Πριν το Euro 2020 οι στοιχηματικές άδειες

Πριν το Euro 2020 οι στοιχηματικές άδειες

Γοργά προχωρούν οι διαδικασίες προετοιμασίας των εταιρειών online betting που λειτουργούν με προσωρινές άδειες εδώ και 10 χρόνια, για να λάβουν μόνιμη αδειοδότηση.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των φακέλων με τα δικαιολογητικά, η Επιτροπή Εποπτείας & Ελέγχου Παιγνίων έδωσε περιθώριο ως 30 Απριλίου για τις καταθέσεις τυχόν εγγράφων που λείπουν κι από τις αρχές Μαΐου στοχεύει στο να αρχίσει να δίνει τις μόνιμες, πλέον, άδειες στις στοιχηματικές εταιρείες – για να προλάβουν και το Euro 2020.

Πλην των γνωστών, από ΟΠΑΠ ως Novibet και από Sportingbet ως Winmasters (συνολικά 16 είναι όσες ήδη δραστηριοποιούνται), υπάρχει ενδιαφέρον και για τουλάχιστον δύο νέες, τη ρώσική Fonbet και τη σκανδιναβική Betsson που έχουν καταθέσει αιτήματα ενώ άλλες τρεις παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Οι άδειες θα είναι 7ετούς διάρκειας, με κόστος 5 εκατ. ευρώ και το αντίτιμο θα καταβληθεί σε τέσσερις ισόποσες δόσεις, αντί των δύο που αρχικά είχαν οριστεί.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις