Και φαβορί, και με κίνητρο

προγνωστικά

Καλησπέρα σε όλους. Δεν αλλάζει η συνταγή μας και τα προγνωστικά μας, κλασικά, θα αφορούν στη Ligue 2 και τη Liga MX.

Προγνωστικά Ligue 2: Παλεύει για την απευθείας άνοδο

Παρά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της στους τελευταίους αγώνες, η Τουλούζ (3η, 17-8-7) παλεύει ακόμα για την απευθείας άνοδο στη Ligue 1. Με έξι αγωνιστικές να απομένουν, ισοβαθμεί με τη 2η Κλερμόν αλλά υστερεί στη διαφορά τερμάτων, και η τέταρτη Γκρενόμπλ την κυνηγάει στο -2. Έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και, εντός έδρας, ο μέσος όρος είναι πάνω από 2 γκολ ανά αγώνα. Αμυντικά έχει θέματα αλλά στο γήπεδό της, για το πρωτάθλημα, είναι αήττητη εδώ και 10 αγώνες με 9 νίκες και μία ισοπαλία.

Τελευταία και καταϊδρωμένη η Σατορού (20η, 4-9-19), η οποία πιθανότατα από του χρόνου θα αγωνίζεται στην National. Έρχεται από ήττα κόντρα στη Δουνκέρκη, όπου ενώ δεν ήταν χειρότερη, η άμυνα της την πρόδωσε για ακόμα μία φορά. Αγνοεί τη νίκη εδώ και 9 αγωνιστικές, με 5 ήττες και 4 ισοπαλίες. Σε δεκαέξι παιχνίδια ως φιλοξενούμενη, έχει κερδίσει μόνο σε ένα και έχει χάσει σε εννέα.

Η Τουλούζ είναι πολύ καλύτερη της αντιπάλου της και η χαμηλή απόδοση του άσου είναι λογική. Η έδρα φαίνεται να τη βοηθάει και θα τη στηρίξουμε να κερδίσει σκοράροντας πάνω από 1 γκολ. Στον πρώτο γύρο, η Τουλούζ κέρδισε 0-3.

Liga MX: Είναι σε άσχημο φεγγάρι

Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την Ατλέτικο Σαν Λουίς (16η, 3-3-8). Τρεις αγωνιστικές απομένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας και βρίσκεται στο -4 από την 12η θέση και τα play-off, έχοντας τρεις ομάδες ενδιάμεσα. Ακόμα και να κερδίσει και στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να προκριθεί. Έχει την τρίτη χειρότερη άμυνα αλλά στα εντός έδρας παιχνίδια δείχνει να κρατάει χαμηλά το σκορ.

Η Πουέμπλα (4η, 6-5-3) κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά με 3-1, δείχνοντας ότι είναι σε καλή φόρμα. Πριν από αυτά τα παιχνίδια, προηγήθηκε η ισοπαλία με 4-4 έναντι στην Τολούκα, όταν και σκόραρε και τα 4 γκολ παίζοντας με 10 παίκτες! Χρειάζεται τους βαθμούς για να διατηρηθεί στην τετράδα και στην απευθείας είσοδο στα προημιτελικά.

Η επίθεση της Πουέμπλα έχει σκοράρει 10 γκολ στους τελευταίους τρεις αγώνες και απέναντι σε μία ντεφορμέ ομάδα όπως η Σαν Λουίς, περιμένουμε να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά. Η απόδοση των γηπεδούχων φαίνεται να επηρεάζεται από την έδρα και γι’ αυτό στα προγνωστικά μας θα πάμε με τα λίγα γκολ και τη διπλή ευκαιρία υπέρ των φιλοξενούμενων. Στην Aprtura η Πουέμπλα κέρδισε με 1-0.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:00
Τουλούζ – Σατορού
1 & over 1,5
1.70
Ρίσκο
21:00
Τουλούζ – Σατορού
Νίκη και στα δύο ημίχρονα: Τουλούζ
3.50
Μονό
01:00
Ατλέτικο Σαν Λουίς – Πουέμπλα
Χ2 & under 3,5
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις