ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Από νησί σε... νησί

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Από νησί σε... νησί

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Από νησί σε… νησί

Στοίχημα Παρασκευής

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Θετικό το πρόσημο της Πέμπτης, αφού πλήρωσαν τα κόρνερ της Λίβερπουλ και μας επιστράφηκε το ποντάρισμα στην Γερμανία. Σήμερα συνεχίζουμε με στοίχημα Παρασκευής για προθέρμανση ενός ακόμη καυτού ποδοσφαιρικού και στοιχηματικού Σ/Κ. Προγνωστικά από δύο νησιά με πολλά κατάλοιπα που έχει αφήσει το ένα στο άλλο.

Στοίχημα Παρασκευής: Το ιδανικό… Χ

Αρχή στο στοίχημα Παρασκευής με αναμέτρηση από την Championship. Την ισοπαλία με 2-2 απέσπασε η Μπλακμπερν, στην έδρα της Κάρντιφ με γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Με αυτόν τον βαθμό διατήρησε την απόσταση των οκτώ βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού. Έχει σημαντικό προβάδισμα και με μια ενδεχόμενη νίκη απέναντι στην Ντέρμπι σήμερα, θα καθαρίσει οριστικά με την παραμονή της. Έχει μία μόλις νίκη στα 16 τελευταία παιχνίδια της και είναι τυχερή λόγω του εξαιρετικού ξεκινήματος που είχε κάνει.

Δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδό της η Ντέρμπι απέναντι στη Νόριτς όπου γνώρισε την ήττα με 1-0. Δέχτηκε το γκολ στο 21ο λεπτό και δεν κατάφερε από εκεί και πέρα να βγάλει κάποια αντίδραση. Απέχει τέσσερις πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει το αποτέλεσμα για να μπορέσει να ανασάνει βαθμολογικά και να διώξει το μεγάλο άγχος.

Δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, όπως προανέφερα έχουν μια νίκη στα τελευταία 16 ματς. Αρκετές απουσίες έχουν αμφότερες οι δύο ομάδες. Νομίζω πως είναι ιδανική περίπτωση για Χ καθώς θα τις βόλευε και τις δύο αυτό. Το βρίσκουμε σε απόδοση 3.30 και θα ποντάρουμε σε αυτό.

Η καλύτερη δε χάνει 

Περνάμε σε άλλο νησί και αυτήν την φορά στην Κύπρο και στην αναμέτρηση της ΕΝΠ με την Δόξα.  Με πολλά προβλήματα παρατάχθηκε κόντρα στο ΑΠΟΕΛ η ομάδα του Παραλιμνίου την προηγούμενη αγωνιστική και ηττήθηκε με 1-0. Κακοί οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο, δέχτηκαν φάσεις, γκολ, ενώ σώθηκαν και από το δοκάρι. Πιο ισορροπημένο το παιχνίδι στην επανάληψη, λιγοστές οι καλές στιγμές, με κάθε μία ομάδα όμως να έχει και από ένα δοκάρι. Παραμένει σε δύσκολη βαθμολογική θέση το Παραλίμνι, που ανακοίνωσε νέο τεχνικό, τον Σωτήρη Αντωνίου.

Η Δόξα προέρχεται από εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία με τη Σαλαμίνα. Σε μία αναμέτρηση όπου ήταν καλύτερη μεν, αλλά πλήρωσε την αστοχία της. Πολλές οι καλές στιγμές των γηπεδούχων στο ματς που απειλήθηκαν μονάχα μία φορά. Παραμένει πάντως εκτός επικίνδυνης ζώνης και ακόμα κρατάει την τύχη στα χέρια της, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής.

Για την υπέρβαση θα αγωνιστεί σήμερα η ομάδα του Παραλιμνίου, απέναντι σε μια Δόξα που τις περισσότερες φορές παίζει καλά, αλλά δεν παίρνει πάντα το αποτέλεσμα που της αξίζει. Δύσκολα να μη χάσουν οι γηπεδούχοι. Ακόμα και να μην πάρει την νίκη η Δόξα, θα σκαλώσει στην ισοπαλία. Το Χ2 συνδυαστικά με το over 1,5 πληρώνει στο 2.22 και δεν είναι καθόλου κακό και ας εμπεριέχει ένα ρίσκο στο θέμα των γκολ.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
17:00
Ε.Ν. Παραλιμνίου - Δόξα Κατωκοπιάς
Χ2 & over 1,5
2.22
Ρίσκο
20:00
Μπλάκμπερν - Ντέρμπι
Χ
3.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις