Μάχες ισπανικής εξάδας ως 2.81

Προγνωστικά

Χαιρετώ την παρέα και εύχομαι καλή εβδομάδα με υγεία και πολλά ταμεία! Τα προγνωστικά μας δεν ήταν λάθος το Σάββατο, απλά πέσαμε στη περίπτωση που ομάδες με κίνητρο απέτυχαν. Στα του… σήμερα, το κουπόνι στην Ισπανία κλείνει με δύο παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον.

Προγνωστικά Ισπανίας: Η παράδοση θέλει γκολ 

Η 3η στη βαθμολογία Αλμερία υποδέχεται την πρωτοπόρο Εσπανιόλ. Δύο σερί ήττες συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι, που βλέπουν την απευθείας άνοδο να φεύγει από το οπτικό τους πεδίο. Οκτώ βαθμούς πίσω από την Μαγιόρκα και δέκα από τη σημερινή τους αντίπαλο, με επτά παιχνίδια να απομένουν για το φινάλε. Στον αντίποδα το τρένο της Εσπανιόλ πάει για δυνατό τελείωμα στη σεζόν, με το αήττητο να είναι στις 11 αγωνιστικές.

Στοιχηματικά σωστά μοιρασμένο το σετ με τιμές φαβορί στην «καυτή» Εσπανιόλ. Παρόλα αυτά δε θα είναι εύκολο παιχνίδι σε καμία περίτωση, με το κίνητρο να είναι διπλό, αφού η Μαγιόρκα ηττήθηκε την Κυριακή. Παραδοσιακά τα παιχνίδια μεταξύ τους έχουν γκολ και οι επιθέσεις τους φέτος συνηγορούν σε αυτό. Για μένα από το 1-1 ξεκινάει το παιχνίδι και προς τα πάνω.

*Ο Ραούλ Ντε Τόμας αποτελεί το βαρύ κανόνι της Εσπανιόλ και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Σε ένα παιχνίδι που αναμένω γκολ θα πάρει το ποντάρισμά μου.

Πιο δύσκολο από αυτό που φαίνεται

Η 4η στη βαθμολογία Λεγκανές υποδέχεται την Πονφεραντίνα σε μια μάχη με φόντο τα πλέι-οφ. Τρεις ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια για τους γηπεδούχους που πρακτικά λένε αντίο στις πιθανότητες για την πρώτη δυάδα. Η Πονφεραντίνα από την άλλη συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια σερί χωρίς νίκη και βγήκε εκτός εξάδας.

Ανοιγμένο το σετ στα προγνωστικά, με καθαρό φαβορί τη Λεγκανές, κυρίως λόγω της εξαιρετικής της εντός έδρας παρουσίας θεωρώ. Για την Πονφεραντίνα στενέψαν τα περιθώρια, η αλήθεια είναι πάντως πως είναι καλή ομάδα ανεξαρτήτως των πρόσφατων αποτελεσμάτων. Η Λεγκανές αδιάφορη δεν είναι, αλλά πλέον θα κάνει διαχείριση μέχρι τα πλέι-οφ. Δεν ξεγράφω τους φιλοξενούμενους και θεωρώ πως το καλοπληρωμένο αμφίτερμα έχει αξία.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
20:00
Λεγκανές - Πονφεραντίνα
Goal/goal
2.22
Combo
22:00
Αλμερία - Εσπανιόλ
Goal/goal & over 2,5
2.47
Σκόρερ
22:00
Αλμερία - Εσπανιόλ
Ραούλ Ντε Τόμας anytime scorer
2.81
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις