Η κούραση τροχοπέδη για τον Παναθηναϊκό

Προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά σε εξ’ αναβολής ματς, το πρώτο από τα τρία σερί του Παναθηναϊκού, περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Οι πράσινοι θα δώσουν τον 5ο αγώνα τους τις τελευταίες 11 μέρες έχοντας κάνει ταξίδια σε Κάουνας, Αγία Πετρούπολη και Μόσχα ενδιάμεσα! Μέσα σε όλα χτυπήθηκαν και από τον κορονοϊό για μία ακόμη φορά χάνοντας δύο παίκτες. Ο ένας είναι βασικός στην Α1, ο άλλος δεν έχει -ακόμα- δικαίωμα συμμετοχής στην Α1 και ο 3ος είναι βοηθός προπονητή.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι αμελητέα ποσότητα και εκτός των άλλων, εντός έδρας παλεύει πάντα τα ματς με τον Παναθηναϊκό. Θα του δώσω λοιπόν προβάδισμα με 7,5 πόντους χάντικαπ στον Παναθηναϊκό και την απόδοση στο 1.94 για τον άσο, αφού ο Παναθηναϊκός θα κουβαλάει τρομερή κούραση από αγώνες και ταξίδια.

Μαζί και ένα ειδικό. Το under 9,5 πόντοι του Γιώργου Παπαγιάννη ο οποίος στα 2 από τα 8 τελευταία ματς της Ευρωλίγκα και τα 2 στα τελευταία 8 ματς της Α1 (σύνολι 4/16) ήταν διψήφιος, αφού ο Κάτας δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται και να του δίνει μπάλες στις επιθέσεις της ομάδας.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
17:00
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Γ.Παπαγιάννης under 9,5 πόντοι
1.95
Μονό
17:00
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
1 (+7,5)
1.94
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις