Τελικός τένις για… over και picks στη Formula 1

προβλέψεις σπορ

Καλή Κυριακή σε όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες. Το πρώτο χωμάτινο Μάστερς της χρονιάς ολοκληρώνεται με έναν εξαιρετικό τελικό. Στέφανος Τσιτσιπάς και Αντρέι Ρούμπλεφ θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά σε τελικό ενός τουρνουά. Λίγο αργότερα θα ξεκινήσει ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς για το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1. Προβλέψεις σπορ για τον νικητή αλλά και ειδικά στοιχήματα.

Προβλέψεις σπορ με ρίσκο στο Μονακό

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένουμε τον τρίτο τελικό του Στέφανου Τσιτσιπά σε τελικό Μάστερς. Ο Έλληνας τενίστας θέλει να σπάσει το ρόδι και να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο σε «χιλιάρι» τουρνουά. Έχει παίξει εξαιρετικό τένις όλη την εβδομάδα, σερβίρει εξαιρετικά ενώ έχει απειληθεί ελάχιστα. Στον ημιτελικό απέναντι στον Έβανς ήταν καταιγιστικός. Έχασε μόλις τρία γκέιμ (6-2 , 6-1) σε έναν αγώνα που είχε διάρκεια μόλις 68 λεπτά.

Ο Ρούμπλεφ μετά την απίθανη νίκη απέναντι στον Ναδάλ κέρδισε με 2-0 (6-3 , 7-5) τον Ρουντ. Κατά διαστήματα έπαιξε εξαιρετικό τένις. Συγκεκριμένα, στο δεύτερο σετ βρέθηκε να χάνει με 2-4 κατακτώντας τα πέντε από τα επόμενα έξι γκέιμ. Είχε αρκετά χαμηλά ποσοστά στο σερβίς όντας οριακά πάνω από το 50%. Ήταν, όμως, πολύ αποτελεσματικός στα μπρέικ πόιντ που είχε κερδίζοντας και τα πέντε που είχε στην διάθεσή του.

Οι δύο αθλητές θα βρεθούν αντιμέτωποι για 9η φορά έχοντας ο καθένας από τέσσερις νίκες. Την φετινή χρονιά οι δυο τους έχουν πετύχει τις περισσότερες νίκες στο tour. Συγκεκριμένα, ο Ρούμπλεφ μετράει 24 νίκες και 4 ήττες, ενώ ο Τσιτσιπάς 21 νίκες και 5 ήττες. Θα είναι ο πρώτος αγώνας μεταξύ τους για το 2021.

Σε αυτό το παιχνίδι δύσκολα μπορούν να γίνουν προβλέψεις για τον νικητή. Προσωπικά, περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Υπάρχει άλλωστε ενεργό και το μακροχρόνιο στοίχημα από χθες με νικητή Ρούμπλεφ και δεύτερο τον Τσιτσιπά. Παιχνίδι που μπορεί να οδηγηθεί στα τρία σετ, όπως και η προηγούμενη συνάντησή τους σε τελικό. Ρίσκο, αλλά με λογική, είναι και το σημείο να οδηγηθεί ένα σετ σε τάι μπρέικ.

Μάχη στην Ίμολα

Ο κακός χαμός έγινε στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου με τις διαφορές στους χρόνους να είναι πολύ μικρές. Συγκεκριμένα, οι 8 πρώτοι οδηγοί είχαν διαφορά μικρότερη από 0.5 δευτερόλεπτα. Αυτό δείχνει και το πόσο αμφίρροπα θα είναι τα πράγματα στον αγώνα. Πρώτος θα ξεκινήσει ο Χάμιλτον για 99η φορά στην καριέρα του. Δεύτερος θα είναι ο Πέρεζ, στην καλύτερή του κατάταξη και τρίτος ο Φερστάπεν. Τέταρτος θα εκκινήσει ο Λεκλέρ ενώ ο Μπότας θα βρεθεί στην όγδοη θέση.

Εντύπωση προκάλεσε ο Λάντο Νόρις. Ο Βρετανός έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο. Η επίδοσή του, όμως, ακυρώθηκε και θα ξεκινήσει από την έβδομη θέση, πίσω από τον ομόσταβλό του. Οι προβλέψεις έδιναν τον Νόρις στις υψηλές θέσεις, όμως, ένα λάθος τού κόστισε αρκετές θέσεις. Έδειξε πάντως πως είναι πιο γρήγορος, όλο το σαββατοκύριακο, από τον Ρικιάρντο και θεωρώ πως θα βρεθεί μπροστά του.

Αρκετά υψηλή απόδοση έχει ο Οκόν να μην τερματίσει στις πρώτες δέκα θέσεις. Ο Γάλλος ξεκινάει από την ένατη θέση, έχοντας πίσω του Στρολ και Σάινθ. Η Αλπίν όλο το σαββατοκύριακο δυσκολεύεται αρκετά και φαίνεται να υστερεί σε ρυθμό αγώνα. Αυτό επιβεβαιώνεται και από την επίδοση του Αλόνσο. Ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής ξεκινάει μόλις στην 15η θέση.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
15:30
Τσιτσιπάς - Ρούμπλεφ
Over 22,5
1.88
Μονό
15:30
Τσιτσιπάς - Ρούμπλεφ
Over 2,5 σετ
2.15
Ρίσκο
15:30
Τσιτσιπάς - Ρούμπλεφ
Over 0,5 τάι μπρέικ
2.65
GP Ίμολα
16:00
Ρικιάρντο vs Νόρις
2
1.90
GP Ίμολα
16:00
Να μην πάρει βαθμούς
Οκόν
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις