Γκολ στην… αδιαφορία

Προγνωστικά:Β΄Ολλανδίας

Το κίνητρο στο φινάλε της σεζόν έχει… αναρριχηθεί στην ιεραρχία των στοιχηματικών κριτηρίων αλλά όπως και στους περισσότερους τομείς που εμπλέκονται αριθμοί, η ανάλυση των δεδομένων επιδέχεται πολλές ερμηνείες. Οι «διασώσεις» της προηγούμενης εβδομάδας είχαν αίσια κατάληξη αλλά αυτή την φορά στα προγνωστικά Β΄Ολλανδίας, επιλέγω τον ίδιο δρόμο αλλά από την… ανάποδη!

Προγνωστικά Β’ Ολλανδίας: Με κίνητρο και γκολ

Πέραν των ομάδων που… καίγονται για βαθμούς, υπάρχουν και αυτές που έχουν ξεμείνει από κίνητρο στο φινάλε της σεζόν. Ομάδες που έχουν… ξεμείνει στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και είτε δεν «προλαβαίνουν» τους πρωτοπόρους είτε δεν ανησυχούν για την παραμονή. Με αυτό το πρίσμα περιμένω ένα… φεστιβάλ τερμάτων στο ματς της Τέλσταρ  με την Εξέλσιορ.  Το σκορ μπορεί να… ξεφύγει, με γκολ εκατέρωθεν, όπως συνηθίζεται άλλωστε στις αναμετρήσεις δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον. Και οι δύο αρέσκονται άλλωστε φέτος σε υψηλά σκορ, αναμένεται να αγωνιστούν με πιτσιρικάδες που θα πάρουν τις ευκαιρίες τους και το over 3 προσφέρεται σε ικανοποιητικά επίπεδα για την κατηγορία.

Τέλος, στα προγνωστικά Β’ Ολλανδίας θα εμπιστευθώ την Ος κόντρα στην Μάαστριχτ σε μια μάχη της… μεσαίας τάξης καθώς οι γηπεδούχοι διατηρούν ελπίδες διάκρισης κόντρα σε ό,τι δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας. Το πρωτάθλημα της Β΄Ολλανδίας είναι χωρισμένο σε τέσσερις περιόδους και ο κάθε νικητής εξασφαλίζει ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ. Η Ος δεν «προλαβαίνει» μια θέση πλέι οφ μέσω βαθμολογίας αλλά αντιθέτως βρίσκεται στην 3η θέση στην 4η περίοδο με 3-1-1. Θεωρητικά έχει ελπίδες και το 2.55 αξίζει για να πάρουμε απαντήσεις καθώς η Μάαστριχτ θα αγωνιστεί και με δύο σημαντικές απουσίες.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:00
Τέλσταρ – Εξέλσιορ
Over 3 AH
1.90
Μονό
21:00
Oς – Μάαστριχτ
1
2.55
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις