Κούραση εναντίον φρεσκάδας στο Λονδίνο

Προγνωστικά

Χαβ ε νάις ντέι φίλοι μου του koubanezos.gr. Μου αρέσει αυτή η προσφώνηση που έχω καθιερώσει και όσο συνδυάζεται με ταμεία, δεν επρόκειτο να αλλάξει. Αι σι πλούσιο πρόγκραμ στο κουπόνι, με εμβόλιμες και κύπελλα την Τρίτη και την Τετάρτη. Προγνωστικά στο Λονδίνο έχει η σημερινή στήλη.

Στο Λονδίνο, η κουρασμένη Τσελσάρα (επί Τούχελ) υποδέχεται την πιο «φρέσκια» Μπράιτον του Γκράχαμ Πότερ. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε λήξει με 3-1 υπέρ των «μπλε», για τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Πολλά τα παιχνίδια για το χόουμ τιμ, πιθανώς να εμφανιστεί κουρασμένη και με αλλαγές. Εχει μπροστά της εξάλλου τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ εντ δε φάιναλ γκέιμ φορ ίνγκλις καπ. Είναι ολίγον πιο σημαντικά εκείνα τα παιχνίδια από ένα εντός έδρας γκέιμ κόντρα στην Μπράιτον.

Το αγουέι τιμ είναι καλό φέτος, αλλά αδικήθηκε από τα αποτελέσματά της. Δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να βρίσκεται σε ευνοϊκότερη θέση. Εχει σχεδόν σώσει την κατηγορία και μόνο με θαύμα της Φούλαμ θα υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία.

Κούραση εναντίον φρεσκάδας άι σι εις το Λόντον. Εκπλήξεις κυνηγάω και βλέπω έκπληξη από την Μπράιτον. Δύσκολα θα χάσει ο Τούχελ και καταλήγω στο χηνάριον του 3.85. Δεν νομίζω να μας χαλάει τέτοια απόδοση; Πιθανό και το χηνάριον με αμφίτερμα, σε πιο μεγάλη απόδοση εννοείται.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Τσέλσι - Μπράιτον
Χ
3.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις