ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, ευκαιρία για... 50άρι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, ευκαιρία για... 50άρι

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, ευκαιρία για… 50άρι

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, ευκαιρία για... 50άρι

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Τα play offs της Euroleague ξεκινούν σήμερα και μονοπωλούν το ενδιαφέρον όλων των φίλων του αθλήματος. Η στήλη τα πήγε περίφημα όλη τη σαιζόν στα προγνωστικά μπάσκετ. Κάθε εβδομάδα βρίσκατε εδώ όλες τις στοιχηματικές ευκαιρίες. Όλα αυτά που για τους περισσότερους αποτελούσαν έκπληξη κάθε βράδυ, αναλύονταν εδώ από το πρωί. Όπως π.χ. η μεγάλη πορεία της Μπάγερν. Η πρόταση να προκριθεί η ομάδα του Τρινκιέρι, πλήρωσε 7.00 απόδοση στα προγνωστικά μπάσκετ. Πάμε τώρα για ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στα ζευγάρια των προημιτελικών.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μιλάνο – Μπάγερν

Οι Βαυαροί από τη στιγμή που έχασαν το πλεονέκτημα έδρας πάνω στο νήμα, δεν θα μπορούσαν να βρούνε πιο βολικό αντίπαλο από την Αρμάνι. Η Μιλάνο βέβαια ιστορικά είναι ένα από τα μεγαλύτερα μεγέθη του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Διαθέτει το καλύτερο ίσως γήπεδο της Ηπείρου μας. Ένα παλάτι, που κυριολεκτικά ντρέπεσαι να μπεις, από την είσοδο μέχρι το παρκέ. Η τροπαιοθήκη του «Μεντιολάνουμ Φόρουμ» είναι γεμάτη με κύπελλα που θα ζήλευαν οι περισσότερες ομάδες της λίγκας.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, ευκαιρία για... 50άρι

Όμως, στα παιχνίδια των play offs θα αναμετρηθούν τα σημερινά ρόστερ και όχι ο Ντίνο Μενεγκίν και ο Μπόμπ Μάκαντου. Οι Ιταλοί έχουν μια χτυπητή αδυναμία στους ψηλούς. Δεν υπάρχει σέντερ επιπέδου Εuroleague, καθώς δεν θεωρώ τον Ταρζούφσκι ως τέτοιο. Οι υπόλοιποι…μη ψηλοί είναι καλοί παίκτες, ειδικά ο Κάιλ Χάινς, άλλα κανείς τους δεν ξεπερνά τα δύο μέτρα. Ο  φορμαρισμένος Ρέινολντς αναμένεται να το εκμεταλλευτεί αυτό. Η Μπάγερν βασίζεται πολύ στο inside game και χτίζει τις επιθέσεις της από το ζωγραφιστό. Πολλά δίποντα, πολύ ποστάρισμα, κλασικό αντρίκιο μπάσκετ επαφών.

Εντωμεταξύ ο Λούτσιτς στην αρχή της χρονιάς ήταν ο ΜVP της Euroleague. Αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Νοεμβρίου, άλλα μετά τραυματίστηκε. Πλέον είναι γερός και μπορεί να κάνει τη διαφορά, όπως βέβαια και ο αναγεννημένος Μπόλντγουιν. Οι υπόλοιποι έχουν ξεκάθαρους ρόλους και τους εκτελούν πιστά. Αυτό πολλές φορές έχει αποδειχτεί καλύτερο, από ένα ρόστερ γεμάτο αστέρες.

Η Μιλάνο ζει και πεθαίνει από το τρίποντο. Είναι η ομάδα με το καλύτερο ποσοστό στη διοργάνωση. Στα play offs όμως πρέπει να κάνεις πολλά περισσότερα για να προκριθείς. Και η Μπάγερν του Τρινκιέρι, έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει καλά, όλα όσα χρειάζονται.

Έφες – Ρεάλ

Η Έφες δεν ξεκίνησε καλά φέτος άλλα στη συνέχεια έκανε φοβερό 2ο γύρο με καταπληκτικές εμφανίσεις, μοιράζοντας κατοστάρες σε όλους τους αντιπάλους της. Όλα αυτά όμως φαίνονται μάταια τώρα, καθώς είχε την ατυχία να πέσει πάνω στη μία από τις δύο καλύτερες ομάδες της δεκαετίας, τη Ρεάλ (η άλλη είναι ο Ολυμπιακός).  Άτυχοι στο σταύρωμα οι Τούρκοι, καθώς οι Ισπανοί μπορεί να έφτασαν ως εδώ κουτσαίνοντας, άλλα έχουν αποδείξει πως όταν χρειαστεί μπορούν να τρέξουν, άλλα και να πετάξουν.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Το ρόστερ τους παραμένει σχεδόν αναλλοίωτο τόσα χρόνια και αυτό είναι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας. Φέτος όμως έλειψαν λόγω τραυματισμού οι δύο καλύτεροι παίκτες τους. Ο Ράντολφ και ο Γιουλ. Για αυτό το λόγο η ομάδα του Πάμπλο Λάσο, έχει μια φανερή δυσκολία να πάρει τις σωστές αποφάσεις στο τέλος των παιχνιδιών. Σιγά σιγά το βρίσκει πάντως, και ο Γιούλ αναμένεται να επιστρέψει. Παραμένει πάντα πολύ δυνατή μέσα στη ρακέτα, όπου υπάρχει και ο γίγαντας (κυριολεκτικά) Ταβάρες.

Στην περιφέρεια έχει καλούς αμυντικούς που μπορούν να περιορίσουν, ως ένα βαθμό βέβαια, τα υπερόπλα των Τούρκων, Μίσιτς και Λάρκιν . Η Έφες από την άλλη, δεν έχει σέντερ που να μπορούν να κοντράρουν τα δυνατά κορμιά που θα βάζει η Ρεάλ μέσα στο καλάθι.

Μπαρτσελόνα – Ζενίτ

Εδώ πιστεύω πως πρέπει να σταθούμε καταρχήν στο εξής γεγονός: Oι Ρώσοι πλέον έχουν κανονικά κόσμο στα γήπεδα τους. Αυτός ώθησε τη Ζενίτ στις μεγάλες νίκες που έκανε στο φινάλε της σαιζόν, παίζοντας πολύ ωραίο μπάσκετ. Στην Ισπανία αντίθετα τα γήπεδα παραμένουν άδεια. Οπότε δεν ξέρω αν το πλεονέκτημα έδρας της Μπαρτσελόνα είναι ουσιαστικό ή απλά τυπικό στο ζευγάρι. Πιστεύω πως η Ζενίτ μπορεί να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή φόρμα της, ξεκινώντας με μπρέικ τη σειρά και να την τελειώσει μπροστά στο κοινό της στη Ρωσία.

Οι αποδόσεις για πρόκριση της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ είναι σίγουρα value στα προγνωστικά μπάσκετ, όπως και αυτές για τις μεμονωμένες νίκες της. Άλλα αυτό θα το συζητήσουμε από αύριο…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονά και δυάδα (απόδοσης 12.20)
20:00
Έφες - Ρεάλ Μαδρίτης
2
4.00
21:45
Αρμάνι Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου
2
3.05
Ειδικό
21:45
Αρμάνι Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου
Ρέινολντς οver 13,5 π.
1.87
Μακροχρόνια, μονά και trixie (50.45)
Έφες - Ρεάλ Μαδρίτης
Πρόκριση Ρεάλ
3.30
Αρμάνι Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου
Πρόκριση Μπάγερν
2.75
Μπαρτσελόνα - Ζενίτ
Πρόκριση Ζενίτ
8.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις