Κύπελλο Γερμανίας με ευκαιρίες

Προγνωστικά μπάσκετ

Καλημέρα σε όλους. Επιστροφή μετά από περίπου μία εβδομάδα με στόχο πάντα τα ταμεία. Στα προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθούμε με το Final-4 της BBL, το γνωστό BBL Pokal το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στο Audi Dome του Μονάχου (έδρα της Μπάγερν).

Προγνωστικά μπάσκετ στον πρώτο ημιτελικό

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό η τυπικά γηπεδούχος Ουλμ αντιμετωπίζει την Μπάγερν. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλη μία φορά φέτος με την Μπάγερν να κερδίζει πολύ δύσκολα με 77-81.

Η ομάδα του Γιάκα Λάκοβιτς για να φτάσει στο Final-4 προκρίθηκε ως πρώτη από τον 3ο όμιλο της πρώτης φάσης σε τριπλή ισοβαθμία με Λούντβιγκσμπουργκ και Μπάμπεργκ. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας τέσσερις σερί νίκες. Η συμμετοχή των Γκουντέρ και Χόλμαν θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη, η οικοδέσποινα του Final-4 Μπάγερν πανηγυρίζει ακόμα την πρόκριση στην οκτάδα της Euroleague, καθώς τερμάτισε πέμπτη στη regular season. Έχει αξιώσεις για ακόμα πιο ψηλά καθώς αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας την ασταθή φέτος Αρμάνι. Όσον αφορά την διοργάνωση του κυπέλλου, η Μπάγερν προκρίθηκε, σε ισοβαθμία με την Μιτελντόιτσερ ,από τον τέταρτο όμιλο ως πρώτη. Έχει ανοίξει ολομέτωπη επίθεση με την διοργάνωση τη BBL καθώς προγραμμάτισε εξ αναβολής αγώνα 40 ώρες πριν από τα παιχνίδια με την Αρμάνι στο Μιλάνο για τα play offs της Euroleague!

Δεύτερος ημιτελικός: Γκέτινγκεν -Άλμπα Βερολίνου

Στον δεύτερο ημιτελικό η Γκέτινγκεν υποδέχεται την ισχυρή Άλμπα. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί φέτος άλλες δύο φορές με την Άλμπα να κερδίζει πολύ έυκολα με 89-58 και 75-86.

Οι τυπικά γηπεδούχοι προκρίθηκαν ως πρώτοι από το δεύτερο όμιλο του κυπέλου με τρείς νίκες απέναντι σε Σκαϊλάινερς ,Ράστα Βέχτα και Γκίσεν. Έχουν πέντε νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια. Δεν υπάρχουν απουσίες.

Από την άλλη, η Άλμπα προκρίθηκε από τον πρώτο όμιλο του κυπέλλου. Μετά την ήττα σοκ από τους Τάουερς επέστρεψε στις νίκες απέναντι στην ουραγό Γκίσεν με 96-102. Επανήλθε μετά από το πρόβλημα τραυματισμού του ο Μάοντο Λο. Αμφίβολος ο σέντερ Κουμάντζε.

Εκτιμήσεις: Όσον αφορά τους ημιτελικούς υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί. Η Άλμπα έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει πολύ εύκολα την Γκέτινγκεν . Από την άλλη, στον πρώτο ημιτελικό θεωρώ πως υπάρχει χώρος για έκπληξη. Η Ουλμ είναι ομάδα που χτίστηκε φέτος με ευρωπαϊκές βλέψεις και στον αγώνα πρωταθλήματος με την Μπάγερν έδειξε ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Ακόμη, η Μπάγερν σε περίπτωση που προκριθεί δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην Άλμπα. Φέτος Άλμπα και Μπάγερν έχουν συναντηθεί δύο φορές σε Euroleague και BBL με την Άλμπα να κερδίζει εύκολα την πρώτη αναμέτρηση με 85-72 και στη δεύτερη να χάνει στην παράταση με 101-95. Ακόμη ο παράγοντας έδρα για την Μπάγερν δεν ισχύει, καθώς οι αγώνες θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Συνοψίζοντας στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με την κατάκτηση της διοργάνωσης από την Άλμπα, με την πρόκριση της Ουλμ στον τελικό και με ειδικά παικτών.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Ρίσκο
17:00
Ούλμ - Μπάγερν
Πρόκριση Ουλμ
4.20
Μονό
17:00
Ουλμ - Μπάγερν
Λούσιτς over 1,5 τρίποντα
2.08
Μονό
20:30
Γκέτινγκεν - Άλμπα
2 (-12,5)
2.00
Fun bet
20:30
Γκέτινγκεν - Άλμπα
Πρώτος σκόρερ: Μ. Έρικσον
7.00
Μακροχρόνιο
Κυπελλούχος Γερμανίας
Άλμπα Βερολίνου
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις