V… for Europa

V… for Europa

Σήμερα κοντράρονται δύο ισοδύναμες ομάδες για μένα και αυτό δείχνει και η βαθμολογία. Βιγιαρεάλ – Βαλένθια το παιχνίδι και παρά τις απουσίες βλέπω πολλά γκολ. Η Βιγιαρεάλ στην έδρα της σκοράρει σχεδόν δύο γκολ ανά παιχνίδι. Αντίστοιχα, η Βαλένθια όταν απομακρύνεται από το Μεστάγια” δέχεται πάνω από δύο γκολ ανά παιχνίδι. Γενικά εκτός έδρας και δη με ομάδες που είναι πιο πάνω από αυτή στη βαθμολογία χάνει δεχόμενη 2 γκολ και πάνω. Έχει φτάσει σε αυτή τη θέση όμως χάρη στην έδρα της, που είναι η καλύτερη μετά από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, τώρα στο “Κεράμικα” θα έχει δύσκολο έργ και, επί επι προσθέτως, έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα. Εκτός από τον μακροχρόνια τραυματία Γκαράι και τον τιμωρημένο Μανγκαλά θα λείψουν οι Κοκλέν, Ντιακαμπί και Πιτσίνι. . Κι η Βιγιαρεάλ έχει τις απουσιούλες της αλλά πιστεύω 2 γκολ τα ‘χει. Επίσης έχει και πιο δύσκολο πρόγραμμα από τη Βαλένθια στη συνέχεια οπότε θα μπει πιο δυνατά σε αυτό το εξάποντο. Κάθε σημείο αποτελεί ρίσκο οπότε καταλήγω στο over 1,5 γκολ της Βιγιαρεάλ.

Ένα ακόμη παιχνίδι από την εκπληκτική SuperLeague το Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης. Σιγά-σιγά το σασπένς μεγαλώνει για το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί και ποια θα πάει στα μπαράζ (αν όντως γίνουν μπαράζ και δεν αποφασίσουν καμιά αναδιάρθρωση). Ο Αστέρας είναι άνετος στα ψηλά πατώματα του γκρουπ και δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο. Αντιθέτως, ο Παναιτωλικός θέλει νίκη απόψε και θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει καλό παιχνίδι. Δεν πρόκειται να μπλέξω σε σημείο, καθώς δεν γνωρίζω το παρασκήνιο, συμφέροντα και πάρε-δώσε. Αυτό που ξέρω είναι πως η προϊστορία μάς δείχνει το γνωστό κι αγαπημένο 2-3 γκολ. Από το 2014 που είναι στην ίδια κατηγορία οι δύο ομάδες, από τα 14 ματς (μαζί με ένα φιλικό), τα 11 είχαν από σύνολο 2-3 γκολ, ανεξαρτήτως σε ποιο γήπεδο παίζανε. Ας ελπίσουμε ότι η κούραση θα καταβάλει τους παίχτες αφού έχουν μπει δύο γκολ. Σίγουρα ένα γκολ νωρίς θα μας βοηθήσει.

Μονό

19:30 Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης: 2-3 γκολ (1.95)

Δυάδα (απόδοσης 3.90)

19:30 Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης: 2-3 γκολ (1.95)

18:00 Βιγιαρεάλ – Βαλένθια: Βιγιαρεάλ οver 1,5 (2.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις