Γκολ και θέαμα στην Ιταλία

Προγνωστικά

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση με αγώνες γεμάτους γκολ και θέαμα. Τα προγνωστικά είναι δυσκολότερη υπόθεση εξαιτίας του βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Σήμερα είναι η ημέρα της παραμονής και αύριο της Ευρώπης.

Κροτόνε – Ουντινέζε: Αδιάφορος με ενδιαφερόμενο

Η Κροτόνε δίνει μάχη για την παραμονή, αν και τα προγνωστικά είναι εναντίον της. Από την άλλη η Ουντινέζε έχει σωθεί και δοκιμάζει τακτικές και παίκτες ενόψει της νέας σεζόν.

Οι γηπεδούχοι προσφέρουν θέαμα σε κάθε αγώνα τους μιας και στα τελευταία έξι παιχνίδια τους έχουν μπει 32 γκολ. Η άμυνα τους έχει τεράστια κενά, όμως στην επίθεση είναι αρκετά καλοί. Ο επιθετικός Σίμι είναι στην τέταρτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Οι φιλοξενούμενοι κάνουν αλχημείες τις τελευταίες αγωνιστικές και δεν τους έχει βγει σε καλό. Έχουν τρείς συνεχόμενες ήττες και γενικότερα δείχνουν αδυναμίες αμυντικά.

Προγνωστικά στο Κάλιαρι – Πάρμα: Ο θάνατος σου η ζωή μου

Ντέρμπι παραμονής στην Σαρδηνία. Τα προγνωστικά είναι υπέρ των γηπεδούχων, κυρίως γιατί οι φιλοξενούμενοι είναι σε κακό φεγγάρι.

Η Κάλιαρι έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και δείχνει να δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. Η παραμονή φαίνεται να απομακρύνεται και χρειάζεται ένα θαύμα. Εντός έδρας τα βρίσκει δύσκολα καθώς στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχεις μόλις μία νίκη.

Η Πάρμα έχει αρχίσει να κάνει καλές εμφανίσεις, όμως δύσκολα θα προλάβει την παραμονή. Οι δύο σερί ήττες στην έδρα της στοίχισαν αρκετά. Επιθετικά είναι πολύ καλή, μιας και οι προσθήκες του Γενάρη βοήθησαν σημαντικά σε αυτόν τον τομέα. Ο Ντένις Μαν για μένα είναι η καλύτερη μεταγραφή του Ιανουαρίου. Είναι μέσα σε όλες τις φάσεις και έχει επαφή με τα δίχτυα.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
16:00
Κροτόνε - Ουντινέζε
Goal/goal & over 2,5
2.15
Σκόρερ
16:00
Κροτόνε - Ουντινέζε
Γκολ Σίμι
2.60
Σκόρερ
21:45
Κάλιαρι - Πάρμα
Γκολ Μαν
4.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις