ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Μπιλμπάο VS Μπαρτσελόνα: η απονομή του Copa del Rey στην COSMOTE TV

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Μπιλμπάο VS Μπαρτσελόνα: η απονομή του Copa del Rey στην COSMOTE TV

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Μπιλμπάο VS Μπαρτσελόνα: η απονομή του Copa del Rey στην COSMOTE TV

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Μπιλμπάο VS Μπαρτσελόνα: η απονομή του Copa del Rey στην COSMOTE TV

Στην Cosmote TV Κύπελλο και Σούπερ Καπ Ιταλίας για φέτος

Ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο με τον μεγάλο τελικό του Copa del Rey και τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας (FA Cup) περιμένει τους συνδρομητές της COSMOTE TV. Παράλληλα, στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT ξεχωρίζουν αγώνες ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, δράση από τα παρκέ του NBA, αναμετρήσεις τένις και μηχανοκίνητων.

Copa del Rey

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο συναντά για ακόμα μία φορά τους «μπλαουγκράνα» σε τελικό του Copa del Rey. Τελευταία φορά ήταν το 2015, όταν η Μπαρτσελόνα κατέκτησε τον τίτλο, καθ’ οδόν για το ιστορικό treble. Ο μεγάλος τελικός θα μεταδοθεί το Σάββατο 17/4 στις 22.30 από το COSMOTE SPORT 2HD.

FA Cup

Ένα βήμα μακριά από ακόμα μία απονομή τροπαίου βρίσκονται οι ηλεθεατές της COSMOTE TV, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας (FA Cup). Πρώτη αναμέτρηση είναι εκείνη της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο 17/4, στις 19.30. Η δράση συνεχίζεται την Κυριακή 18/4 με το Λέστερ-Σαουθάμπτον (20.30), το οποίο μάλιστα θα πραγματοποιηθεί παρουσία φιλάθλων. Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν από το COSMOTE SPORT1HD.

Οι υπόλοιπες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις

Στην Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι χρειάζεται 11 πόντους στα 7 τελευταία παιχνίδια για να διασφαλίσει τον τίτλο. Την Τετάρτη 21/4, στις 22.15 οι «Πολίτες» πηγαίνουν στην έδρα της Άστον Βίλα (COSMOTE SPORT 1HD), με τον άμεσο ανταγωνιστή τους, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίζει την Κυριακή 18/4 με την Μπέρνλι (18.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Στα γήπεδα της Ισπανίας υπάρχει πλούσια δράση, με 3 παιχνίδια να ξεχωρίζουν την Κυριακή 18/4 στο COSMOTE SPORT 2HD. Ειδικότερα, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν τα: Ρεάλ-Σοσιεδάδ-Σεβίλη (15.00), Ατλέτικο Μαδρίτης-Έιμπαρ (17.15) και Χετάφε-Ρεάλ Μαδρίτης (22.00).

Έξι αγωνιστικές πριν το τέλος της διαδρομής στη Bundesliga, η Λειψία ανοίγει την αυλαία της 29ης αγωνιστικής εναντίον της Χόφενχαϊμ (Παρασκευή 16/4, 21.30, COSMOTE SPORT 3HD). Το Σάββατο 17/4, η Μπάγερν Μονάχου, που εξακολουθεί να μην έχει στη διάθεσή της τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι επισκέπτεται τη Βόλφσμπουργκ (16.30, COSMOTE SPORT 3HD). Όσο για την Ντόρτμουντ, που κυνηγά την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για να της «κλέψει» τη θέση για το UEFA Champions League της ερχόμενης σεζόν, παίζει την Κυριακή 18/4 με την Βέρντερ Βρέμης (16.30, COSMOTE SPORT 3HD). H συνέχεια δίνεται την Τρίτη 20/4, με την εμβόλιμη 30η αγωνιστική και τα ματς Κολονία-Λειψία (19.30, COSMOTE SPORT 7HD) και Μπάγερν Μονάχου-Λεβερκούζεν (21.30, COSMOTE SPORT 2HD).

Στην Πορτογαλία, οι δυο διαδοχικές ισοπαλίες της -αήττητης- Σπόρτινγκ έδωσαν νέο ενδιαφέρον στη Liga NOS. Την Παρασκευή 16/4, στις 23.00 η  Σπόρτινγκ δοκιμάζεται εκτός έδρας με τη Φαρένσε (COSMOTE SPORT 8HD), για την 27η αγωνιστική. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα, την αναμέτρηση της Μπενφίκα με τη Ζιλ Βισέντε (Σάββατο 17/4, 20.00, COSMOTE SPORT 7HD), καθώς και την επίσκεψη της Πόρτο στη Νασιονάλ (Κυριακή 18/4, 19.30, COSMOTE SPORT 6HD).

Πλούσια δράση στα παρκέ 

Η Παρασκευή 16/4 έχει ελληνικό χρώμα, αφού οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο παίζουν με τους Χοκς του Τρέι Γιανγκ (02.30, COSMOTE SPORT 4HD). Tην ίδια ημέρα, στις 05.00 δίνεται το τζάμπολ μιας εκ των πιο ιστορικών αντιπαλοτήτων του ΝΒΑ, αυτής των Λέικερς με τους Σέλτικς (COSMOTE SPORT 8HD). Η μέρα «κλείνει» με τη συνάντηση των Τζαζ με τους Πέισερς (22.00, COSMOTE SPORT 4HD). Η ομάδα της Γιούτα έχει ακόμα μία αποστολή το Σάββατο 17/4 απέναντι στους Λέικερς (23.30, COSMOTE SPORT 4HD).  To ζευγάρι αυτό θα ξανασυναντηθεί την Τρίτη 20/4, στις 05.00 (COSMOTE SPORT 4HD).

Την Κυριακή 18/4 (20.00, COSMOTE SPORT 4HD) οι Νικς δίνουν μάχη εναντίον των Πέλικανς, για να διεκδικήσουν το δικαίωμα επιστροφής στα play offs, για πρώτη φορά από το 2013. Την ίδια ημέρα στις 22.30 (COSMOTE SPORT 7HD) οι Χιτ υποδέχονται τους Νετς.

Από το πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT δεν λείπουν αγώνες από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ.

Την Παρασκευή 16/4 τα φώτα είναι στραμμένα στο ντέρμπι της Πόλης ή αλλιώς το ντέρμπι της ING Basketball Super League, Φενέρμπαχτσε-Αναντολού Εφές (COSMOTE SPORT 7HD). Στο πλαίσιο της VTB League, τo Σάββατο 17/4, στις 12.00 (COSMOTE SPORT 8HD) διεξάγεται το ματς της Αστάνα με τη δεύτερη στη βαθμολογία, Ούνικς του Δημήτρη Πρίφτη. Στις 13.00, η τρίτη στην κατάταξη, ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη φιλοξενείται από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (COSMOTE SPORT 9HD). Λίγο αργότερα, στις 19.00 ξεκινά το Μπαρτσελόνα-Μανρέσα, για την 32η ημέρα της ACB Liga Endesa (COSMOTE SPORT 4HD). Oι φιλοξενούμενοι παίζουν ένα από τα τελευταία τους «χαρτιά» σε ό,τι αφορά στην πρόκριση στα playoffs. Επίσης, η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπανταλόνα την Κυριακή 18/4 στις 19.30 (COSMOTE SPORT 8HD).

Μηχανοκίνητη δράση σε Ιταλία & Πορτογαλία

Οι πιστοί των μηχανοκίνητων σπορ θα μεταφερθούν μέσω των καναλιών COSMOTE SPORT σε Ιταλία και Πορτογαλία, όπου συνεχίζονται αντίστοιχα, τα πρωταθλήματα της Formula 1 και του MotoGP. Στο COSMOTE SPORT 5HD οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν όσα γίνουν στο  Αutodromo Enzo e Dino Ferrari της Ιταλίας, ενώ μέσω του COSMOTE SPORT 7HD θα μεταφερθούν στο Αlgavare International Circuit της Πορτογαλίας, «έδρα» του τρίτου αγώνα της σεζόν στο πρωτάθλημα του MotoGP.

Το βλέμμα στραμμένο στην ΑΕΚ

«Προορισμός» για τους φίλους του χάντμπολ είναι το ΟΑΚΑ, όπου το Σάββατο 17/4 η ΑΕΚ  θα υποδεχθεί  την Γκορένιε Βελένιε στον πρώτο ημιτελικό για το EHF European Cup. Μοναδικός στόχος της «Ένωσης» είναι η νίκη, που θα τη φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό. O αγώνας θα μεταδοθεί στις 19.00 ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 8HD και το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις