Ξυπνάτε, βρε «βιόλα»…

Ξυπνάτε, βρε «βιόλα»...

Λίγο πριν κουκίσει το 50ο το λεπτό στο Βερολίνο, Ουνιόν(ε) και Στουτγκάρδη είχανε σκοράρει και είχανε πλερώσει το τίμιο αμφίτερμα, βάζοντας την στήλη ξανά στον δρόμο των ταμείων. Απόψε το πρόγραμμα είναι ολίγον ψόφιο, όμως έχει ένα ματσάκι Ιταλία μεριά που μου τράβηξε την προσοχή. Θα παίξουμε λοιπόν μπαλίτσα με προβλέψεις Serie A, με ένα και καλό.

Προβλέψεις Serie A: Η μία άραξε, η άλλη… καίγεται

Αραχτοί και λάιτ είναι εδώ και αρκετό καιρό στη Βερόνα. Από τότε, βλέπετε, που πήραν πρέφα ότι Ευρώπη δεν προλαβαίνουν να βγουν, το έριξαν στο σορολόπ και έχουνε μετρήσει πέντε ήττες στα έξι τελευταία παιχνιδάκια. Μικρό το κακό, να κινδυνέψει δεν πρόκειται η Ελλάς, οπότε όλα γκουντ.

Δεν ισχύουν όμως τα παραπάνω και για τη Φιορεντίνα, που έτσι όπως τα έκαμε, βρίσκεται μόλις στο +5 από τη ζώνη του τρόμου και με το πρόγραμμα να προβλέπεται δύσκολο, το φάντασμα του υποβιβασμού πλανάται πάνω από την Φλωρεντία.

Εκτός έδρας το πράγμα ζορίζει ακόμη περισσότερο, 2-4-9 έχει να επιδείξει η ομάδα του καπελάκια, Τζουζέπε -για τους φίλους Μπέπε- Ιακίνι. Συνεπώς, αισιοδοξία πολλή δεν χωράει. Μόνο υπέρ το προαναφερθέν φόρτωμα των πάντων στον κόκορα από τους Βεροναίους. Παίζεται το combάκι του διπλοχήναρου με τουλάχιστον δύο γκολάκια στο ματς. Ξυπνάτε, ρε «βιόλα», έχετε ιστορία και λαό…

Μονό
21:45
Βερόνα - Φιορεντίνα
Χ2 & over 1,5
2.12
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις