Κερδίζει ή χάνεται το Τορόντο

Προγνωστικά

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του koubanezos.gr. Προγνωστικά NBA απόψε και θα σταθώ στο παιχνίδι με ώρα έναρξης στiς 02:30 ανάμεσα στους Τορόντο Ράπτορς (22-34) και τους Ορλάντο Ματζικ (18-37).

Πολύ δύσκολη χρονιά διανύουν οι γηπεδούχοι, αλλά είχαν σχεδιάσει και αλλιώς πάνε τα πράγματα μέχρι στιγμής. Όταν πριν δύο χρόνια έφταναν στο δαχτυλίδι και έκαναν όλο τον κόσμο του NBA να παραμιλάει, δεν πίστευαν ότι τώρα θα έχουν φτάσει στο σημείο να παλεύουν για να μπουν στη δεκάδα και να πάρουν μια δεύτερη ευκαιρία μέσω του νεοσύστατου play-in tournament για να βρεθούν στην post season.

Προχθές κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στους Σπερς, να τονώνουν την ψυχολογία τους και να πιστέψουν ξανά στις δυνατότητες τους. Διαθέτουν ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, έχουν τις προσωπικότητες για να βγουν μπροστά στα δύσκολα και φαίνεται πως έχει κουμπώσει καλά το τελευταίο απόκτημα από το Πόρτλαντ, ο Γκαρι Τρεντ Τζουνιορ, ο οποίος έχει δώσει πολλές λύσεις στα τελευταία παιχνίδια.

Το Ορλάντο από την άλλη, μετά τις αποχωρήσεις των Βουτσεβιτς, Φουρνιε και Γκόρντον, πέταξε λευκή πετσέτα για φέτος και μπήκε σε φάση ανοικοδόμησης. Με το τωρινό ρόστερ πολύ πιθανό ούτε στην Ευρωλίγκανα μην μπορούσαν να σταθούν.

Το σημερινό παιχνίδι λοιπόν για το Τορόντο είναι must win, για να σώσουν ότι σώζεται από μια κακή χρόνια. Θα τους εμπιστευτώ και θα ποντάρω στον 1 (-2.5) σε απόδοση 1.95!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
02:30
Τορόντο Ράπτορς - Ορλάντο Ματζικ
1 (-2.5)
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις