ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ποντάρισμα με σημεία στο χόκεϊ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ποντάρισμα με σημεία στο χόκεϊ

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ποντάρισμα με σημεία στο χόκεϊ

προγνωστικά

Καλημέρα σας. 1/3 για τα προγνωστικά της στήλης την Πέμπτη με αρκετή δόση ατυχίας μπορώ να πω. Αλλά, έτσι είναι το στοίχημα. Ας πάμε να αποκρυπτογραφήσουμε τις σημερινές μας επιλογές.

Προγνωστικά Χόκεϊ: Στενεύουν τα περιθώρια για Ίζερλον και Σβένινγκερ

Τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γερμανίας (DEL) και ακόμη ομάδες τρέχουν να προλάβουν τον τρένο τον πλέι οφ. Η Ίζερλον Ρούστερς αντιμετωπίζει ξανά την Ίνγκολσταντ. Στην προ λίγες μέρες συνάντηση τους, όπως είχε προταθεί και στην προηγούμενη στήλη, οι ”πετεινοί” πήραν μεγάλο διπλό μέσα στο Ίνγκολσταντ και παρέμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης. Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση το παιχνίδι. Όπως αναφέρθηκε και στα προγνωστικά της Πέμπτης, βολεμένη η Ίνγκολσταντ, ”καίγεται” η Ίζερλον, η οποία θέλει και συνδυασμό αποτελεσμάτων ταυτόχρονα.

Η Ίζερλον θα πατήσει στον πάγο με το μαχαίρι στα δόντια και μπορεί να ξανακερδίσει την Ίνγκολσταντ έστω και δύσκολα. Άρα, έχει αξία το ποντάρισμα το ”Νικητής με παράταση και πέναλτι των ”πετεινών”, στο 2,12.

Μένουμε στη Γερμανία και συνεχίζουμε με προγνωστικά για το παιχνίδι ανάμεσα στην Σβένινγκερ και την Κολωνία. Η Κολωνία, για ομάδα με μεγάλη ιστορία στην Γερμανία, απογοήτευσε φέτος μην καταφέρνοντας να μπει ούτε στα πλέι οφ. Πληγώθηκε πολύ από τις εντός έδρας επιδόσεις με αποτέλεσμα να μείνει σχετικά νωρίς εκτός διεκδίκησης θέσης στην προνομιούχο τετράδα του Νότου. Έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για του χρόνου.

Από την άλλη, η Σβένινγκερ δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι χάνοντας δίκαια τα δύο τελευταία παιχνίδια της στην παράταση, αλλά για καλή της τύχη με νίκη σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει συνέχεια σε μια σεζόν μεταμόρφωσης για την ομάδα καθώς πέρυσι τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Όλα της τα όπλα είναι έτοιμα να παλέψουν μέχρι τέλους.

Η καλή εντός έδρας επίδοση της Σβένινγκερ και η νωθρή και χωρίς κίνητρο ομάδα της Κολωνίας σε μια σεζόν που θα ξεχαστεί, μας οδηγούνε στον άσο.

Με άσο στη Σουηδία

Θα ασχοληθούμε ξανά με τα πλέι άουτ της Σουηδίας ανάμεσα σε Μπρίνας και HV71. Μας τα χάλασαν στο προηγούμενο παιχνίδι και η Μπρίνας δεχόμενη γκολ ένα λεπτό πριν τη λήξη μάς έστειλε ταξίδι στον αγαπημένο μας κουβά.

Μία νίκη χρειάζεται ακόμα η Μπρίνας για να σώσει την κατηγορία και φαίνεται να υπερέχει της αντιπάλου της σε όλους τους τομείς με άνετη νίκη με 1-4 στο παιχνίδι της Πέμπτης. Πολύ πιεστική και με προσοχή στην άμυνα έδειξε ότι αυτή θα επιβιώσει φέτος.

Απογοήτευση επικρατή στην ομάδα της HV71. Σε όλο το παιχνίδι οι παίκτες ήταν σαν να περιμένουν τις διακοπές με μηδενική συγκέντρωση, κάτι που μαρτυρά και το τελικό σκορ. Αναζητείται τεράστια ανατροπή για να σωθεί η χρονιά, κάτι που φαίνεται χλωμό.

Η Μπρίνας θέλει μία νίκη για να κλειδώσει την παραμονή της και όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής δείχνουν ότι θα τελειώσει από σήμερα την υπόθεσή της. Άρα, επιλέγουμε την νίκη της Μπρίνας στο 2.15.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
15:30
Ίζερλον Ρούστερς – Ίνγκολσταντ
1 (extra time)
2.12
Μονό
15:30
Σβένινγκερ – Κολωνία
1
1.78
Μονό
19:00
Μπρίνας - HV41
1
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις