ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Άμεση αντίδραση και γκολ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Άμεση αντίδραση και γκολ

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Άμεση αντίδραση και γκολ

Αγώνες Γερμανίας

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Συνεχίζει να μην μας πηγαίνει καλά η Κυριακή, αφού η Ισπανική δυάδα, δεν πήγε καθόλου καλά. Σήμερα συνεχίζουμε με εμβόλιμη αγωνιστική στους αγώνες Γερμανίας, με έμφαση σε δύο από τις τρεις βραδινές αναμετρήσεις.

Αγώνες Γερμανίας: Άμεση αντίδραση 

Δράση μέσα στην εβδομάδα, για τους αγώνες Γερμανίας, ξεκινώντας από την αναμέτρηση της Άιντραχτ με την Άουγκσμπουργκ. Στην σκιά της γνωστοποίησης ότι ο Άντι Χίτερ από το καλοκαίρι θα είναι τεχνικός της Γκλάντμπαχ, οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν μια εκ των χειρότερων εμφανίσεων της φετινής σεζόν, χάνοντας με σκορ διασυρμού. Το τελικό 4-0 ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα της Φρανκφούρτης μετά από πέντε αγωνιστικές και τρεις σερί νίκες. Η μάχη για τα εισιτήρια του Champions League καλά κρατεί και όλα θα κριθούν στις εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές.

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκε η Άουγκσμπουρκ με την Αρμίνια, καθώς το τελικό 0-0 αποδεικνύεται βολικό και για τις δύο ομάδες στην μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία. Μπορεί να μην νίκησε για δεύτερο σερί παιχνίδι, αλλά ο βαθμός που απέσπασε είναι ιδιαιτέρως σημαντικός, αφού απέχει επτά βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού.

Μια ενδεχόμενη απώλεια βαθμών για τους γηπεδούχους είναι απαγορευτική στην μάχη για την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν. Πρέπει να ξεπεράσει την κακή εμφάνιση του Σαββάτου και να βρει άμεση αντίδραση. Η ευκαιρία είναι σήμερα και πρέπει να την αρπάξει. Ο άσος συνδυαστικά με το over αγγίζει τον διπλασιασμό και είναι επιλογή μας στην αναμέτρηση.

Γκολ στο ημίχρονο που διπλασιάζουν

Περνάμε στην επόμενη αναμέτρηση των δύο Μπάγερ(ν). Οι «Βαυαροί» πέρασαν από την έδρα της Βόλφσμπουργκ με σκορ 2-3, σε μια από τις λιγοστές αναμετρήσεις την φετινή χρονιά, που νίκησαν μεν, αλλά δυσκολεύτηκαν αρκετά. Ακόμα και έτσι όμως, κέρδισαν και αύξησαν την διαφορά τους από την 2η  Λειψία στους επτά βαθμούς. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ επέστρεψε στα επιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα μετά το 1-1 με την Ουνιόν Βερολίνου στο Μόναχο.

Η Λεβερκούζεν δεν εκμεταλλεύτηκε πλήρως το βατό πρόγραμμα του προηγούμενου διαστήματος, γνώρισε ήττες από Χέρτα, Αρμίνια και Φράμπουργκ εκτός που ήταν στο χέρι της να τα κερδίσει, όμως, δεν το έκανε και τώρα είναι εκτεθειμένη. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Από το να βγει στο Champions League μέχρι και να μείνει εκτός Ευρώπης. Το Σάββατο νίκησε με 3-0 την Κολωνία και παλεύει, ενώ στο -4 ακολουθούν οι Γκλάντμπαχ και Ουνιόν Βερολίνου.

Στους δύο τελευταίους αγώνες η Λεβερκούζεν μπορεί να κράτησε ανέπαφη την εστία της, απέναντι όμως σε ομάδες με μέτρια εικόνα. Είναι ομάδα που δέχεται γκολ, όπως και η Μπάγερν, η οποία αντιμετωπίζει και αυτή αμυντικά προβλήματα. Πιστεύω πως με αυτά τα δεδομένα το over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο έχει αξία και πληρώνει στο πολύ ικανοποιητικό 2.05.

Μονό
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Λεβερκούζεν
Οver 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.05
Δυάδα απόδοσης 3.89
21:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Άουγκσμπουργκ
1 & over 2,5
1.90
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Λεβερκούζεν
Οver 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις