Γκολ διπλασιασμού στην Αγγλία

Championship

  • Καλημέρα στους φίλους του koubanezos.gr! Η τελευταία στήλη με τα ειδικά στοιχήματα από τον αγώνα Παρί – Μπάγερν δε στέφθηκε από επιτυχία, καθώς πέναλτι δε δόθηκε, ενώ βγήκαν μόλις 2 κίτρινες για τους Βαυαρούς. Σήμερα μία και καλή επιλογή από την Championship της Αγγλίας, με το προτεινόμενο σημείο να κρύβει αξία. 

Championship Αγγλίας: Ρέντινγκ – Κάρντιφ 

Πέντε στροφές πριν τον τερματισμό της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Championship, η Ρέντινγκ παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά στην προσπάθειά της να μπει στην προνομιούχο πρώτη εξάδα.  

Για να διεκδικήσει την άνοδο μέσω των play offs, λοιπόν, χρειάζεται τους τρεις βαθμούς της νίκης απόψε στο «Μάντεϊσκι», απέναντι στην αδιάφορη, ουσιαστικά, Κάρντιφ. Η ομάδα του Βέλικο Παούνοβιτς (ο οποίος για όσους θυμούνται έφτασε μια ανάσα το 2015 απ’ το να αναλάβει τον Παναθηναϊκό), απέχει 5 βαθμούς από Μπόρνμουθ και Μπάνσλεϊ, ενώ στους τελευταίους 6 αγώνες για το πρωτάθλημα έχει επιμέρους ρεκόρ 1-3-2. Πρακτικά έχει “πετάξει” 9 βαθμούς, οι οποίοι ίσως να κοστίσουν. Εντός έδρας έχει μόλις μία ισοπαλία σε σύνολο 20 παιχνιδιών (12-1-7). Σκοράρει αρκετά, πάνε δύο μήνες από εκείνο το 0-2 με τη Μίντλεσμπρο, όπου έμεινε “άσφαιρη”. 

Η Κάρντιφ προσπαθεί να τελειώσει τη σεζόν όσο το δυνατόν αξιοπρεπώς, αφού το τρένο των play offs χάθηκε οριστικά και αμετάκλητα μετά την ισοφάριση που δέχθηκε το Σάββατο από την Μπλάκμπερν στο 90’. Η ομάδα από την Ουαλία ουσιαστικά έχει πάθει καθίζηση τον τελευταίο 1,5 μήνα, αφού σε 7 αγώνες έχει πετύχει μόλις 1 νίκη. Θα παραμείνει, λοιπόν, στο πρωτάθλημα της Championship και τη νέα σεζόν, με τον Μικ ΜακΚάρθι να δέχεται κριτική για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Παρ’ όλα αυτά είναι από τις καλύτερες ομάδες εκτός έδρας με ρεκόρ 9-6-5 και 23-21 τέρματα.  

Θεωρώ ότι τα προβλήματα που δείχνει τελευταία στην άμυνα η Ρέντινγκ και η χαλαρότητα της Κάρντιφ που είναι πλέον αδιάφορη, ίσως να οδηγήσουν το συγκεκριμένο ματς της Championship στο αμφίτερμα, που βρίσκεται κοντά στον διπλασιασμό. Βοηθά και η παράδοση που δείχνει ότι επιβεβαιώνεται πολύ συχνά το συγκεκριμένο στατιστικό. Κάτι σε 1-1 μου κάνει… 

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
20:00
Ρέντινγκ - Κάρντιφ
Goal/goal
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις