Multicombo στην πόλη της μόδας

Multicombo στην πόλη της μόδας

Καλημέρα σε όλους. Η Εστουδιάντες ήταν κατώτερη των προσδοκιών μας και έτσι χάθηκε άδοξα η βασική μας πρόταση. Παρόλα αυτά η Σαραγόσα έκανε τη δουλειά της και τριπλασιάσαμε το ποντάρισμά μας. Για σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθούμε με τη Euroleague.

Προγνωστικά μπάσκετ: Αρμάνι – Μπάγερν

Πρώτο παιχνίδι για τα προγνωστικά μπάσκετ και τη σειρά, με την Αρμάνι να υποδέχεται την Μπάγερν. Οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν στην τέταρτη θέση αλλά εν τέλει η Αρμάνι πήρε το πλεονέκτημα της έδρας λόγω των δύο νικών που πέτυχε εναντίον της Μπάγερν στη regular season. Η ιταλική ομάδα πήρε το ντέρμπι στην Serie A εναντίον της Βίρτους με 94-84. Δεν αγωνίστηκε ο σέντερ Ταρζέφσκι ενώ επέστρεψαν οι Χάινς και Ντατόμε.

Από την άλλη, η Μπάγερν δεν αγωνίστηκε στο Κύπελλο Γερμανίας καθώς μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα βρέθηκε θετικό κρούσμα σε παίκτη της Γκέτινγκεν. Τελευταίο της παιχνίδι ήταν πριν μία εβδομάδα όπου κέρδισε εύκολα εκτός έδρας τη Βόννη με 71-89. Πέραν του μόνιμου τραυματία Βόσνιου γκαρντ Τζέντοβιτς δεν υπάρχει άλλη απουσία.

Εκτίμηση: Η Αρμάνι είναι σε καλή κατάσταση και έδειξε στην κανονική περίοδο πως εύκολα ή δύσκολα την Μπάγερν την κερδίζει. Έχει παίκτες με εμπειρία από μεγάλους αγώνες όπως οι Χάινς, Ντατόμε και Σέρχι Ροντρίγκεζ. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε σε μία combo επιλογή με την νίκη των Ιταλών σε συνδυασμό με τους πόντους αγώνα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

ΥΓ. Αξίζει να δώσουμε προσοχή στο over πόντων αγώνα του Σέρχι Ροντρίγκεζ, όπου στα προηγούμενα παιχνίδια των δύο ομάδων ήταν εξαιρετικός…

Μονό
21:45
Αρμάνι Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου
1 & Αρμάνι over 68,5 & under 163,5
2.10
Μονό
21:45
Αρμάνι Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου
Σέρχι Ροντρίγκεζ over 9,5 πόντοι
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις