Το Βαλκανικό Δρομολόγιο

Το Βαλκανικό Δρομολόγιο

Το Βαλκανικό ΔρομολόγιοΌταν το 1999 οι Αμερικανοί (Μπιλ Κλίντον) και οι Άγγλοι (Τόνι Μπλερ) χρησιμοποιούσαν το ΝΑΤΟ για να σφυροκοπήσουν επί 41 μέρες τη Σερβία και το Κόσοβο, ο Οσάμα μπιν Λάντεν, ή τουλάχιστον δικές του μονάδες, ήταν μαζί τους! Και το KLA και η «θυγατρική» του, το NLA, δηλαδή οι «απελευθερωτικοί» στρατοί του Κοσόβου ήταν βιτρίνες της CIA. Ήταν συνδεδεμένοι με, και ουσιαστικά χρηματοδοτούνταν από, τη διακίνηση ναρκωτικών προς τις Η.Π.Α. και όλη την Ευρώπη. Και πρέπει να ξέρετε ότι τα ναρκωτικά πάντα φιγούραραν δυνατά στις υποθέσεις της Φάρας. Μη ξεχνάτε τους Πολέμους του Οπίου, όταν η Φάρα μαστούρωσε τους Κινέζους σε τέτοιο σημείο αποχαύνωσης, που τα παράτησαν όλα και είπαν «περάστε καθήστε», όταν είχαν αντισταθεί στην εισβολή ξένων και της κουλτούρας τους για πάρα πολύ καιρό.

Το Βαλκανικό ΔρομολόγιοΟι γαλέρες που μετέφεραν το όπιο ανήκαν σε μεγάλα ονόματα της εποχής εκείνης και σε προγόνους μεγάλων παιχτών στη διεθνή σκηνή σήμερα. Θα τα δούμε αυτά τα γενεαλογικά δέντρα της Φάρας…

Το Βαλκανικό ΔρομολόγιοΠέντε ευρωπαϊκές υπηρεσίες δίωξης ναρκωτικών ανέφεραν ότι το καρτέλ του Κοσόβου ήταν ένας από του μεγαλύτερους διακινητές ηρωίνης στον κόσμο και οι επιχειρήσεις του ονομάστηκαν «Balkan Route» (Βαλκανικό Δρομολόγιο). Η ελληνική πλευρά της Ιντερπόλ ανέφερε ότι Αλβανοί του Κοσόβου ήταν οι κύριοι προμηθευτές κοκαίνης και ηρωίνης στην Ελλάδα. Το γαλλικό Γεωπολιτικό Παρατηρητήριο για Ναρκωτικά είπε ότι το KLA ήταν ένας παίχτης-κλειδί σε επιχειρήσεις «ναρκωτικά-για-όπλα» και συμμετείχε στη μεταφορά ναρκωτικών αξίας 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως στη Δυτική Ευρώπη.

Το Βαλκανικό ΔρομολόγιοΠράκτορες της γερμανικής υπηρεσίας διώξεως ναρκωτικών είπαν ότι κέρδη ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων ξεπλένονταν κάθε χρόνο από τους Κοσοβάρους λαθρέμπορους ναρκωτικών, μέσω 200 τραπεζών και αλυσίδων εναλλακτηρίων συναλλάγματος. Και κάτι άσχετο: η εταιρία που πήρε το κοντράτο για τις προμήθειες των αμερικανικών δυνάμεων στην πρώην Γιουγκοσλαβία, ήταn η Brown & Root, μια θυγατρική της Halliburton του Ντικ Τσένεϊ!!! Και κυκλοφορούν ψίθυροι ότι η Brown & Root δεν ήταν εντελώς άσχετη με ναρκωτικά…

Το Βαλκανικό ΔρομολόγιοΟ Οσάμα μπιν Λάντεν υποστήριξε ενεργά το KLA, το οποίο οι Κλίντον και Μπλερ είχαν παρουσιάσει ως τον απελευθερωτικό στρατό των Κοσοβάρων, την αντίσταση ενάντια στην καταπίεση από τους Σέρβους των Αλβανών Μουσουλμάνων του Κοσόβου, μετά που το κατηγόρησαν! Η έγκυρη αμερικανική εφημερίδα Ουάσινγκτον Ποστ ανέφερε, βασιζόμενη σε ντοκουμέντα των μυστικών υπηρεσιών, ότι μέλη του KLA εκπαιδεύτηκαν στο Αφγανιστάν και την Αλβανία (Tropoje), σε στρατόπεδα του Οσάμα μπιν Λάντεν. Η αγγλική Σάντεϊ Τάιμς (η κυριακάτικη έκδοση των Τάιμς) έγραψε ότι, σύμφωνα με επιβεβαίωση του Φάτος Κλόσι, του αρχηγού των αλβανικών μυστικών υπηρεσιών, το δίκτυο του Οσάμα μπιν Λάντεν είχε στείλει μονάδες μαχητών στο Κόσοβο. Η Ουάσινγκτον Ποστ, πάλι, έγραψε ότι πρώην μέλη των Μουτζαχεντίν του Αφγανιστάν στρατολογήθηκαν για να πολεμήσουν στο Κόσοβο με το KLA, που ήλεγχε η CIA, τη στιγμή που οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι κατηγορούσαν τον Οσάμα μπιν Λάντεν για τις εκρήξεις βομβών σε αμερικανικές πρεσβείες στη Ναιρόμπι, Κένυα, και Νταρ ες Σαλάμ στην Τανζανία!!! Και το υπουργείο Εξωτερικών των Η.Π.Α. πρόσφερε αμοιβή 5 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σύλληψή του, ενώ ο Κλίντον βομβάρδισε το Σουδάν και το Αφγανιστάν για αντίποινα. Αυτά το 1998, την ίδια χρονιά που η αμερικανική κυβέρνησε χαρακτήρισε το KLA ως τρομοκρατική οργάνωση που χρηματοδοτούνταν από διακίνηση ναρκωτικών και τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Το Βαλκανικό ΔρομολόγιοΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΤΟ 1999, ΤΟ ΝΑΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ KLA ΣΦΥΡΟΚΟΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΕΠΙ 41 ΜΕΡΕΣ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΟΒΑΡΟΥΣ!!!

Το Βαλκανικό ΔρομολόγιοΥΓ. Α, ναι, ξέχασα! Στο βαλκανικό παρασκήνιο και για τα συμφέροντα της Φάρας αναφορικά με πετρέλαιο και ναρκωτικά, δρούσε ο Ρίτσαρντ Άρμιτεϊτζ, ο τότε υφυπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α. Ναι-ναι, θυμάστε καλά! Ήταν ο πολύ κολλητός του Κόλιν Πάουελ!!!


Το Βαλκανικό ΔρομολόγιοΔημοσιεύτηκε στις 21/5/2005

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις