Η βόμβα του… ποτέ στο λονδρέζικο ντέρμπι

Προγνωστικά

Σας έλεγα από εχθές πως θα έχουμε συνέχεια την Κυριακή. Προγνωστικά στο Λόντον και το τοπικό ντέρμπι, όπου οι «Κανονιέρηδες» υποδέχονται τους «Κότατζερς» έχουμε λοιπόν στη σημερινή στήλη. Mετά και το χθεσινό πλερουά…

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1383439947818954760

Το χόουμ τιμ δεν έχει στόχους στην Premier League, καθώς βρίσκεται πολύ πίσω στην βαθμολογία. Μοναδικός στόχος το Γιουροπαλάκι, όπου βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά. Εμφατική νίκη την περασμένη Πέμπτη στην Πράγα, άλλα και πάλι, το ταξίδι Πράγα – Λονδίνο δεν είναι και δίπλα. Εκτός από την κούραση, ο Αρτέτα δεν υπολογίζει τόσο στον Ομπαμεγιάνκ, όσο και στον Οντεγκααρντ. Πληθαίνουν τα προβλήματα.

Το αγουέι τιμ έχει άλλα έξι παιχνίδια να παλέψει για την παραμονή του. Εξι παιχνίδι ίσον έξι τελικοί, με τους Λονδρέζους να βρίσκονται στο μείον επτά από την Μπέρνλι και μάλιστα με ένα παιχνίδι παραπάνω. Δύσκολα τα πράγματα.

Και επειδή λατρεύω βόμβες και προϊστορίες, δείτε τι σας έχω. Σε 14 γκέιμς μπιτουιν Αρσεναλ και Φούλαμ, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καμία νίκη. Οι «Κανονιέρηδες» μετρούν δέκα νίκες, ενώ τέσσερα παιχνίδια έληξαν στο ντρόου. Βαρύ το χίστορι, καιρός να σπάσει.

Προγνωστικά που χτυπούν την προϊστορία

Με το μαχαίρι στο λαιμό οι φιλοξενούμενοι, έχουν το μεγαλύτερο κίνητρο, αλλά και «φρεσκάδα». Θα χτυπήσουν στην κούραση της Αρσεναλ; Ιδωμεν… Διπλό με dnb στο 3.45 και αναμονή της… βόμβας.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
15:30
Αρσεναλ - Φούλαμ
2 dnb
3.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις