Αγγλική δυάδα με over 2 ασιατικό

προγνωστικά

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr! Επιστροφή μετά από κάποιες μέρες, αφού οι συνθήκες και οι συγκυρίες το επιτάσσουν με την μεσοβδόμαδη εμβόλιμη αγωνιστική να γεμίζει για πρώτη φορά στη σεζόν τόσο πολύ. Αγγλία, Πορτογαλία, Γερμανία και Σουηδία πρωταγωνιστούν, αλλά τα φώτα μας θα επιχειρήσουμε να τα δώσουμε για μια ακόμα φορά στην Αγγλία και δη στη League 1. Ίσως με την έναρξη των Σουηδών να εγκαταλείψουμε το Νησί σταδιακά, δεν αποκλείεται σύντομα μετά τις… ομορφιές που προσφέρουν κάθε Σάββατο και Τρίτη. Πέντε στροφές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου και τα περιθώρια στενεύουν. Δύο προγνωστικά σε δυάδα για σήμερα με ασιατικό ποντάρισμα.

Προγνωστικά στο Σουίντον – Πόρτσμουθ

Κοντά στο να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά που την ήθελαν να υποβιβάζεται βρίσκεται η Σουίντον, πληρώνοντας τα τραγικά λάθη σε σχεδιασμό και ρόστερ, η παραίτηση δε του Σέρινταν ήταν μάλλον ό,τι καλύτερο έπρεπε να συμβεί. Ο Άγγλος τεχνικός αφού κατέστρεψε για ένα διάστημα την Γουίγκαν, η οποία σώζεται πια, είπε να καταστρέψει και την Σουίντον την οποία αφήνει τελευταία πέντε ματς πριν το τέλος. Τραγική σε άμυνα και επίθεση (χειρότερη άμυνα, 3η χειρότερη επίθεση, 3η χειρότερη έδρα), λίγες οι ελπίδες της, αλλά με τον υπηρεσιακό ίσως αλλάξει το κλίμα. Ακολουθεί ζόρικο ματς και πρέπει να μαζέψει βαθμούς από παντού. Συνεχίζουν εκτός οι μπακ Ιάντολο, Κονρόι και Μάστερσον.

Η Πόρτσμουθ, όχι πως θα μας εκπλήξει αντίθετο αποτέλεσμα, αλλά αν δεν κερδίσει και την Σουίντον που είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας δεν αξίζει και δεν πρέπει να βρεθεί στα πλέι οφ. Εξαιρετική εκτός, μόλις η 5η καλύτερη ομάδα, βρίσκει γκολ, αν βελτιώσει και την άμυνα, θα τα καταφέρει. Αλλά με κίνδυνο να εκτεθούμε, τα προγνωστικά θα στοχεύσουν στα γκολ. Μπορεί και μόνη της αλλά και αν βοηθήσει η Σουίντον όχι δε θα πούμε.

Εκτίμηση: Στοχεύουμε στα γκολ, η Σουίντον έχει τρομερό κίνητρο επιβίωσης, η Πόρτσμουθ πασχίζει να βρεθεί στα πλέι οφ, που προς ώρας είναι εκτός, άρα γκολ εκατέρωθεν είναι μια λογική επιλογή. Έστω να τα βγάλει και μόνη της η Πόρτσμουθ.

Φόρεστ Γκριν – Έξετερ

Επιτέλους νίκη για την Φόρεστ Γκριν, που για να είμαστε ακριβείς έπρεπε να την «κλειδώσει» πιο εύκολα. Πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, αλλά μένει εντός πλέι οφ και έχει ευκαιρία να πλησιάσει στην προνομιούχο τριάδα. Παραμένει εξαιρετική ομάδα, θα είναι δύσκολη η τελευταία διαδρομή χωρίς τον Κούπερ, που απολύθηκε μετά από 5 χρόνια, αλλά θα το παλέψει. Παραμένει εκτός ο στόπερ Σουίνι, λογικά και ο τοπ σκόρερ Ματ. «Δεν υπάρχει μαγικό φίλτρο για την επιτυχία. Έχω μια ομάδα να διαλέξω για να κερδίσω ένα ακόμα παιχνίδι. Όταν ανεβαίνεις ένα βουνό στο ποδόσφαιρο υπάρχει άλλο ένα για να σκαρφαλώσεις. Η Έξετερ έχει επικίνδυνους παίκτες, ειδικά τον Τζέι και τον Μπόουμαν. Είπα στους παίκτες μου να μη φοβηθούν τα λάθη και να κάνουν το καλύτερο», ήταν κάποια από τα λόγια του υπηρεσιακού, Τζίμι Μπολ.

Εκτίμηση: Θα πάμε κι εδώ σε προγνωστικά με γκολ και για ακόμα μια φορά με ασιατική επιλογή. Ίδιο κίνητρο, παρόμοια ποιότητα και θέληση, με τη λογική στο αμφίτερμα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.23
20:00
Σουίντον - Πόρτσμουθ
Οver 2 AH
1.47
21:00
Φόρεστ Γκριν - Έξετερ
Οver 2 AH
1.52
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις