Football League, Super League 2, League Cup Volley ανδρών και Basket League από την ΕΡΤ3

Τον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου μπάσκετ θα δείξει η ΕΡΤ3

FOOTBALL LEAGUE 

Σάββατο 17 Απριλίου, στις 12:00, Καλαμάτα-Νίκη Βόλου

Στην 6η αγωνιστική της Football League και στο Νότιο Όμιλο, η πρωτοπόρος Καλαμάτα (3 νίκες-2 ισοπαλίες στις πέντε αγωνιστικές) υποδέχεται τη Νίκη Βόλου (2 ισοπαλίες-3 ήττες έως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα).

Περιγραφή: Βασίλης Μπακόπουλος.

SUPER LEAGUE 2 

Με την 21η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου συνεχίζεται η Super League 2. Η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει απευθείας δύο παιχνίδια της αγωνιστικής του Σαββατοκύριακου.

Σάββατο 17 Απριλίου, στις 14:45, Λεβαδειακός-Ιωνικός

Το απόλυτο ντέρμπι της κανονικής περιόδου, καθώς ο δεύτερος της βαθμολογίας (με 38 β.) Λεβαδειακός αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο (με 43 β.) Ιωνικό Νικαίας. Οι γηπεδούχοι έχουν τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια (10-2 γκολ) ενώ ο Ιωνικός «τρέχει» σερί 7 νικών!

Περιγραφή: Γιώργος Χαϊκάλης. Ρεπορτάζ: Στέλιος Σωτηρόπουλος.

Κυριακή 18 Απριλίου, στις 14:45, Παναχαϊκή-Εργοτέλης

Η ομάδα της Πάτρας βρίσκεται στην οριακή για τα play off 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας τρεις νίκες και δυο ήττες στα 5 τελευταία παιχνίδια της. Ο Εργοτέλης πέρασε μια σοβαρή αγωνιστική κρίση, με πέντε συνεχόμενες ήττες, αλλά επανήλθε στις επιτυχίες την περασμένη Κυριακή με το 4-0 επί του ΟΦ Ιεράπετρας.

Περιγραφή: Νίκος Οικονομόπουλος. Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μαραγκού.

LEAGUE CUP VOLLEY «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» 

Η ΕΡΤ3 θα καλύψει αποκλειστικά το φετινό League Cup Volley ανδρών «Νίκος Σαμαράς» , μεταδίδοντας απευθείας και τα τρία παιχνίδια, που θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας» της Βέροιας, το Σαββατοκύριακο 17-18 Απριλίου 2021.

Το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 Απριλίου

17:00 Α’ ημιτελικός: Φίλιππος Βέροιας-ΠΑΟΚ.

Περιγραφή Ευγενία Γήτα, ρεπορτάζ Γιώργος Μαυρόπουλος.

19:40 Postgame A’ ημιτελικού-Pregame Β’ ημιτελικού

20:00 Β’ ημιτελικός: Φοίνικας Σύρου-Ολυμπιακός.

Περιγραφή Θόδωρος Χατζηπαντελής, ρεπορτάζ Ευγενία Γήτα.

Postgame μετά την λήξη του Β’ ημιτελικού.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/4 

19:40 Pregame τελικού

20:00 Τελικός.

Περιγραφή Θόδωρος Χατζηπαντελής, ρεπορτάζ Ευγενία Γήτα.

Postgame μετά την λήξη του τελικού.

BASKET LEAGUE

Το πρωτάθλημα της Basket League συνεχίζεται με την εξ αναβολής αναμέτρηση (από την 14η αγωνιστική) ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, που θα γίνει την Κυριακή στο «PAOK Sports Arena» κα θα αρχίσει στις 17:00, με απευθείας μετάδοση της ΕΡΤ3.

Ο εμφανώς βελτιωμένος στον δεύτερο γύρο, ΠΑΟΚ βρίσκεται στη 5η θέση της βαθμολογίας (12 νίκες-8 ήττες), ενώ ο Παναθηναϊκός, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Euroleague, έχει το καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα με 16 νίκες και μόνο δυο ήττες σε 18 παιχνίδια.

Περιγραφή Δημήτρης Μπουμπουγιατζής, ρεπορτάζ Θόδωρος Φελάνης.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις