ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Έχει και τύχη η Λιλ...

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Έχει και τύχη η Λιλ...

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Έχει και τύχη η Λιλ...

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Έχει και τύχη η Λιλ…

Προβλέψεις στοιχήματος

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στις φορμαρισμένες Λιλ και Μονπελιέ ανοίγει η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Ligue 1 με τις σημερινές προβλέψεις στοιχήματος να επικεντρώνονται αποκλειστικά στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι.

Προβλέψεις στοιχήματος: Επόμενη στάση, Μονπελιέ

Πέρασε και από την έδρα της Μετς η Λιλ, πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 0-2 (πολλές ευκαιρίες η Μετς, μεταξύ αυτών χαμένο πέναλτι στο 0-0 και δοκάρι στο δεύτερο μέρος) και διατηρεί το +3 από την Παρί. Επιστρέφει τώρα στην έδρα της για να αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη Μονπελιέ ενώ και το πρόγραμμά της μέχρι το τέλος, δεν το λες εύκολο (θα υποδεχτεί επίσης Νις και Σεντ Ετιέν και θα φιλοξενηθεί από Λιόν, Λανς και Ανζέ την τελευταία αγωνιστική). Δυσκολεύεται αισίως στο «Πιερ Μορουά» με μόλις μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια για το δίμηνο Φεβρουάριος-Μάρτιος (1-2-1), διάστημα στο οποίο ωστόσο δημιουργεί πολλές τελικές και κερδίζει πολλά κόρνερ (περίπου 16 τελικές ανά αγώνα και συνολικά 37 κερδισμένα κόρνερ!). Επέστρεψε στην αποστολή νωρίτερα του αναμενόμενου ο σημαντικός επιθετικός Ντέιβιντ, ενώ ο Γκαλτιέ μπορεί να υπολογίζει και στους Γιαζίτσι και Τζάλο.

Ματσάρα το εντός έδρας της Μονπελιέ με τη Μαρσέιγ (3-3), πολλές εναλλαγές στο σκορ με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο τέλος, να παίρνουν τον βαθμό και να επεκτείνουν το αήττητο σερί στα 13 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στην 8η θέση και το -6 από την 5η Λανς, βάσιμες οι ελπίδες τους για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεύτερη χειρότερη άμυνα (53 γκολ) και πέμπτη καλύτερη επίθεση (52 γκολ) στο πρωτάθλημα, με τους πάντα επικίνδυνους Ντελόρτ, Λαμπόρντ, Μαβιντίντι αλλά και τον ποιοτικότατο χαφ Σαβανιέ να έχουν συμμετοχή στα 40 από τα 52 τέρματα των φιλοξενούμενων. Επιπλέον η Μονπελιέ έχει βρει δίχτυα στα 30 από τα συνολικά 35 φετινά παιχνίδια της, ενώ ως φιλοξενούμενη δεν έχει σκοράρει μόνο σε Παρί και Ρεμς. Χωρίς απουσίες.

Άκρως θετική η παράδοση της Λιλ όταν υποδέχεται την Μονπελιέ, καθώς σε 14 αναμετρήσεις την τελευταία 20ετία, οι γηπεδούχοι μετρούν 9-4-1. Μάλιστα από τα 14 αυτά παιχνίδια, τα 9 είχαν άσο από ημίχρονο! Στα των.. τεχνικών, το πάνω χέρι έχει ο Κριστόφ Γκαλτιέ (Λιλ) απέναντι στον Μισέλ Ντερ Ζακαριάν (Μονπελιέ) με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε 5 αναμετρήσεις μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας.

Διαιτητής στην αναμέτρηση ο ήδη γνωστός μας Μπενουά Μιγιό. Έχουμε επισημάνει άλλωστε και σε προηγούμενη στήλη την πολύ συχνή εμφάνιση του Goal/goal στα παιχνίδια που διευθύνει ο 39χρονος ρέφερι (14 στα 17 πλέον το ρεκόρ).

Σε καλό φεγγάρι και οι δύο ομάδες, και με ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο. Μάλλον από τύχη κράτησε το μηδέν στο τελευταίο η Λιλ. Μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά αμφότερες, σε καλή τιμή κυκλοφορεί το αμφίτερμα το οποίο θα τιμήσουμε στις σημερινές προβλέψεις στοιχήματος και θα το συνδυάσουμε με τα ομαδικά κόρνερ των γηπεδούχων.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Combo
22:00
Λιλ - Μονπελιέ
Goal/goal & over 3,5 κόρνερ Λιλ
2.37
Σκόρερ
22:00
Λιλ - Μονπελιέ
Anytime scorer Λαμπόρντ (Μονπελιέ)
4.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις