Πόλεμος συμφερόντων ως… 7.00

προγνωστικά Γαλλίας

Κυριακή σημαίνει μπάλα. Μπάλα χωρίς στοίχημα, φαγητό χωρίς αλάτι και στοίχημα χωρίς Γαλλία δεν έχει νοστιμάδα. Κυριακάτικα προγνωστικά Γαλλίας λοιπόν στο πιάτο σας. Σερβιριστείτε – χθες δικαιωθήκαμε πανηγυρικά!

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1383466105021165571

Προγνωστικά Γαλλίας: To θέλουν και οι δύο

Κόλλησε στο Χ στο προηγούμενο παιχνίδι της η Μπρεστ υποδεχόμενη την Νιμ. Μέτρησε 22 τελικές (!), 63% κατοχή και  9 κόρνερ αλλά περιορίστηκε στον βαθμό. Τέταρτο σερί χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και δεύτερη σερί ισοπαλία στην έδρα της. Στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη (36 βαθμοί), δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής. Παραμένει βέβαια από τις πιο δημιουργικές ομάδες όταν αγωνίζεται στο Φρανσίς Λε-Μπλε (14 τελικές ανά αγώνα), ωστόσο πληρώνει την αφελή άμυνά της, η οποία δέχεται – συστηματικά – διψήφιο αριθμό τελικών (12 ανά αγώνα) με αποτέλεσμα η εστία της να έχει παραβιαστεί σε όλα τα εντός πλην τριών. Χάνει το υπόλοιπο ο σημαντικός χαφ Λαν.

Εντυπωσιακή! Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο ευρωπαϊκό όνειρο η Λανς που επιβλήθηκε με 4-1 της Λοριάν και μοιάζει ασταμάτητη! Δωδέκατο σερί χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα (6-6-0), με τους «Λανσουά» να σφιχταγκαλιάζουν προς ώρας την 5η θέση (πλησίασε στον πόντο με την χθεσινή νίκη η Ρεν, την έφτασε η Μαρσέιγ). Ως φιλοξενούμενη μετρά 5/6 Over και 6/6 G/G το τελευταίο δίμηνο (Φλεβάρης-Μάρτης), ωστόσο αυτό που βγάζει μάτι είναι ότι στα 4 από τα τελευταία 6 ματς πρωταθλήματος μέσα-έξω, έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 15 κόρνερ! Χτυπημένη από Covid19 η Λανς, αρκετοί αμφίβολοι, πιο σημαντικές οι ενδεχόμενες απουσίες των Μεντίνα και Φοφανά.

Από κοντά και η παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων που σιγοντάρει σενάρια για γκολ και κόρνερ (5/7 G/G, τουλάχιστον από 11 έως 19 κόρνερ στα 4 πιο πρόσφατα!).

Μια απ’ τα ίδια και για τον διαιτητή Καρίμ Αμπέντ, ο οποίος μετρά φέτος 11/16 Over και ισάριθμα G/G με 4 γκολ μέσο όρο τερμάτων!

Ανοιχτό παιχνίδι αναμένεται, προμηνύονται φάσεις, γκολ αλλά και κόρνερ. Εμείς θα επιλέξουμε την ουδέτερη λύση των κόρνερ καταλήγοντας σε μία ασφαλή αλλά και μία πιο ρισκαδόρικη επιλογή.

Εξάποντο παραμονής στη Νιμ

Μπορεί μεν να απέφυγε την ήττα στην Βρέστη η Νιμ, ωστόσο με ισοπαλίες δεν σώζεται. Παραμένει στην 18η θέση και στο -2 από την Λοριάν, την ήττα της οποίας (3-2 από Μαρσέιγ) οφείλει να εκμεταλλευτεί και με νίκη σήμερα απέναντι στο Στρασβούργο να βγει από την τελευταία τριάδα. Η χειρότερη – και εντός (31) αλλά και συνολικά (59 – άμυνα της Ligue 1, μοναδικές περιπτώσεις που κράτησε το μηδέν είναι στις τρεις νίκες της στο «Κοστιέρ» (4-0 με Μπρεστ την 1η αγωνιστική και δύο κολλητές με Μπορντό και Λοριάν, 2-0 και 1-0 αντίστοιχα, στις 21 και 24 Φλεβάρη). Αναμφίβολα έχουν στοιχίσει και οι μακροχρόνιες απουσίες των βασικών στόπερ Μπριανκόν και Μαρτίνεζ.

Εντός προγράμματος ήττα για το Στρασβούργο κόντρα στην Παρί (1-4), εύλογα το μυαλό ήταν στο πολύ πιο βατό σημερινό παιχνίδι, με τους Αλσατούς να στοχεύουν στο τρίποντο που θα τους δώσει αέρα 9 βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού. Δύο νίκες (1-2 στη Μετς και 2-3 στην Μπορντό) και μία ισοπαλία (1-1 στη Λιλ) στα τελευταία τέσσερα εκτός, ούτως ή άλλως πιο αποτελεσματικό στα ταξίδια του το Στρασβούργο (20 απ’ τους 36 βαθμούς). Σημαντική η απουσία του στράικερ Αζόρκ, παραμένει εκτός ο κομβικός Τζικού και ο στόπερ Σιμακάν.

Στα μεταξύ τους, μόλις 5 παιχνίδα έχουν γίνει με γηπεδούχο την Νιμ, με το συνδυαστικό G/G & Over να εμφανίζεται στα 4 από αυτά. Επιπλέον, μόνο μία φορά έχει ηττηθεί ο κόουτς Λορέ (Στρασβούργο σε 6 παιχνίδια απέναντι στην Νιμ ανεξαρτήτως έδρας (Στρασβούργο – Νιμ 0-1, 24 Νοεμβρίου του ’18, συνολικά 2-3-1).

”Εξάποντη” αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο άμεσα ενδιαφερόμενες ομάδες με όχι και τόσο καλές άμυνες. Σημαντική η απουσία του Αζόρκ, αλλά υπάρχουν οι λύσεις στην επίθεση για να βρει γκολ το πιο ποιοτικό Στρασβούργο. Έχουν την πολυτέλεια οι φιλοξενούμενοι να κάνουν το παιχνίδι της υπομονής. Για τα προγνωστικά Γαλλίας, λοιπόν, θα ποντάρουμε στο να μην ηττηθούν σε συνδυασμό με το αμφίτερμα.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Combo
16:00
Νιμ - Στρασβούργο
2Χ & goal/goal
2.30
Σκόρερ
16:00
Νιμ - Στρασβούργο
Anytime scorer Τόμασον (Στρασβούργο)
4.00
Κόρνερ
16:00
Μπρεστ - Λανς
Over 9,5 κόρνερ
1.87
Fun bet
16:00
Μπρεστ - Λανς
Over 13,5 κόρνερ
7.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις