ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Για την... Ευρώπη ρε γαμώτο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Για την... Ευρώπη ρε γαμώτο

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Για την… Ευρώπη ρε γαμώτο

Προγνωστικά Superleague

Μετά από μία βδομάδα, η στήλη μας επιστρέφει με προγνωστικά Superleague στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Άλλη μια φορά πήγαμε ταμείο στο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης» και μάλιστα για λίγο χάθηκε το απόλυτο. Είπαμε πως οι ομάδες δεν κερδίζουν πολλά κόρνερ. Επίσης, το «τριφύλλι» ήταν στοιχηματικά μεγάλο αουτσάιντερ και δεν του άξιζε. Έτσι πληρωθήκαμε το combo άνω του διπλασιασμού και αν δεν ήταν η γκέλα του Διούδη θα είχαμε πάει ακόμα καλύτερα.

Τα playoffs έχουν πάρει φωτιά

Πάμε όμως στον μεσημεριανό αγώνα των playoffs του πρωταθλήματος ανάμεσα στον 5ο Παναθηναϊκό και τον 2ο Άρη. Η μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια έχει πάρει φωτιά, με τις ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά και κάθε αγωνιστική να αλλάζουν τα δεδομένα.

Ο Άρης ηττήθηκε εντός έδρας από την μέχρι πρότινος «τελειωμένη» ΑΕΚ με 3-1. Η ομάδα του Χιμένεθ μάλιστα μπορεί να πάρει και δεύτερη συνεχόμενη νίκη σήμερα, αντιστρέφοντας το κλίμα. Λίγο αργότερα ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολο έργο απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και κάπως έτσι, στο τέλος της ημέρας μπορεί τα πράγματα να είναι εντελώς διαφορετικά.

Προγνωστικά Superleague στη Λεωφόρο

Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές φέτος, με τον φιλοξενούμενο να επικρατεί και στις δύο περιπτώσεις. Στον πρώτο γύρο, ο Άρης του Τερζή κέρδισε στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό του Πογιάτος με 1-0. Στο Χαριλάου επικράτησαν οι «πράσινοι» με το ίδιο σκορ, έχοντας στον πάγκο τον Μπόλονι, ενώ στην τεχνική ηγεσία των Θεσσαλονικέων ήταν ο Μάντζιος.

Όπως είπαμε, οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από εντός έδρας ήττα και μάλιστα τη μεγαλύτερη σε έκταση φέτος. Σήμερα αγωνίζονται με σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα απουσιάζουν οι Γκάμα, Μπρούνο, Μπεναλουάν και Κάτσε. Αν κοιτάξουμε πριν την τελευταία αναμέτρηση που κέρδισαν στο ΟΑΚΑ, θα πρέπει να φτάσουμε στο 2007 για να ξαναβρούμε διπλό απέναντι στο «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ήττα στο «αιώνιο ντέρμπι» με 3-1. Έπαιξε για ακόμη μια φορά το γνωστό του παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε την αποτελεσματικότητά του και προηγήθηκε, αλλά η πολύ κακή βραδιά του Διούδη του στέρησε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σημαντικές οι απουσίες για σήμερα, ειδικά στην άμυνα. Ο Πούγγουρας είναι τιμωρημένος μετά την κόκκινη που δέχτηκε, ενώ ο Σένκεφελντ ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Μέσα στη βδομάδα προέκυψε και το πρόβλημα με τον Χατζηγιοβάνη. Περιμένουμε να δούμε δίδυμο Βέλεθ – Νιάς στην άμυνα, επανεμφάνιση του Σανκαρέ στα χαφ και Αϊτόρ ή Ενγκμπακοτό να παλεύουν για μια θέση μεσοεπιθετικά.

Για την... Ευρώπη ρε γαμώτο

Εκτίμηση: Ο Εσθονός διαιτητής της αναμέτρησης, Κρίστο Τοβέρ, βγάζει περίπου 4 κάρτες ανά αγώνα. Μπορεί να πιάσει τον μέσο όρο του σε ένα παιχνίδι που σίγουρα θα έχει ένταση. Άλλωστε στο ΟΑΚΑ είδαμε να βγαίνουν 5 και στο Χαριλάου 6 κίτρινες σε λιγότερο κρίσιμα παιχνίδια. Από κει και πέρα, περιμένω από τον Παναθηναϊκό να πάρει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η νίκη είναι μονόδρομος εάν θέλει να έχει αυξημένες πιθανότητες για την Ευρώπη. Άλλωστε σε τέτοιες αποδόσεις ο άσσος είναι value bet από τη στιγμή που στη Λεωφόρο επιβεβαιώθηκε απέναντι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Για κάλυψη σε combo μπορούμε να πάρουμε και την ισοπαλία.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
15:00
Παναθηναϊκός – Άρης
1
2.72
Μονό
15:00
Παναθηναϊκός – Άρης
1Χ & ΠΑΟ over 0,5 & over 3,5 κάρτες
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις