ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Σνούκερ: Εύκολα (και) ο γερo-Τζον

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Σνούκερ: Εύκολα (και) ο γερo-Τζον

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Σνούκερ: Εύκολα (και) ο γερo-Τζον

Σνούκερ: Εύκολα (και) ο γερo-Τζον

Ο γερο-Ρόνι πέρασε άνετα στον 2ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σνούκερ και σήμερα είναι η σειρά του γερο-Τζον, να βάλει τις βάσεις για να κάνει το ίδιο.

Ο Τζον Χίγκινς αρχίζει σήμερα στις 16:30 τον αγώνα του με τον Τιάν Πενγκφέι, ο οποίος φιλοδοξεί να είναι ο πρώτος στην πορεία του για τον πέμπτο παγκόσμιο τίτλο. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να τον δούμε σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί, μια και δεν έχουμε ουσιαστικά εικόνα μετά τις σαρωτικές εμφανίσεις του στο Players Championship.

Νωρίτερα (12:00), διεξάγεται το πρώτο σκέλος του αγώνα του Άντονι ΜακΓκιλ με τον Ρίκι Γουόλντεν, ενώ σε όλη τη διάρκεια της ημέρας θα συνεχιστούν όσοι αγώνες δεν τελείωσαν χθες. Mε εξαίρεση το ματς του Ντέιβιντ Γκίλμπερτ με τον Κρις Γουέικλιν, είμαστε μέσα στις αρχικές μας εκτιμήσεις, οπότε δεν έχουμε να «διορθώσουμε» κάτι.

Άντονι ΜακΓκιλ (16) – Ρίκι Γουόλντεν (35)

Κυριακή 18 Απριλίου (12:00), Δευτέρα 19 Απριλίου (21:00)

Με τον Άντονι ΜακΓκιλ συμβαίνει το εξής. Όταν φτάνει στο Crucible μέσω των προκριματικών, είναι η πρώτη επιλογή για να κάνει την έκπληξη. Όταν, όμως, μπαίνει στο Παγκόσμιο ως παίκτης 16άδας, όλοι περιμένουν να αποκλειστεί στον 1ο γύρο!

Φέτος, ο συμπαθής Σκωτσέζος εμπίπτει στη δεύτερη κατηγορία. Κρατήθηκε οριακά στο top 16 χάρη στην πορεία του μέχρι τους «4» της περσινής διοργάνωσης, μια και στη φετινή σεζόν δεν πέτυχε τίποτα το σπουδαίο. Έτσι, το 2.10 της νίκης του Ρίκι Γουόλντεν εις βάρος του, έχει γίνει ανάρπαστο.

Δεν είναι κακή επιλογή ο 38χρονος Άγγλος, μια και πέρασε «αέρα» από τα προκριματικά. Ειδικά τη νίκη επί του Ράιαν Ντέι δεν την περίμεναν πολλοί να έρθει τόσο εύκολα. Όπως δήλωσε κι ο ίδιος, η πονεμένη του μέση είναι πολύ καλύτερα και του επιτρέπει να γυμνάζεται. Κι εκεί απέδωσε τη βελτίωση της απόδοσής του.

Από την άλλη, δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς ότι ο ΜακΓκιλ μεταμορφώνεται στο Crucible. Ούτε πέρυσι είχε κάνει καλή σεζόν και παραλίγο να φτάσει στον τελικό. Στον 1ο γύρο έχει μόνο δύο αποκλεισμούς στις έξι (διαδοχικές) συμμετοχές του. Θα πάω με το «ρεύμα» και θα ποντάρω ότι φέτος θα έρθει ο τρίτος. Όχι ότι δεν έχω επιφυλάξεις…

Τζον Χίγκινς (5) – Τιάν Πενγκφέι (53)

Κυριακή 18 Απριλίου (16:30), Δευτέρα 19 Απριλίου (16:30)

Στο Players Championship ο Τζόν Χίγκινς απέδειξε ότι μπορεί να παίξει «όπως τότε». Μην πούμε και καλύτερα. Το Παγκόσμιο, όμως, είναι «μαραθώνιος» και οι αντοχές του θα δοκιμαστούν σκληρά.

Το πρώτο εμπόδιο για τον 45χρονο Σκωτσέζο είναι ο Τιάν Πενγκφέι. «Σειρά» του Ντινγκ, αλλά χωρίς τις επιτυχίες του (ούτε καν), ο 33χρονος Κινέζος επιστρέφει στο Crucible δύο χρόνια μετά την παρθενική συμμετοχή του. Τότε που αποκλείστηκε με απίθανο πραγματικά τρόπο από τον Στίβεν Μαγκουάιρ (9-10).

Δύσκολα θα τα πάει καλύτερα φέτος ο Τιάν, ο οποίος έπαιξε εκπληκτικά στο πρώτο σκέλος του τελευταίου προκριματικού με τον άλλο έμπειρο Σκωτσέζο, τον Γκρέαμ Ντοτ. Ο σημερινός αντίπαλός του είναι πολύ πιο δυνατός και φιλοδοξεί να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Αν η νίκη του Χίγκινς με χάντικαπ 3,5 frames έδινε γύρω στο 1.80, θα μας πρόσφερε μεγαλύτερη ασφάλεια. Αναγκαστικά, λοιπόν, πορευόμαστε με το 4,5 ελπίζοντας ο γερο-Τζον να σταθεί στο ύψος του.

Μονό
12:00
Άντονι ΜακΓκιλ - Ρίκι Γουόλντεν
2
2.10
Μονό
16:30
Τζον Χίγκινς - Τιάν Πενγκφέι
1 (-4,5)
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις