ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Μάχες στα play offs

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Μάχες στα play offs

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Μάχες στα play offs

προγνωστικά Χόκεϊ

Χαιρετώ την παρέα φίλων του Χόκεϊ και μη. Τα προγνωστικά Χόκεϊ της Κυριακής μάς δικαίωσαν, με απολογισμό 2/3. Ας δούμε τι κρύβει το κουπόνι σήμερα Τρίτη σε επιλογές με κάποιο ρίσκο.

Προγνωστικά Χόκεϊ Γερμανίας: Ξεκινάνε τα play offs

Πρεμιέρα play offs στην Γερμανία και θα ασχοληθούμε αρχικά με το παιχνίδι της Άντλερ Μάνχαϊμ με τους τίγρεις του Στράουμπινγκ. Πρωτοπόρος στην βαθμολογία η Μάνχαϊμ στο τέλος της κανονικής διάρκειας και η απόδοση της ομάδας του Πάβελ Γκρος δείχνει ότι θα είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από το 2019. Ουσιαστικά μιλάμε για υπεράσπιση του τίτλου, αφού η περσινή σεζόν δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγο της πανδημίας.

Η Στράουμπινγκ κλείδωσε την συμμετοχή της στα play offs την Κυριακή με διπλό κόντρα στην Βόλφσμπουργκ. Έτσι, συμμετέχει στα play offs για πρώτη φορά μετά από το 2017. Χωρίς ιδιαίτερες φιλοδοξίες απλά θα προσπαθήσουν να αποφύγουν ”το σκούπισμα”, πιστεύω.

Η Μάνχαϊμ είναι φωτιά στην έδρα της, ενώ ταυτόχρονα η Στράουμπινγκ βελτίωσε την επίδοσή της μακριά από το σπίτι της αλλά συνολικά η συγκομιδή της ήταν κάτω του μέσου. Επίσης, στην ASP ARENA του Μάνχαϊμ έχει να κερδίσει από το 2017. Η Μάνχαϊμ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης και για να ανέβει η απόδοση επιλέγουμε το combo του άσου με το under 5,5 (2,80) μιας και οι πρωταθλητές είναι εξαιρετικά συνεπείς αμυντικά στην έδρα τους.

Συνεχίζουμε με προγνωστικά Χόκεϊ από Γερμανία και το παιχνίδι της Εϊσμπάρεν Βερολίνου και την αγαπημένη της στήλης Ίζερλον Ρούστερς από το βόρειο τμήμα.  Η Ίζερλον μάς δικαίωσε την Κυριακή και πήρε την νίκη-πρόκριση κόντρα στην Ίνγκολσταντ και επέστρεψε στα play offs μετά το 2016 χωρίς να έχει καταφέρει να περάσει ποτέ κανέναν γύρο. Από την άλλη, η Εϊσμπάρεν, ούσα πολυνίκης του γερμανικού πρωταθλήματος σε όλες τις μορφές του έκανε το καθήκον και προκρίθηκε εύκολα στα πλέι οφ ως πρώτη από το βόρειο τμήμα. Έχει την ικανότητα να παλέψει για τον τίτλο τον οποίο κατέκτησε για τελευταία φορά το 2013.

Η ομάδα του Βερολίνου είχε τις καλύτερες επιδόσεις στην έδρα της σε σχέση με τους άλλους βόρειους, ενώ όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενη στήλη, η Ίζερλον είναι μια ομάδα κακή εκτός έδρας που προσφέρει γκολ σε όλους τους αγώνες της. Απίστευτα κακοί οι ”πετεινοί”, όταν επισκέπτονται την πρωτεύουσα με μόλις δύο νίκες τα τελευταία 7 χρόνια.

Άρα, όλα τα στοιχεία μάς οδηγούν στην στήριξη του άσου της Εϊσμπάρεν Βερολίνου μαζί με over 5,5 συνολικά γκολ λόγω της τρέλας της Ίζερλον. Έτσι συνθέτουμε ένα όμορφο combo στο (2,20)

Προγνωστικά Αυστρίας: Κρατάει η Μπολθάνο

Θα κλείσουμε με Αυστρία και τους τελικούς του πρωταθλήματος εκεί ανάμεσα στις ”Αλεπούδες” του Μπολθάνο με την Κλάγκενφουρτ. Αυτή την στιγμή η σειρά βρίσκεται στο 3-1 υπέρ της Κλάγκενφουρτ, που χρειάζεται άλλη μια νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Η Μπολθάνο, ομάδα της Ιταλίας, πήρε μεταγραφή το 2013 για το πρωτάθλημα της Αυστρίας (δεν είναι η μόνη ομάδα ξένης χώρας) κάτι που προσπαθούσε αρκετό καιρό πριν, έχοντας καταφέρει να κερδίσει και ένα πρωτάθλημα μέχρι στιγμής εκεί. Η Κλάγκενφουρτ είναι η πολυνίκης τους θεσμού με 31 τίτλους, πολλούς από αυτούς συνεχόμενους.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι Ιταλοί τερμάτισαν πρώτοι αφήνοντας πίσω την σημερινή τους αντίπαλο. Στους μεταξύ του αγώνες στους τελικούς, όμως, η Κλάγκενφουρτ παρουσιάζεται καλύτερη και βρίσκεται μια ανάσα από την υπεράσπιση του τίτλου της και την κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος στην ιστορία της. Μέσα στο 2021 οι αλεπούδες έχουν κερδίσει μόνο τρεις φορές τους πρωταθλητές σε 9 παιχνίδια. Τρομερή η Μπολθάνο εντός έδρας, το ίδιο τρομερή η Κλάγκενφουρτ εκτός. Τα παιχνίδια τους συνήθως προσφέρουν γκολ αλλά στα δύο τελευταία ματς που πάλεψαν οι Ιταλοί οδήγησαν το παιχνίδι σε χαμηλό σκορ, κάτι που αναμένεται να κάνουν και σήμερα, αν θέλουν να χτυπήσουν το παιχνίδι και να παραμείνουν στην διεκδίκηση της ανατροπής. Οπότε, για μένα αξίζει το ποντάρισμα στο να σημειωθούν under 4,5 γκολ στο 2,45.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:30
Μάνχαιμ- Στράουμπινγκ
1 & under 5,5
2.80
Μονό
20:30
Εϊσμπάρεν Βερολίνου – Ίζερλον Ρούστερς
1 & οver 5,5
2.20
Μονό
20:30
Μπολθάνο- Κλάγκενφουρτ 
Under 4,5
2.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις