ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Παγκόσμιο Σνούκερ: Από 3.50 μέχρι... 151.00!

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Παγκόσμιο Σνούκερ: Από 3.50 μέχρι... 151.00!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Παγκόσμιο Σνούκερ: Από 3.50 μέχρι... 151.00!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Παγκόσμιο Σνούκερ: Από 3.50 μέχρι… 151.00!

Παγκόσμιο Σνούκερ: Από 3.50 μέχρι... 151.00!

Η γιορτή του σνούκερ αρχίζει αύριο στο θέατρο Crucible του Σέφιλντ και το koubanezos.gr ετοίμασε και φέτος αναλυτικό αφιέρωμα, με προτάσεις για πολλά μακροχρόνια στοιχήματα!

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν ονειρεύεται να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι τον Αύγουστο και να φτάσει τις επτά κατακτήσεις, ισοφαρίζοντας το τελευταίο ρεκόρ που απέμεινε στον μεγάλο, Στίβεν Χέντρι. Ο ανταγωνισμός, όμως, είναι σκληρός.

Ο θριαμβευτής του 2019, Τζαντ Τραμπ, επιστρέφει δριμύτερος με στόχο να επιστρέψει στον θρόνο και να εδραιώσει την κυριαρχία του. O Νιλ Ρόμπερτσον τρόμαξε κόσμο και κοσμάκη με όσα έκανε στο Tour Championship, ενώ ο Μαρκ Σέλμπι ήταν πιο δυνατός πριν τα Χριστούγεννα, ξέρεις όμως ότι είναι ικανός για όλα – ακόμα κι αν είσαι από εκείνους που δεν τον χωνεύουν.

Μήπως μπορεί να ξεγράψει κανείς τον Τζον Χίγκινς, ο οποίος θύμισε τα παλιά πριν από δύο μήνες στο Players Championship; Ή τον περσινό φιναλίστ, Κάιρεν Γουίλσον και τον τρεις φορές παγκόσμιο, Μαρκ Γουίλιαμς; Υπάρχει η πιθανότητα να δούμε και φέτος qualifier που θα φτάσει στο μονό τραπέζι ή μήπως έφτασε η στιγμή της υπέρβασης για κάποιον Κινέζο (τον Ντινγκ Τζουνχούι βασικά, που το κυνηγάει χρόνια);

Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε όλα τα παραπάνω ερωτήματα, στην ανάλυση κάθε τεταρτημορίου της «πυραμίδας» του τουρνουά, όπως ατυτή συμπληρώθηκε με τη χθεσινή κλήρωση.

Quarter 1

Ρόνι Ο’Σάλιβαν (1) – Μαρκ Τζόις

Άντονι ΜακΓκιλ (16) – Ρίκι Γουόλντεν

Ντινγκ Τζουνχούι (9) – Στιούαρτ Μπίνγκαμ

Στίβεν Μαγκουάιρ (8) – Τζέιμι Τζόουνς

Με έχει μπερδέψει ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Μέχρι πρότινος, θεωρούσα ότι είχε λίγες πιθανότητες να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Όχι επειδή έχασε πέντε τελικούς τους προηγούμενους μήνες. Ούτε επειδή αγωνιστικά έμοιαζε να βρίσκεται μονίμως μία ταχύτητα κάτω απ’ τους υπόλοιπους «μεγάλους». Απλώς, έδινε την αίσθηση ότι μετά την επιτυχία του περασμένου Αυγούστου, ήταν πια χορτάτος.

Κάτι άλλαξε, όμως, τις τελευταίες ημέρες. Στο live event που οργάνωσε στο Facebook στις 6 Απριλίου, έσπευσε να διορθώσει το «αν ο Ρόνι κατακτήσει το έβδομο» του συνεργάτη του με το «όταν». Ξαφνικά, επίσης, άρχισε να πετάει «μπηχτές» για τον Μαρκ Σέλμπι και την πικρία που έβγαλε μετά τον περσινό ιστορικό ημιτελικό, αλλά και να δηλώνει ανήσυχος για τη συναναστροφή του με το κοινό, υπό τον φόβο του κορωνοϊού.

Πού θα βγάλει όλο αυτό; Κανείς δεν ξέρει, πάντως φαντάζει πιο πιθανό να δούμε έναν Rocket μεταμορφωμένο προς το καλύτερο (όχι ότι έπαιζε άσχημα, αλλά καταλαβαίνετε). Βρίσκεται και σε ένα τεταρτημόριο που δεν προκαλεί τρόμο, παρότι η χθεσινή κλήρωση έριξε σ’ αυτό και τον Στιούαρτ Μπίνγκαμ.

Ο Ντινγκ Τζουνχούι πάντα ζορίζεται ψυχολογικά απέναντί του, μια και του δείχνει υπερβολικό σεβασμό. Αν έχει νικήσει τον Μπίνγκαμ, βέβαια, θα πάρει άλλον αέρα και ίσως επαναλάβει τη νίκη του 2017. Ο Στίβεν Μαγκουάιρ είναι τόσο ασταθής σε όλους τους τομείς, που δεν πείθει ότι θα αντέξει μία τέτοια δοκιμασία. Ας περάσει πρώτα τον «φορτσάτο» Τζέιμι Τζόουνς και το ξανασυζητάμε.

Προφανώς δεν θα έχει θέμα ο Ο’Σάλιβαν να νικήσει τον «φτωχό πλην τίμιο», Μαρκ Τζόις. Με τα σημερινά δεδομένα, εύκολο φαίνεται και το ματς του 2ου γύρου. Ο περσινός ημιφιναλίστ (αλλά άφαντος φέτος) Άντονι ΜακΓκιλ και ο επανακάμψας, Ρίκι Γουόλντεν, απέχουν πολύ από το να φοβίσουν τον GOAT σε ένα best of 25 ματς. Οπότε, πάμε με τη λογική…

Quarter 2

Τζον Χίγκινς (5) – Τιάν Πενγκφέι

Μαρκ Γουίλιαμς (12) – Σαμ Κρέγκι

Μαρκ Άλεν (13) – Λιου Χαοτιάν

Μαρκ Σέλμπι (4) – Κερτ Μάφλιν

Από την ημέρα που έκατσαν έτσι οι θέσεις στην κατάταξη, ονομάστηκε «το γκρουπ του θανάτου» και βλέπετε το γιατί. Η κλήρωση δεν το μπέρδεψε περισσότερο, μια και οι qualifiers που έτυχαν εδώ δεν είναι από τους ισχυρούς, με εξαίρεση ίσως τον Κερτ Μάφλιν. Από τους «μεγάλους», όμως, ποιον να επιλέξεις ότι θα φτάσει στα ημιτελικά;

Ο Μαρκ Άλεν χρωστάει στον εαυτό του ένα καλό Παγκόσμιο. Την προηγούμενη διετία δεν πέρασε ούτε τον 1ο γύρο, ενώ έφτασε στο 1-table set up για πρώτη και μοναδική φορά το 2009! Με εξαίρεση την κατάκτηση του Champion of Champions η χρονιά του ήταν μέτρια προς κακή και τυχόν διάκριση στο Crucible θα είναι έκπληξη. Του ‘τυχε και ο Λιου Χαοτιάν και δεν έχει καλό παρελθόν με νεαρούς Κινέζους…

Ο Μαρκ Σέλμπι τα πήγε πολύ καλύτερα φέτος, δείχνοντας να έχει αφήσει πίσω του το σοκ του περσινού ημιτελικού. Είναι επικίνδυνος ο πρώτος αγώνας του, ξέρουμε όμως ότι αν προχωρήσει, θα δυναμώσει, όσο χρειάζεται για να επιβιώσει από αυτόν τον όμιλο παικτών. Σίγουρα είναι πιο δυνατός πνευματικά από τον (σημερινό, τον 46χρονο) Μαρκ Γουίλιαμς, ο οποίος πάντως δείχνει φορμαρισμένος από τον Μάρτιο και μετά.

Ο Σαμ Κρέγκι και ο Τιάν Πενγκφέι έχουν τους λόγους τους να ονειρεύονται περαιτέρω διάκριση, είναι όμως ο Τζον Χίγκινς αυτός που περιμένω να αποδειχθεί πιο δυνατός. Από την αλλαγή του χρόνου παίζει πολύ καλύτερα και παρότι δεν είναι εφικτό να είναι σταθερά τέλειος σε ένα τόσο απαιτητικό τουρνουά, ποντάρω στη «δίψα» του για το πέμπτο. Κι ας είναι δύσκολο να το σηκώσει.

Quarter 3

Νιλ Ρόμπερτσον (3) – Λιανγκ Γουενμπό

Τζακ Λισάουσκι (14) – Άλι Κάρτερ

Μπάρι Χόκινς (11) – Ματ Σελτ

Κάιρεν Γουίλσον (6) – Γκάρι Γουίλσον

Ήταν τόσο δυνατός ο Νιλ Ρόμπερτσον στο Tour Championship, που δικαίως θεωρείται από πολλούς μέχρι και πρώτο φαβορί για το τρόπαιο. Το 70% της απόδοσης εκείνων των ημερών να πιάσει, μπορεί να σηκώσει το «μεγάλο» για δεύτερη φορά. Είναι περίεργο κιόλας ότι δεν έχει φτάσει έκτοτε παρά μόνο μία φορά στο 1-table set up (το 2014) και προφανώς δεν είναι συμπτωματικό. Κάτι τον επηρεάζει ψυχολογικά και τον «κρατάει».

Αν ο Αυστραλός έπιασε το peak της απόδοσής του πιο γρήγορα απ’ ό,τι έπρεπε, θα φανεί στην πράξη. Ιδιαίτερα επικίνδυνος αντίπαλος δεν του έτυχε στον 1ο γύρο, μια και οι ημέρες που ο Λιανγκ Γουενμπό θεωρούταν τέτοιος έχουν παρέλθει. Ούτε ο Τζακ Λισάουσκι ούτε ο Άλι Κάρτερ δείχνουν ικανοί να απειλήσουν σοβαρά τον Robbo κι έτσι, εφόσον κυνηγάς την έκπληξη, σου μένουν δύο επιλογές.

Ο περσινός φιναλίστ, Κάιρεν Γουίλσον, είναι πάντα υπολογίσιμος στο Crucible, πρέπει όμως να προσέξει το πρώτο ματς με τον συνεπώνυμό του, Γκάρι Γουίλσον. Αλλά και να τον αποκλείσει, πόσοι παίκτες έχουν φτάσει σε δύο σερί τελικούς για να το καταφέρει κι αυτός; Ίσως, λοιπόν, είναι η σειρά του Μπάρι Χόκινς να δει μια χαρά, ύστερα από τις διαδοχικές κατραπακιές που έφαγε στις αρχές του 2021.

Ο 42χρονος Άγγλος έχει ανεβάσει την απόδοσή του σε σχέση με την προηγούμενη διετία. Απλώς έχει την τάση να… λιποθυμάει όταν είναι έτοιμος να νικήσει κάποιον «μεγάλο». Ίσως ήμουν σκληρός μαζί του στην πρώιμη επισκόπηση που δημοσιεύτηκε προ δύο εβδομάδων και θα ριψοκινδυνεύσω ότι θα είναι αυτός που θα κάνει την έκπληξη.

Δεν μιλάμε για τον τίτλο, αλλά για την τετράδα, όπου έχει ξαναφτάσει τόσες φορές (τη μία νικώντας τον Ρόμπερτσον, το 2015). Ο Ματ Σελτ θα είναι ζόρικος αντίπαλος στον 1ο γύρο, αν τον περάσει, όμως, δεν τον φοβάμαι (λέμε τώρα)!

Quarter 4

Σον Μέρφι (7) – Μαρκ Ντέιβις

Γιαν Μπινγκτάο (10) – Μάρτιν Γκουλντ

Ντέιβιντ Γκίλμπερτ (15) – Κρις Γουέικλιν

Τζαντ Τραμπ (2) – Λίαμ Χάιφιλντ

Η περίφημη «Κατάρα του Crucible» δεν στέκει φέτος πάνω απ’ το κεφάλι του Τζαντ Τραμπ, αν και μάλλον δεν ήταν βασική αιτία της περσινής του αποτυχίας. Το lockdown της άνοιξης του έκοψε τη φόρα και από το Championship League του Ιουνίου η απόδοσή του είχε πέσει αισθητά. Γι’ αυτό έφτασε… αγκομαχώντας μέχρι τους «8» στο Παγκόσμιο.

Θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι οι πρόωροι αποκλεισμοί του Τραμπ από το Players και το Tour Championship είναι ανησυχητικά σημάδια και η ιστορία θα επαναληφθεί και φέτος στο Crucible. Προσωπικά, όμως, εκτιμώ ότι θα του βγει σε καλό, μια και τράβηξε κάπως τα φώτα από πάνω του.

Γιατί να μην τα καταφέρει και φέτος, λοιπόν; Η κλήρωση ήταν ευνοϊκή, αφού ο Λίαμ Χάιφιλντ δύσκολα θα τον ζορίσει με το «καλημέρα», ενώ και στον 2ο γύρο δεν έφερε στον δρόμο του κάποιον πιο επικίνδυνο qualifier από τον Κρις Γουέικλιν. Κάποιοι θα θυμηθείτε το ματς του 2018, αλλά έχει σχέση ο τότε Τραμπ με αυτόν της τελευταίας διετίας; Ούτε ο Γουέικλιν είναι πιο επικίνδυνος από τον άλλο πιθανό αντίπαλο του Νο 1 της κατάταξης στους «16», τον πάντα υπολογίσιμο, Ντέιβιντ Γκίλμπερτ.

Σίγουρα θα έρθει πιο δύσκολος αντίπαλος στον προημιτελικό. Θα είναι ο Σον Μέρφι, που έχει καλή παράδοση απέναντί του, αλλά ταλαιπωρήθηκε πάλι από τους περιορισμούς της πανδημίας και δεν πείθει για τον βαθμό ετοιμότητάς του; Θα είναι ο Γιαν Μπινγκτάο, που έχει άγνοια κινδύνου και τον είχε απειλήσει και πέρυσι, αλλά σίγησε μετά τον θρίαμβο του Masters; Δύσκολα θα είναι ο Μάρτιν Γκουλντ, παρότι στη μέρα του είναι ικανός για όλα, ενώ θα θέλαμε πολύ να του κάνει τη ζημιά ο συμπαθέστατος Μαρκ Ντέιβις. Μεταξύ μας, όμως, είναι μάλλον απίθανο να φτάσει τόσο μακριά.

Το Νο 1 για το… τρόπαιο Νο 2!

Πάμε και στο ζουμί τώρα. Ποιος το σηκώνει; Το ιδεώδες θα ήταν ένας τελικός του Ο’Σάλιβαν με τον Τραμπ ή τον Ρόμπερτσον (άσχετα αν εμείς δίνουμε Χόκινς για την έκπληξη). Να έχει την ευκαιρία ο Rocket για το έβδομο και το ρεκόρ, απέναντι όμως σε έναν νεότερο παίκτη-φόβητρο. Διότι, καλώς ή κακώς, οι πέντε από τους έξι τίτλους του κατακτήθηκαν με πολύ κατώτερους αντιπάλους στους τελικούς.

Βέβαια, για να φτάσει στον τελικό ο Ο’Σάλιβαν, θα πρέπει να βγει αλώβητος από τον ημιτελικό, που λογικά θα είναι ζόρικος. Είτε με Χίγκινς είτε με Σέλμπι είτε με Γουίλιαμς. Ακόμα και με Άλεν, δεν θα είναι περίπατος, ενώ και ο προημιτελικός με έναν εκ των Ντινγκ, Μπίνγκαμ ή Μαγκουάιρ μπορεί να τον φθείρει. Είναι και 45 ετών πια.

Δεν συμφωνώ ότι φέτος έχει την τελευταία ευκαιρία του για το έβδομο ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών. Σαφώς και μπορεί να το πάρει του χρόνου ή και σε πέντε χρόνια – τόσο ξεχωριστός είναι. Μάλλον, όμως, ήρθε η σειρά του Τραμπ, ο οποίος διψά να δώσει απαντήσεις σε όσους θεωρούν ότι «λυγίζει» από την πίεση στα Triple Crown τουρνουά.

Φέτος, άλλωστε, δεν απέτυχε στα δύο προηγούμενα: έφτασε μία… τρίχα από την κατάκτηση του UK Championship και έχασε το Masters λόγω Covid-19. Τα multi-session παιχνίδια του Παγκοσμίου τον ευνοούν, μάλιστα, αφού θα του δίνουν τη δυνατότητα να διορθώνει τα τυχόν μέτρια διαστήματα απόδοσης.

Το ίδιο, άλλωστε, είχε κάνει και το 2019. Είναι μεγάλος μύθος αυτός που καλλιεργείται εσχάτως, μεταξύ των Βρετανών τηλεσχολιαστών, για το δήθεν μαγικό σνούκερ που έπαιξε ο Τραμπ προ διετίας στο Crucible.

Αντιθέτως, θυμόμαστε καλά ότι είχε πιάσει το peak του μόνο στο τελευταίο σκέλος κόντρα στον Ντινγκ και στα δύο μεσαία του τελικού με τον Χίγκινς. Άντε και στο πρώτο του προημιτελικού με τον Μαγκουάιρ. Στα υπόλοιπα, το Β Game του ήταν τόσο καλό, που αρκούσε για να του δίνει προβάδισμα και να παίρνει τις νίκες.

Δεν είναι αναγκαίο, δηλαδή, για τον Τραμπ να πιάσει την τοπ απόδοσή του σε όλα τα ματς, για να τους νικήσει όλους. Κάτι που φοβόμαστε ότι ισχύει και για τον Ο’Σάλιβαν και για τον Ρόμπερτσον και ιδίως για τον Χίγκινς και τον Σέλμπι.

Η ώρα του παιδιού

Πολύ σοβαρά τα πήραμε όλα, όμως, γι’ αυτό πάμε και σε πιο χαλαρό στοιχηματισμό. Δύο μακροχρόνια fun bet, που μπορεί να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας από την πρώτη έως και την τελευταία ημέρα.

Το πρώτο, είναι το αγαπημένο του γνωστού Άγγλου μπλόγκερ, Snookerbacker σε κάθε μεγάλη διοργάνωση. Το κυνήγι του να σημειωθεί τουλάχιστον ένα century break σε κάθε ένα από τα 31 ματς του Παγκοσμίου! Δεν είναι τόσο απλό όσο πιθανόν φαίνεται, επειδή οι αγώνες περιλαμβάνουν πολλά frames. Αλλά αξίζει τον κόπο.

Το δεύτερο, αφορά το ποιος παίκτης θα σημειώσει το υψηλότερο break της διοργάνωσης. Οι αποδόσεις είναι χαμηλές για τον Τραμπ και τον Ο’Σάλιβαν και υπερβολικά υψηλές για ικανότατους σκόρερ, όπως ο Κερτ Μάφλιν (67.00) ή ο Τζέιμι Τζόουνς (81.00). Προφανώς επειδή υπολογίζεται ότι θα παίξουν λιγότερα ματς (και frames).

Προσωπικά, όμως, έβαλα στο μάτι το 151.00 του Μαρκ Ντέιβις, ο οποίος σημείωσε το υψηλότερο break των προκριματικών (143)! Με αντίπαλο τον επιπόλαιο τακτικά, Σον Μέρφι, ίσως «κάτσει» στον 48χρονο άσο μία καλή ευκαιρία για κάτι αντίστοιχο και στο Crucilbe. Και θα είναι ωραίο η τελευταία (πιθανότατα) παρουσία του σε τελική φάση Παγκοσμίου, να του αφήσει τη γλυκιά γεύση ενός τέτοιου επιτεύγματος.

Μακροχρόνιο
Να κατακτήσει το τρόπαιο
Τζαντ Τραμπ
3.50
Νικητές τεταρτημορίων
Quarter 1
Ρόνι Ο'Σάλιβαν
1.57
Quarter 2
Τζον Χίγκινς
2.87
Quarter 3
Μπάρι Χόκινς
6.50
Quarter 4
Τζαντ Τραμπ
1.50
Fun Bet #1
Century break σε κάθε ματς
Ναι
13.00
Fun bet #2
Υψηλότερο break
Μαρκ Ντέιβις
151.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις