Με ισπανικό… ρολόι

προγνωστικά Ισπανίας

Καλησπέρα σας. Σήμερα θα ασχοληθούμε με προγνωστικά Ισπανίας και πιο συγκεκριμένα με δύο επιλογές από την Primera Division.

Προγνωστικά Ισπανίας: Δε θα μπει γκολ νωρίς

Στις 15:00 αγωνίζονται η Οσασούνα με την Έλτσε. Σαφώς, πιο άνετη η Οσασούνα στη μάχη του υποβιβασμού ενώ η Έλτσε είναι 3η από το τέλος και παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην κατηγορία. Πιστεύω οι δύο ομάδες θα πάνε πολύ προσεκτικά στην αρχή. Την Οσασούνα βολεύει και η ισοπαλία. Στο πρώτο ημίωρο οι δύο ομάδες δεν πετυχαίνουν πολλά γκολ, αλλά και  δε δέχονται. Θα επιλέξω ως πρώτο σημείο στα προγνωστικά Ισπανίας το να επιτευχθεί το πρώτο γκολ μετά το 28’ στο 1.98.

Θα σκοράρουν στο τέλος στην Ισπανία

Δεύτερο σημείο στα προγνωστικά Ισπανίας αφορά το παιχνίδι Μπέτις – Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι κυνηγούν ευρωπαϊκή θέση και διάκριση, ενώ η Βαλένθια είναι σχετικά αδιάφορη. Βλέποντας τα στατιστικά των δύο ομάδων, παρατηρώ πως η Μπέτις σκοράρει στο τελευταίο τέταρτο 14 γκολ και δέχεται 6, ενώ αντίθετα η Βαλένθια σκοράρει 10 και δέχεται 4 γκολ. Θα επιλέξω το να επιτευχθεί κάποιο γκολ μετά το 73’ στο 1.87.

Καλή τύχη.

Mονό
15:00
Οσασούνα - Έλτσε
Πρώτο γκολ μετά το 28'
1.98
Mονό
19:30
Μπέτις - Βαλένθια
Over 0,5 από 73'- λήξη
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις