδια να παίζονται μονά, διότι με αυτό τον τρόπο παρότι χάσαμε 2 ματς ουσιαστικά χάθηκε λίγο πάνω από το ένα ποντάρισμα με την επιστροφή που είχαμε από το μοναδικό χθεσινό ταμείο.

Επίσης χθες στο group μας στο Telegram δόθηκαν 2 ακόμη επιλογές pregame, καθώς και μια live οι οποίες και οι τρείς είχαν κατάληξη το ταμείο. Θα σας συνιστούσα λοιπόν να γίνετε μέλη του chat μας, γιατί εκεί βγαίνουν προτάσεις από την ομάδα του site και pregame αλλά και live!

Φρέσκα κουλούρια ο κουλουράς για τα μπαγιάτικα δεν ενδιαφέρεται κανείς που λέει το γνωμικό, και επειδή εμάς τα…κουλούρια πολλές φορές στα ματς μας βολεύουν, προχωράμε χωρίς πολύ ανάλυση -ελέω χρόνου σήμερα- πέραν των στατιστικών, στις επιλογές μας οι οποίες είναι αρκετές. Ξεκινάμε από την Δανία και την Superligaen, στο παιχνίδι μεταξύ της Ράντερς και της Χόρσενς. 6,6 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Ράντερς εντός έδρας, 11,3 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια στην έδρα της. 4,81 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Χόρσενς εκτός έδρας, 10 μ.ο. τα κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της σαν φιλοξενούμενη. Επιλογή μας το over 9,5 σύνολο κόρνερ.

Συνεχίζουμε στην Πολωνική Extraklasa και τον αγώνα μεταξύ της Γιαγκελόνια και της Λέχια Γκντάνσκ. 7,45 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Γιαγκελόνια εντός έδρας, 11,55 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια στην έδρα της. 5,18 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Λέχια Γκντάνσκ εκτός έδρας, 12,73 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της σαν φιλοξενούμενη. Επιλογή μας το over 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ.

Επόμενο ματς από την Premier League των Νησιών Φερόε όπου η Αργκιρ υποδέχεται την Ρούναβικ. 5,18 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Αργκιρ εντός έδρας, 11,82 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 6,56 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Ρούναβικ εκτός έδρας, 12,44 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Επιλογή μας το over 11 ασιατικό σύνολο κόρνερ.

Μεταφερόμαστε ξανά στη Δανία και τη Superligaen, στο ντέρμπι μεταξύ της Μίντιλαντ και της Κοπεγχάγης. 5,64 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Μίντιλαντ εντός έδρας, 10,55 μ.ο. τα κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια στην έδρα της. 7,27 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Κοπεγχάγη εκτός έδρας, 10,55 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Επιλογή μας το over 9,5 σύνολο κόρνερ.

Τελευταία επιλογή  για σήμερα από την Νορβηγική Eliteserien και παιχνίδι μεταξύ της Μπραν και της Ρόζενμποργκ. 7,8 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Μπραν στην έδρα της, 11,9 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5,8 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Ρόζενμποργκ ως φιλοξενούμενη, 11,5 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Επιλογή μας το over 10,5 σύνολο κόρνερ.

Μονό

15:00 Ράντερς – Χόρσενς: Over 9,5 κόρνερ (1.70)

Μονό

16:00 Γιαγκελόνια – Λέχια Γκντάνσκ: Over 10 κόρνερ ΑΗ (1.85)

Μονό

19:00 Αργκιρ  – Ρούναβικ: Over 11 κόρνερ ΑΗ (1.98)

Μονό

21:00 Μίντιλαντ – Κοπεγχάγη Over 9,5 κόρνερ  (1.98)

Μονό

21:30 Μπραν – Ρόζενμποργκ: Over 10,5 κόρνερ (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις