Ενα combo που… σκοτώνει

Ενα combo που… σκοτώνει

Μίλαν εναντίον Ρόμα στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας στο Campionato και επιλέγω ένα δύσκολο combo σκόρερ, βασιζόμενος στο τι έκαναν στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, οι Αντε Ρέμπιτς και Εντιν Τζέκο.

Ο Αντε Ρέμπιτς, απόντος Ζλάταν, με τον Ράφα Λεάο στον πάγκο και τον Κρίστοφ Πιόντεκ στη… Χέρτα, χρησιμοποιείται πλέον από τον Στέφανο Πιόλι στην κορυφή της επίθεσης και έχει εξαιρετικά νούμερα. Ούτως ή άλλως είναι ο πρώτος σκόρερ της Μίλαν από τον Ιανουάριο και έπειτα, στο Λέτσε σκόραρε και είχε συμμετοχή σε όλες τις φάσεις των «ροσονέρι» για το τελικό 4-1.

Και ο Εντιν Τζέκο ήταν ο κύριος υπεύθυνος της ανατροπής της Ρόμα στο ματς με τη Σαμπντόρια, πετυχαίνοντας δύο έξοχα γκολ, κλασικά… σεντερφορίσια που λένε και στο χωριό μου, βάζοντας μέσα στα δίχτυα την άμυνα της Σαμπ. Ο Βόσνιος έφτασε στα 14 γκολ, έδειξε σε τοπ κατάσταση και να έχει δουλέψει επαρκώς στη διάρκεια της διακοπής, ικανός να πάρει τη Ρόμα στις πλάτες του.

Combo λοιπόν, να σκοράρουν αμφότεροι, και οι δύο, ομού, μαζί, σε τιμή που φτάνει και στο 7.00.

Μονό

18:15 Μίλαν – Ρόμα: Anytime Ρέμπιτς & Anytime Τζέκο (7.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις