Στα υπόγεια είναι η θέα… του 6.95!

Στα υπόγεια είναι η θέα... του 6.95!

Καλώς τους. Μετά την απαραίτητη «αγρανάπαυση» ελέω Λεβάντε και V(a)rona που μας έστειλαν για χόρτα μεσοβδόμαδα, η στήλη επιστρέφει. Συγύρισα την υπόγα, ξεσκόνισα τα ράφια και όσο περιμένω τον Γιούργκεν να τον κεράσω τα cuba libre μιας ολόκληρης 30ετίας, κάθομαι να μελετήσω τα σημεία-αξίες της Κυριακής. Έχουμε και λέμε…

Άρης και ΠΑΟΚ, ζαλισμένοι από τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό τους από το Κύπελλο, συγκρούονται πλέον για τον τίτλο του «Μία πόλη, μια ομάδα» κ.λπ. Δεν ξέρω ποιος θα τον κατακτήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά δεν είναι δυνατόν να βλέπω το over συνδυασμένο με το αμφίσκορο στο 2.52 και να μην πω «ευχαριστώ». Ντέρμπι είναι, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο σκοράρουν και οι δύο, έστω κι αν οι απουσίες και στα δυο στρατόπεδα είναι χτυπητές (χωρίς Λάρσον και Μαρτίνες ο Άρης, χωρίς Πέλκα, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί ο Πάοκ).

Στην Eliteserien, η αφηνιασμένη Μόλντε υποδέχεται στο Aker Stadion τη Στάμπαεκ, όπου φόρμα και παράδοση προδιαθέτουν για «πολλά με λίγα». Η στατιστική εδώ λέει 13-2-0 για τα εντός της Μόλντε, ενώ στις 10 τελευταίες μεταξύ του αναμετρήσεις το Over 2.5 επαληθεύτηκε 9 φορές, με 6 νίκες για τους γηπεδούχους και μια ισοπαλία. Θα κυνηγήσω κι εδώ το αμφίσκορο συνδυασμένο με νίκη της Μόλντε, μιας και στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια τους οι γηπεδούχοι «τσιμπάνε» κι από ένα τεμάχιο.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα από τα «αντιτουριστικά» πρωταθλήματα, τα οποία και παραθέτω μονά αποδεκτά. Εσύ που τα πιστεύεις και τα δύο και θες να τα δέσεις σε μια δυαδούλα, η απόδοσή τους είναι 6.95!

Καλή Κυριακή και το νου σας σε θάλασσες και ακτές.

Μονά και δυάδα (απόδοσης 6.75)

19:00 Μόλντε – Στάμπαεκ: 1 & goal/goal (2.75)

19:15: Άρης – ΠΑΟΚ: Over 2,5 & goal/goal (2.52)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις