Με τρία combos στο Ασιατικό Champions League

Προγνωστικά

Ολοκληρώθηκε λοιπόν η πρώτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ασίας και πριν περάσουμε στα προγνωστικά μας για τη σημερινή 2η αγωνιστική, ας κάνουμε μια σύνοψη με όσα μας έκαναν εντύπωση, αλλά και με αυτά που μας απογοήτευσαν.

Καταρχάς, ευλογώντας και λιγάκι τη λευκή γενειάδα μας, η επιλογή να στηρίξουμε την περσινή φιναλίστ του θεσμού, Περσέπολις, πλήρωσε εξαιρετικά στο 2.50. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει μετά το καλοκαίρι στη φάση των νοκ άουτ, αλλά δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο το γεγονός, ότι και οι 4 ομάδες που εκπροσωπούν το Ιράν παρέμειναν αήττητες, με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Τουλάχιστον όσον αφορά τη δυτική Ζώνη της Ασίας οι Πέρσες εξακολουθούν να είναι η ισχυρότερη ποδοσφαιρική δύναμη σε εθνικό επίπεδο, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και με την παρουσία των συλλόγων στο Champions League.

Στο τελευταίο χρονικό ματς της Πέμπτης η Εστεγκλάλ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στους έμπειρους Σαουδάραβες της Αλ Αχλί κερδίζοντας με 5-2, ενώ η Φουλάντ για 88 λεπτά κρατούσε τη νίκη απέναντι στο φαβορί της Ζώνης και της φετινής διοργάνωσης Αλ Σαντ πριν τελικά ισοφαριστεί. Ακόμα και η Τράκτορ κοίταξε στα μάτια την παραδοσιακή δύναμη Πάκχτακορ αποσπώντας την ισοπαλία με 3-3.

Αυτό που δεν μας άρεσε, ήταν οι χαμηλές πτήσεις παραδοσιακών δυνάμεων, κυρίως της Αλ Χιλάλ και της Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία που απέτυχαν να κερδίσουν απέναντι σε υποδεέστερες ομάδες, παραχωρώντας αμφότερες ισοπαλίες. Από κοντά και η απόδοση της Αλ Σαντ του Τσάβι, από την οποία περιμέναμε πολλά περισσότερα. Από τις ομάδες του Ιράκ και των Εμιράτων επίσης περιμέναμε πολλά περισσότερα στη πρεμιέρα, αλλά και εκεί δεν είδαμε κάτι ιδιαίτερο.

Αντίθετα, πολύ καλό ποδόσφαιρο απέδωσε η Αλ Ντουχαΐλ, με το Κενυάτη φορ Ολούνγκα να κλέβει την παράσταση. Εξίσου καλά τα κατάφεραν και οι πρωτάρες στη διοργάνωση Γκόα, Ιστιγκλόλ και Αλ Γουεχντά, οι οποίες απέσπασαν τον  παρθενικό τους βαθμό, δείχνοντας εν τέλει ότι δεν θα αποτελέσουν το φτωχό συγγενή των ομίλων που συμμετέχουν, αλλά μάλλον το ρυθμιστή στην τελική κατάταξη.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Προγνωστικά: Με δυάδα στο 2.80 το ορεκτικό

Η πρώτη μας επιλογή έρχεται από το δεύτερο ματς που δίνει η Περσέπολις στον όμιλο που διεξάγεται στην Ινδία απέναντι στην Αλ Ραγιάν από το Κατάρ. Η αλήθεια είναι ότι το 1.95 που κυκλοφορεί στο διπλό της κολάζει, αλλά θα προτιμήσουμε σήμερα να πάμε όσο το δυνατόν πιο συντηρητικά. Λίγο η νηστεία του Ραμαζανιού, λίγο οι δύσκολες καιρικές συνθήκες στην Ινδία με τη ζέστη και την τρομερή υγρασία, λίγο η διαχείριση του ρόστερ εν όψει και των υπολοίπων αγώνων, μας στρέφουν στα λίγα γκολ ως πιο σίγουρη λύση. Η Αλ Ραγιάν δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο, δυσκολεύτηκε πολύ να διασπάσει την άμυνα της Γκόα στο ματς της πρεμιέρας και απέναντι στους Ιρανούς ο βαθμός δυσκολίας πολλαπλασιάζεται. Χαμηλό σκορ βλέπουμε με τους Πέρσες να μη χάνουν.

Λίγο αργότερα η Πάκχτακορ θα προσπαθήσει, να διορθώσει τη κατάσταση αναζητώντας την πρώτη της νίκη μετά την ισοπαλία με την Τράκτορ στη πρεμιέρα. Απέναντί της θα βρει την Αλ Κουβά από το Ιράκ, η οποία έχασε με 1-0 από την Αλ Σαρίγια στον όμιλο που διεξάγεται στο Άμπου Ντάμπι των Εμιράτων. Οι Ουζμπέκοι διαθέτουν εξαιρετικό σύνολο, θέλουν την πρωτιά και φαντάζουν ως φαβορί απέναντι στους Ιρακινούς, οι οποίοι μετά την ήττα τους αναμένεται να πάρουν περισσότερα ρίσκα επιθετικά. Και εδώ στα προγνωστικά μας θα κινηθούμε με τη διπλή ευκαιρία των τυπικά φιλοξενούμενων Ουζμπέκων, αναζητώντας τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς.

Το ντέρμπι που θα καθορίσει την πρωτιά

Η αλήθεια είναι ότι με το που έγιναν γνωστοί οι όμιλοι, το ματς ανάμεσα στην Αλ Νασρ και την Αλ Σαντ ήταν αυτό που περιμέναμε με τη μεγαλύτερη ανυπομονησία. Με το υπάρχον πλέον φορμάτ, που θέλει μόνο τον πρώτο να περνά σίγουρα στη νοκ άουτ φάση, η κόντρα μεταξύ δύο εκ των ποιοτικότερων ομάδων της Αραβικής χερσονήσου αποκτά ξεχωριστή σημασία, ιδιαίτερα μετά και το στραβοπάτημα αμφοτέρων στη πρεμιέρα.

Και αν οι Καταριανοί είχαν απέναντί τους την σκληροτράχηλη και ποιοτική Φουλάντ, οι Σαουδάραβες Ιππότες δεν είχαν την παραμικρή δικαιολογία στη λευκή ισοπαλία που παραχώρησαν στην Αλ Γουεχντάτ της Ιορδανίας. Έτσι απόψε η μάχη των δύο θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία τους στον όμιλο και συνολικά στη διοργάνωση.

Διαθέτοντας αρκετή ποιότητα μεσοεπιθετικά και έχοντας στις τάξεις τους δύο από τους καλύτερους επιθετικούς της Ασίας, με τον Μαροκινό Χαμντάλα περσινό πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης για την Αλ Νασρ από τη μια και τον Τυνήσιο Μπουνετζάχ με τα 25 του γκολ στο πρωτάθλημα φέτος για λογαριασμό της Αλ Σαντ από την άλλη, αναμένουμε γκολ και θέαμα. Και οι δύο θέλουν τη νίκη, αφού και η Φουλάντ είναι στο παιχνίδι της πρόκρισης, οπότε σκοπιμότητα δεν χωρά σε αυτό το ματς. Ολοκληρώνουμε λοιπόν τα προγνωστικά μας με τα πολλά γκολ εκατέρωθεν στο απόλυτο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.82
18:00
Αλ Κουβά – Πάκχτακορ
2Χ & over 1,5
1.57
20:00
Αλ Ραγιάν – Περσέπολις
2Χ & under 3,5
1.80
Μονό
21:00
Αλ Νασρ – Αλ Σαντ
Goal/goal & over 2,5
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις