Επιλογές διπλασιασμού στον όμιλο του «θανάτου»

Επιλογές διπλασιασμού στον όμιλο του «θανάτου»

Ενώ στην Ευρώπη έχει ξεσπάσει μεγάλος ντόρος με τα πλάνα δημιουργίας μια κλειστής Λίγκας για τους δυνατούς, στην ασιατική ήπειρο ολοκληρώνεται το ερχόμενο διήμερο ο πρώτος γύρος των ομίλων της Δυτικής Ζώνης του AFC Champions League. Σιγά σιγά τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν, όσον αφορά τις ομάδες που τέλη Σεπτέμβρη θα βρεθούν στα νοκ άουτ ματς, με τη συγκεκριμένη αγωνιστική να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Πριν ασχοληθούμε με τα ματς που θα μας απασχολήσουν, πάμε να κάνουμε μια μικρή σύνοψη τι είδαμε στην προηγούμενη αγωνιστική. Καταρχήν για άλλη μια αγωνιστική και οι 4 ομάδες του Ιράν παρέμειναν αήττητες. 3 νίκες και μία ισοπαλία αυτή τη φορά και πλέον πολύ πιθανό να έχουμε 3 εξ αυτών και στην επόμενη φάση, αφού πέραν της Περσέπολις και της Εστεγκλάλ, η Φουλάντ με τη μέχρι στιγμής πορεία της σε έναν από τους δυσκολότερους ομίλους δείχνει εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο. Είδαμε επίσης για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική τις νεοφώτιστες ομάδες να παλεύουν και εν τέλει να παίρνουν βαθμούς. Οι Ινδοί της Γκόα με τη σκληρή άμυνά τους δεν έχουν δεχθεί ακόμα γκολ στη διοργάνωση, ενώ η ομάδα του Τατζικιστάν Ιστιγκλόλ κέρδισε πρώτη φορά στην ιστορία της στο κορυφαίο θεσμό.

Τέλος είδαμε τις ομάδες του αραβικού τόξου να πασχίζουν να βρουν τον καλό τους εαυτό, αφού πλην της Αλ Ντουχαΐλ, καμία εκ των παραδοσιακών δυνάμεων δεν μπορεί να νιώθει σίγουρη για την πρόκριση. Και αν οι Σαουδάραβες της Αλ Χιλάλ έχουν την τύχη να βρίσκονται σε όμιλο που θεωρητικά είναι του χεριού τους, οι Αλ Σαντ και Αλ Νασρ θα αγωνιούν μέχρι τέλους για την πρόκριση. Η Φουλάντ δεν αστειεύεται και ιδίως η ομάδα του Τσάβι, μετά την ήττα από την Αλ Νασρ δεν έχει άλλα περιθώρια λάθους στα επόμενα παιχνίδια.

Δύο επιλογές από τον όμιλο του «θανάτου»

Θα ασχοληθούμε στοιχηματικά και με τα δύο ματς του ομίλου, ο οποίος μέχρι τέλους θα μας κρατήσει σε αγωνία. Στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας η αρμάδα του Τσάβι, Αλ Σαντ, πρέπει να κερδίσει αν θέλει να δικαιολογήσει το φαβοριτισμό της, απέναντι στους αξιόμαχους Ιορδανούς της Αλ Γουεχντάτ. Οι δύο ομάδες έχουν μόλις από ένα βαθμό, με τον ηττημένο σήμερα ουσιαστικά να χάνει κάθε ελπίδα πρόκρισης. Καλύτερη και ποιοτικότερη η Αλ Σαντ ψάχνει ένα ξέσπασμα, για να φτιάξει τη ψυχολογία της αλλά κυρίως για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρωτιάς. Κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα θεωρηθεί μεγάλη αποτυχία για ένα από τα φαβορί συνολικά της διοργάνωσης.

Ο άσος αναμενόμενα χαμηλά, νοστιμίζει όμως υπερβολικά αν συνοδευτεί με πολλά γκολ. Η Αλ Σαντ έχει δείξει ότι δημιουργεί εύκολα φάσεις, καιρός είναι να μιλήσουν και οι ποιοτικοί επιθετικοί της με τον Τυνήσιο Μπουνετζάχ να μην έχει σκοράρει ακόμα. Οι Ιορδανοί πρέπει να σκοράρουν γιατί με 90λεπτο ταμπούρι δύσκολα θα αντέξουν στη πίεση των Καταριανών.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Στο έτερο ματς του ομίλου Φουλάντ και Αλ Νασρ κοντράρονται για την πρωτιά και το σαφές πλεονέκτημα για τη συνέχεια του ομίλου. Και οι δύο ομάδες έχουν από 4 βαθμούς, προέρχονται από νίκες την προηγούμενη αγωνιστική και αναμένουμε ένα πολύ δυνατό ματς. Οι «Ιππότες» της Αλ Νασρ μπορεί ναι μεν να κέρδισαν την Αλ Σαντ με 3-1, αλλά βρήκαν και τα έκαναν, καθώς ουσιαστικά τα γκολ ήταν όλα δώρα της άμυνας της αντιπάλου της και όχι προϊόν της επιθετικής της δημιουργίας. Απέναντι στους σκληροτράχηλους Ιρανούς, οι οποίοι ως γνήσιο δείγμα του ιρανικού ποδοσφαίρου λατρεύουν το physical παιχνίδι με τρομερή αμυντική προσήλωση, είμαστε σίγουροι, ότι θα δυσκολεύουν παρά πολύ να βρουν κενούς χώρους. Αδικαιολόγητος ο φαβοριτισμός της παρέας του Χαμντάλα, η αξία βρίσκεται ξεκάθαρα από τα δεξιά.

Η διπλή ευκαιρία της Φουλάντ πληρώνει σχεδόν στο διπλασιασμό με την ισοπαλία γενικά στο ματς να είναι πολύ πιθανή.

Μονό
21:00
Αλ Νασρ – Φουλάντ
X2
1.90
Μονό
21:00
Αλ Σαντ – Αλ Γουεχντάτ
1 & over 2,5
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις