Ποντάρισμα στους «τελικούς»

Ποντάρισμα στους «τελικούς»

Καλημέρα φίλοι μου. Έχουμε μπροστά μας ένα καυτό Σαββατοκύριακο απ΄όλες τις απόψεις.

Πάμε πρώτα στη Superleague σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά στη μάχη της παραμονής. Ο Πανιώνιος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τα πλέι άουτ και με το μεγάλο διπλό επί του Αστέρα, ελπίζει βάσιμα στη σωτηρία του. Αρκεί φυσικά να κερδίσει σήμερα, αλλιώς όλη η προηγούμενη προσπάθεια του θα πάει χαμένη. To καλό είναι ότι θα έχει έτοιμους, τόσο τον σκόρερ στην Τρίπολη, Τσιλούλη, όσο και το βασικό του σέντερ φορ, Αραμπούλι. Δυο παίχτες που δίνουν σημαντική βοήθεια στην επίθεση. Η Ξάνθη πήρε βαθιά ανάσα με τη μεσοβδόμαδη νίκη επί του Ατρόμητου. Σήμερα βολεύεται και με την ισοπαλία, αφού κρατάει τον αντίπαλο της στο -4. Γενικά, ωστόσο, δεν έχει τη φλόγα που έχει ο Πανιώνιος, για τον οποίον το ματς είναι τελικός. Ο άσος στο 2.40 θα είναι η επιλογή μου. Αραμπούλι στο 5.90 για σκόρερ του πρώτου γκολ.

Τελευταία αγωνιστική στην Ουγγαρία. Η Ντεμπρετσένι πέτυχε δυο κολλητές νίκες στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν κι έμεινε ζωντανή στη μάχη για τη σωτηρία. Ειδικά το μεγάλο  διπλό επί της Μεζοκόβετστ ισοδυναμεί με μισή παραμονή. Με νίκη σήμερα, βάζει από κάτω την Πάκσι και σώνεται. Υπερέχει σε ειδικό βάρος και με τη βοήθεια του κόσμου της, έχει όλα τα φόντα για να πάρει το ματς. Ο άσος στο 1.70.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης στο ready4bet.com

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις